Şimdi Ara

Şen Yuvadaki baykuş incidenmi cıkma dh denmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baykuş dh'nin eseridir ayrıca kalender'in kardeşide kasayı yandırdılar dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

övünmeyi sevmem ama o napak inanak mı kanka ps bana ait. bir arkadaş baykuş bulmuş konu açmıştı ben de resmin üzerine ps ile yazıyı yazmıştım. hatta ss nin ilk foruma konulmuş topicini arıyorum.

ben yapmış olsaydım çok mutlu olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Baykuş dh'nin eseridir ayrıca kalender'in kardeşide kasayı yandırdılar dedi

• Adamlar buraya bakıp feci eğleniyordur bizle, eminim

durumu biraz açayım.

Şimdi futbol maçı izlerken, maçtan önce kameraman 2 tane arkadaşı gösterir de bu arkadaşlardan birisi kendini ekranda görünce değişik bir yüz ifadesiyle yanındakini dürter ya. Biz de yarılırız TV karşısında.
    Heh işte, aynen öyle dalga geçiyorlar eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 24 Ağustos 2010; 0:45:20 >
  • Senarist ARAMIZDAN BİRİ! hem inci de takılıyor hem burda kesin!
  • mesaj bulunsun
  • konu bu beyler yukarıda yazdım amahttp://forum.donanimhaber.com/m_40999131/tm.htm
  • tamam itiraf ediyorum senarist benim haftaya çükünü keserim kanka olcak :S :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetserhato

tamam itiraf ediyorum senarist benim haftaya çükünü keserim kanka olcak :S :D

Birde oluyormuş
  • O baykuş dh dan çıktı beyler canlı olarak gördük yani..
  • O baykuş bizimdir. Kesin İnci üstlenecek orası ayrı. Ayrıca baykuş espirisi yabancı uyrukludur.
  • Arkadaşlar diziyi izleyenler bu forumdan alıntı çok cümle olduğunu farkedebilirler.
    Bu sadece baykuş muhabbetinde değil. Kullanılan kelimelere dikkat edin dizide farkedeceksiniz. Burada normal konuya alakasız cevaplar geldiğinde o dizinin yazarı bu cevapları muhtemelen not alıyor ve gerekli yerlerde kullanıyor.
  • Özür diliyorum dh halkından bidaha kullanmayız dizide

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.