Şimdi Ara

Sen olsan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bogazici Iktisat, Bogazici insaat, Koc kimya ve biyoloji muhendisligi, Bilkent endustri hangisini yazardiniz samimiyetiniz icin simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba öncelikle bu bölümleri yazdığınıza göre sıralamanız çok iyi tebrik ediyorum. Bence kendi ilgi duyduğunuz mesleği seçim. bende iki bölüm arasında kaldım birinin parası iyiydi biri ise küçüklük hayalimdi, hayalimi seçtim. Bill gates yanlış hatırlamıyorsam şöyle demiş; Önüne çıkan fırsatlara aldanma, en iyi bildiğin işi yap. O misal düşündüm sizede mutlu olacağınız bölümü yazmanızı öneririm zaten hepsi birbirinden güzel bölümler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahSedan -- 15 Temmuz 2015; 7:39:49 >
  • Cok tesekkur ederim, hangi bolumu sectiniz? Benim hayalim Koc Endustri 'ydi ve olmuyor.

• Ben olsam boun iktisat derdim ama endüstriyi düşlüyorsan hocam bilkent de iyidir. Üniversiteye ve sıralamalarına aldanma, sırf sıralama iyi diye bu bölüme gidiyim deme kastettiğim. Kendi hangisinde görüyorsan, hangi meslek daha yakınsa onu seç bence.
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Bir de ben sayisalim kafam o kadar karisik ki Koc a girip cap veya yatay gecis yaparim diye dusunurken simdi aldigim bu buyuk riske deger mi Koc icin diye dusunuyorum.

• roqueblack7 kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettim hocam zaten tm olup fen yapan adam sayılıdır. Biri bugün yazmıştı Koç'ta çap yapmayan yokmuş neredeyse diye. Çap yapmayı planlamadığım için hiç araştırmadım, okurken başka bölümü mezun olduktan sonra okumakla tek farkı aynanda okumaksa oldukça mantıklı ve yapılabilir. Yatay geçiş imkanlarına da bakmak lazım, özelde daha esnek olabilir çap gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.