Şimdi Ara

Sendit Postaya vermiş Wotlk i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aynı mail banada gelmiş. İşallah çarşamba akşamı elimde olurda, keyifle yüklerim şu oyunu. Valla senditin bu güzelliği hoşuma gitti. Ben cuma günü yada gelecek pazartesi günü elimde olur diye düşünüyordum.
  • perşembe günü beklemeyin bence oyunu pazartesiye gelir
  • Forumda 79ytl pahalı, 40 küsür olması lazım demiştim de bir dayak yemediğim kalmıştı. Blizzardın ne kadar muhteşem bir firma olduğu, oyunun parasını hakettiği falan fıstık bir sürü iddia çakılmıştı kafama. Görülen o ki muhteşem olan Aralmış, wow yada blizzard değil. Ee adamlar o kadar yoldan cd getiriyor, emeğe saygı.

Not:Herkes senditten alsa Aral kuzu kuzu indirir fiyatları.
  • ben şahsen pazartesiye bekliyorum çıkış gününe yetişeceğini sanmam. ama cumartesiden postaya vermişler senditi kutlamak lasım bu konuda. buna rağmen bi kaç gün kaçırcaz beklentim var :) zamanında gelse olurda bi kaç günü geçmese gecikme olursa iyi olur
  • bana bi mesaj daha geldi de tam anlam veremedim.

ürün yolda şu anda die. neyi kastediyolar bilmiyorum doğrusu zaten sevki yapıldı die mail gelmeişti. acaba postada beklemeden alını kargo uçağı kalktı mı diyolar anlamadım. bilen varsa aydınlatırsa seviniriz
  • bu yurt dışından yapılan alışverişlerde ürün birkaç farklı uçağa farklı kargo şirketlerine ordanda sizin elinize ulaşıyor.senditte ürün elimizden çıktı daha sonra uçağa bindirildi şu an yolda gibi ailler atarak ürünü alanın içini rahatlatmaya çalışıyor.olay bundan ibaret.

gerçi ben senditin ürünü 3/5 gün önceden kargoya verdiğinede inanmıyorum ama olsun
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthalion -- 11 Kasım 2008; 12:46:28 >
  • arkadaşlar, vergilerden vs'den haberiniz yok sizin :) aral'ın sırf bu oyundan kar payı minimum %40-50 şu anda... ki bu rakam özellikle CD satan bir firma için oldukça yüksek bir rakam, bilgisayar bayiilerine gittiğinizde en fazla %10 karla satış yaparlar. Genelde kar oranı en fazla çoğu ticarette %10'u geçmez ki asıl olması gereken kar payı bu kadardır.

Ticari olarak Senditten almak hiç bir zaman son kullanıcı için kargolar dahil karlı olmaması gerekiyor. Fakat ne yazıkki karlı olmayı bırakın fiyatının iki katı değerinde. Özellikle World of Warcraft'tan %60-70'lere varan bi karı olmalı bu firmanın...
  • maltepe bimeks de de satışı var şu anda ödüyosun geldıgı zaman gidip alıyosun şahsen ben öle yaptım ödedim ve 13. de gidip alıcam
    türkiye genelinde fiyatı aynıdır vergi fln yukselıyo baya kdv siz 67.71 kdv yi ekledinmı 80 e gelıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 11 Kasım 2008; 15:14:14 >
  • Benim CDlerde dispatched olmuş :) 3-4 gün sonra umarım elime ulaşır..
    Sendit.com söz verdigi gibi 3-4 güne ulaştırabilirse bundan sonra senditciyiz
  • türkiye'nin genelde fiyatı aynı çünkü tek Aral getiriyor
  • valla bakalım sendit çok müşteri alcak gibi. aral başarabilir heran bir UK firmasına müşteri kaptırmayı. kutlarız o zaman hep beraber
  • Ben TBC'yi de Sendit'ten almıştım. Oyunun çıktığı gün sipariş etmiştim 4 gün sonra geldi. Uçakla değil gemiyle yalnız. 2 günde İngiltere'den İstanbul'a geldi. 2 günde de İstanbul'dan İzmir'e. Değerli posta teşkilatımızı tebrik ediyorum bu arada. Umarım bu sefer vitaminlerini almışlardır. Çoğu kişi 1 hafta diyor ama o kadar beklemeyiz gibime geliyor. Sonuçta adamlar çıkış tarihinden 2 gün önce göndermeye başlamışlar. Tabi 1 haftada gelirse de yapacak bir şey yok elimiz mahkum bekleyeceğiz.

Sendit seni seviyoruz lütfen çabuk gönder

Bu Arada
    Amerika oyunu bizden 7 saat sonra alacak
    Maalesef biz de Avustralya'dan 7 saat sonra alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horsemoon -- 12 Kasım 2008; 11:54:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: horsemoon

Ben TBC'yi de Sendit'ten almıştım. Oyunun çıktığı gün sipariş etmiştim 4 gün sonra geldi. Uçakla değil gemiyle yalnız. 2 günde İngiltere'den İstanbul'a geldi. 2 günde de İstanbul'dan İzmir'e. Değerli posta teşkilatımızı tebrik ediyorum bu arada. Umarım bu sefer vitaminlerini almışlardır. Çoğu kişi 1 hafta diyor ama o kadar beklemeyiz gibime geliyor. Sonuçta adamlar çıkış tarihinden 2 gün önce göndermeye başlamışlar. Tabi 1 haftada gelirse de yapacak bir şey yok elimiz mahkum bekleyeceğiz.

Sendit seni seviyoruz lütfen çabuk gönder

Bu Arada
    Amerika oyunu bizden 7 saat sonra alacak
    Maalesef biz de Avustralya'dan 7 saat sonra alıcaz

Bende TBC yi sendit'ten almıştım ama 10 günde falan geldi. Değişebiliyo yani.

• bana önce "despatched" diye bir mail daha sonra "on your way" diye bir mail geldi.. Biraz saçma bence..

Neyse benim tahminim 7 ile 10 gün arası bir sürede gelicektir.

Ayrıca 15 gün hakları var.
  • bu hafta içerisinde gelir diye umuyordum ama gecikicek galiba umarım pazartesiye kalmaz!!
  • cuma öğleden sonraya kadar gelmezse gidip alıcam bi dnr dan. geleni de satarım sonra :p yada hediye ederim falan fişman
  • quote:

Orjinalden alıntı: robinhoof

cuma öğleden sonraya kadar gelmezse gidip alıcam bi dnr dan. geleni de satarım sonra :p yada hediye ederim falan fişman

cumartesiyi bekle içimde bir his var cumartesi gelicek
  • cumartesi çalışıyor mu sevgili postacılar?
  • dün hepsiburada.com adresinde sipariş verdim..aradan 2 saat geçti siparişimin kargoya verildiğine dair emsja yollamışlar hepsiburada.com dan da alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.