Şimdi Ara

Şen Yuvadaki baykuş incidenmi cıkma dh denmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu olay nerden cıktı dh de millet üstüne alınıyor incidede öyle fakat o resimdeki baykus dh ye ait bakınhttp://forum.donanimhaber.com/m_40999131/tm.htm

o zaman foto dh denmi cıkma oluyor geniş bilgisi olan aydınlatsın lütfen ona göre konuşalım

• bizden tabii ama sesimiz çıkmadığı için onlar üstlenecek
  • Bu resimi Dh li bi arkadaş çekmişti evine girmişti bu baykuş yada bodrumamı neyse işte sonra O Rly falan yaptılar buna baya 2. sayfanın sonunda Napak İnanakmı Kanka yaptı biri odur işte telif hakları bizimdir bu baykuş bizimdir yedirtmeyiz !!!
  • Eğer öleyse o arkadaş telif hakkını alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Bu resimi Dh li bi arkadaş çekmişti evine girmişti bu baykuş yada bodrumamı neyse işte sonra O Rly falan yaptılar buna baya 2. sayfanın sonunda Napak İnanakmı Kanka yaptı biri odur işte telif hakları bizimdir bu baykuş bizimdir yedirtmeyiz !!!

işte bende o konunun linkini koydum millet görsün diye yukarıda inci üyeliği olan söylesinde sevinmesin garibanlar ozaman
  • Evet eve girdi falan dedi fakat baykuş oyuncak(o rly falan demeyin)

Baykuşun telif hakları DHye aittir
  • Baykuş dh'den çıktı kesinlikle. İnci sonradan üstlendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence o baykus dh veya inciden degil yumurtadan cikmis.
  • inci hazıra kondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_VeJaR

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Bu resimi Dh li bi arkadaş çekmişti evine girmişti bu baykuş yada bodrumamı neyse işte sonra O Rly falan yaptılar buna baya 2. sayfanın sonunda Napak İnanakmı Kanka yaptı biri odur işte telif hakları bizimdir bu baykuş bizimdir yedirtmeyiz !!!

işte bende o konunun linkini koydum millet görsün diye yukarıda inci üyeliği olan söylesinde sevinmesin garibanlar ozaman

O konunun linkini pmden atsana inciye konu açayım

• napak inanak mı baykuşu dhden cıkma ama bu baykuş esprileri inciden cıkma bu arada dizinin senaristide twitterda incici oldugunu söylemiştir
  • tabiki dhden cıkma yaw arkadaşa hatta sormuştum foto mak. ney diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

napak inanak mı baykuşu dhden cıkma ama bu baykuş esprileri inciden cıkma bu arada dizinin senaristide twitterda incici oldugunu söylemiştir

Bende öyle tahmin ediyorum
  • konu bu arkadaşlar arkadaş üsttede vermiş zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_40999131/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: smhyc

bu baykuşun dizide cıkabileceğini kim tahmin edebilirdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyc -- 24 Ağustos 2010; 0:14:54 >

• Bir inci yazarı olarak inciye yakıştıramadım bunu.Çalmak inci felsefesine aykırı
  • övünmeyi sevmem ama o napak inanak mı kanka ps bana ait. bir arkadaş baykuş bulmuş konu açmıştı ben de resmin üzerine ps ile yazıyı yazmıştım. hatta ss nin ilk foruma konulmuş topicini arıyorum.
  • Dh den bi Arkadaşındı baykuş bulduk diye konu açmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Céltics -- 24 Ağustos 2010; 0:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

övünmeyi sevmem ama o napak inanak mı kanka ps bana ait. bir arkadaş baykuş bulmuş konu açmıştı ben de resmin üzerine ps ile yazıyı yazmıştım. hatta ss nin ilk foruma konulmuş topicini arıyorum.

seninkinin yazı tıpı ayrıydı dıkkatlı bak
  • açtım inciye konuyu bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.