Şimdi Ara

Kendini Geliştir Ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patronun daha nitelikli bir köleye sahip olsun

• Öyleymiş knk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendini geliştir ki çok daha iyi bir yaşam kalitesine sahip ol..

• daha iyi yaşam standardı kendini geliştirerek değil tanıdık kitleni geliştirerek olur.

iş yapmak önemsiz ve gereksizdir. iş üreterek hiçbir yere varamazsınız. dünyada bize faydalı teknolojileri üretmiş mühendisler sefalet içinde yaşayıp öldüler.

dünyanın sistemi sınıf ayrımına dayalı bir sistemdir. ne yapın ne edin, kendi vitrininizi geliştirip kendinizi satmayı öğrenin. tanıdık kitle geliştirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha şunu da öyliyim. para ticarettedir. maaşlı çalışarak hiçbir yere varılamaz.

benim arkadaş yıllar önce 3D printer getirip satmaya başladı. yan iş gibi (hobi gibi) yaptığı şey gerçek işe dönüştü ve adam ordan zengin oldu. bu adam bana gelip yol göster diyen biriydi. yazılım öğreneyim falan diyen biriydi. hayali böyle mühendis olmaktı. yazılım falan beceremediği için printer getirip satmaya başladı ve köşeyi döndü.

diyorum bakın: iş üretmeyin. iş yapmayın. kendinizi geliştirmeyin. sadece şunu yapın:

1- yapabiliyorsan ticaret yap,
    2- maaşlı çalışacaksan:
    - ya kendini satmayı öğrenip tanıdık kitle kas
    - ya da memur ol

bu kadar basit.

• Kendini o kadar geliştir ki patronun terfi falan istersin diye seni işten atsın

• benim kuzenin kocasını fetöden polislikten kovdular. babası elemanı evlatlıktan reddetti. eleman hapse girdi çıktı beş parasız. sermaye yok, çocuk var ufak. eleman en düşük bütçe ile yapılabilecek şekilde toptan baharat alıp restoranları dolaşıp baharat satmaya başladı. kısa sürede köşeyi döndü. 2 araba aldı baharatlar için depo satın aldı.

tekrar söylüyorum. birşey üretmeyin. kendinizi geliştirmeyin. sadece şunu yapın:

1- yapabiliyorsanız ticaret yapın.
    2- para akışı sizde olan kendi işinizi yapamayıp maaşlı olacaksanız:
    - ya memur olup rahat çalışın
    - ya da kendinizi satmayı öğrenip, insan kafalamayı öğrenip, tanıdık kitle geliştirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

direkt printer mı satıyordu yoksa ürün mü

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    3D printer getirip satıyodu ve sonra dükkan açıp distribütörlük aldı.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

birazda kismet isi hocam, su zamanda dukkan acsan borclu cikman olasi. Islerin yurumesi lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.