sendit ten sprl verenler yokmu ses seda? evden çıkamıyorum yokken gelirler uraş bi kaç gün daha diye haftasonu öncesi
pazartesiden önce gelmez
Arkadaşlar kimin oyunu gelirse unutmadan yazsın buraya . Çok rica ediyorum....
dun gece gittigidiyorda key satan bi elemandan msn uzerinden 3 key aldim. hala bulamayan varsa msn adresini verebilirim havale ile para odemesi yapiyorsunuz.
Arkadaşın cd si geldi beyler. Yarım saat oldu geleli. Demek cumarteside çalışıyolarmış. Benimki hala gelmedi
arkadaşın nerde oturuyo :)
quote:
Orjinalden alıntı: robinhoof
arkadaşın nerde oturuyo :)
İzmirde oturuyo kendisi. Mubarek postane nasıl çalışıyorsa istanbulda izmire ptt ye gidiyo cd bide ordan evine gidiyo. İstanbuldan k.ç kadar uzaklıkta olan izmit e gelemiyo
Sen İzmit diyosun ama İstanbula bile gelmedi hala
deniz yoluylamı geliyor acaba izmire sonrada bütün türkiyeye...
quote:
Orjinalden alıntı: karakoyunn
deniz yoluylamı geliyor acaba izmire sonrada bütün türkiyeye...
Aa doru diyo olabilirsin. Belkide ilk önce izmire geliyodur. Deniz yoluyla geldiğini biliyorum kargonun. 1 2 sene önce öyleydi daha dogrusu. Eğer öyleyse pazartesi elimizdedir yüksek bi ihtimal.
deniz youlu ile gelmesi mantıklı 2 milyona ordan buraya kargo olmaz herhalde başka türlü :p
Sendit havayolu ile yolluyor ürünleri, paketin üstündekileri okursanız olay çözersiniz.
Ben daha sipariş etmedim siz iyisiniz yine..
bende deniz yolu diye biliyorum... Eğer deniz yolu ile geliyorsa izmire istanbuldan önce gelmesi normalmidir?
Pazartesi oldu hala ses yok poffffff
İngiltere den Türkiye ye 2 günde gelebilen gemiyi merak ettim bende şimdi iyi mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: horsemoon
Ben TBC'yi de Sendit'ten almıştım. Oyunun çıktığı gün sipariş etmiştim 4 gün sonra geldi. Uçakla değil gemiyle yalnız. 2 günde İngiltere'den İstanbul'a geldi. 2 günde de İstanbul'dan İzmir'e. Değerli posta teşkilatımızı tebrik ediyorum bu arada. Umarım bu sefer vitaminlerini almışlardır. Çoğu kişi 1 hafta diyor ama o kadar beklemeyiz gibime geliyor. Sonuçta adamlar çıkış tarihinden 2 gün önce göndermeye başlamışlar. Tabi 1 haftada gelirse de yapacak bir şey yok elimiz mahkum bekleyeceğiz.
Sendit seni seviyoruz lütfen çabuk gönder
Bu Arada Amerika oyunu bizden 7 saat sonra alacak Maalesef biz de Avustralya'dan 7 saat sonra alıcaz
off çok kötü oldu çok millet 80 olmuş bile höh
öğleden sora ptt ye gitcem bakalım gelmişte evemi getirmiyolar anlamadım gitti. Türkiyeye geldiği kesin cdlerin ama niye eve gelmiyo anlamadım......
of yaaa saat 1 oldu.. bugün gelicek diye çok umutlanmıstım ama hala gelmedi..
aksam saat 6ya kadar gelebilir...
ürünler önce topkapıda toplanıyor, sonra semt ptt'lerine gönderiliyor. Ordanda postacı aracılıgı izle bize geliyor...
Hafta sonu millet dalaran, DK, northrend muhabbeti yaparken az kalsın kriz gecirecektim, sevdigim bi arkadaşım feryadımı duymuş olsa gerek karakteri daha 30 level olmasına ragmen WOTLK alıp bana şifresini verdi.. benimki gelir gelmez kutuyu açıp şifreyi bende ona verecegim. demokrasilerde çareler tükenmezmiş
size tavsiyem WOTLK'u olan arkadaşlarınızdan DVD'yi alıp kurun üstünede patchleri yükleyin.. Bendeki wow US versiyonuydu.. WOW EU+BC+WOLTK+2 patch kurmam tam 3 saat sürdü.. ben çektim siz çekmeyin