Şimdi Ara

Sendit Postaya vermiş Wotlk i (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paketler çoktan gelmiştir ptt de kuzu gibi bekliyordur. aynı olay başıma gelmişti oradan biliyorum gidip kendim ptt de raftan almıştım adıma senditden gelen paketi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

paketler çoktan gelmiştir ptt de kuzu gibi bekliyordur. aynı olay başıma gelmişti oradan biliyorum gidip kendim ptt de raftan almıştım adıma senditden gelen paketi.

Ahh ahh keşke öyle olsa. 10 dkka oldu ptt den geleli gittim baktım ve yok. Görünüşe göre Ptt deki amcalar abiler dedeler hafta sonu calısmamıs istanbuldan postalamamıs illere. 3 4 güne gelir ancak. Bizede boş boş sıkıla sıkıla beklemek düşer..........
  • boşver en azından kazıklanmadınız bizim gibi onu düşünüp moral bulun. Bir daha aral ın ithal ettiği ürünlere yaklaşmam bizim buradaki dnr a eğer görevli eleman doğru söylediyse 6 tane kutu yollamışlar millet sabahın köründe boşu boşuna geldi eli boş döndü aral a türkiye sadece ankara istanbul değil.
  • blizzard yeni patch cıkartıcak bize senditten paket gelene kadar herhalde
  • şimdi geldi bana :D
  • Bana da bugün geldi ama çok kalabalık serverlar ve Northrend de fps yerde sürünüyor. PC yi değiştirmem lazım :P
  • Oyunu gelen arkadaşlar, Nerede oturuyorsunuz?
  • ... ve onları bidaha gören olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Oyunu gelen arkadaşlar, Nerede oturuyorsunuz?
  • onlar 80 olana kadar foruma bir daha ugramazlar ..
  • yahu herkese geldi bana gelmedi.........................
  • Az önce bende teslim aldım DVD'mi.. Darısı gelmeyenlerin başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Az önce bende teslim aldım DVD'mi.. Darısı gelmeyenlerin başına

nereye geldi bi haber verin bana gelmedi daha nevşehirdeyim, eğer istanbuldaysan bana daha 2 gün var galiba
  • Walla izmirede gitti ama İstanbulda ki şahsıma daha bir türlü gelemedi......

sendit'e mesaj yazdım, bana "30 gün beyleyeceksiniz" dediler....................

• Ben ankarada oturuyorum sorun cıkmasın cabuk gelsin diye işyeri adresimi vermiştim..
  • peki siparişi veriş tarihin ve despatched oluş tarihi neydi dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Ben ankarada oturuyorum sorun cıkmasın cabuk gelsin diye işyeri adresimi vermiştim..

ankaraya dün geldiyse banada bugun kesinlikle gelmesi gerekiyor offf

bana iki hafta önce cumartesi günü kargoya verildi diye mesaj gelmişti
  • Valla Yaklaşık olarak her şehirde bir sorun var. Tahminimce il sırasına göre gitmiyor cd ler. Yani yakınlıga göre gidiyor olsaydı ilk önce istanbuldakiler alırdı. Ondan sora izmittekiler alırdı (Benim gibi) sonra diğer illere giderdi işte. Sorun sendit den kaynaklanmıyo kesinlikle. Sendit cdleri eminimki ayın 13 ünde türkiyeye sokmuştur. Tek sorun ptt dir. Ptt den aldığım bilgiye göre ilk önce postalar istanbulda toplanıyor ordan şehirlere dağıtılıyor. Buda demekki bizim postamız istanbulda bekliyor Yatıyo bi kenarda. Bi amcanın insafına kalmışız yani. Adam kafasına göre yolluyor paketleri. Sokuyor elini poşete hangisi gelirse onu yolluyo. Bu kadar kişinin cd si gitmediğine göre aklıma başka bişe gelmiyo doğrusu......

Edit: Hatta İstanbulda illere değil, ilçelere dağıtılıyo alacak olan kişinin bağlı olduğu ptt ye geliyo direk. Önce merkeze ordan bizim bağlı olduğumuz ptt ye ordanda bize gelmiş olsaydı 1 senede alırdık artık.... Şimdide pek farklı olmuyoya neyseee.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 20 Kasım 2008; 14:41:05 >

• hemen acıklayım;
    10 kasımda siparisi verdim..
    11 kasımda despatched oldu..
    13 kasımda on its way maili geldi..
    19 kasımdada elime gecti..

bu arada ben sanal card kullanıyorum.. Kendi kredi kartıma göre onaylanması provizyon alması cok cooook hızlı oluyor.. anında kabul görüyor.. bundan sonraki siparislerinizde kullanmanızı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar sendit sipariş vermiş olduğunuz dvdler kaç günde elinize geçti ve hala geçmeyenler varmı bende sipariş vericem bu sitede çok ucuz yani türkiyeye göre bilgi alabilirsem iyi olur sipariş vermeden önce.
  • 3 kasımda siparişi verdim.
    8 kasımda despacthed oldu.
    11 kasımda on its way maili geldi
    ve daha hala elime geçmedi.....

-yani hem Tosunpaşa'dan önce sipariş vermişim hemde İstanbuldayım....

karakoyunn,
    Arkadaşım sende bilgileri yazabilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.