Şimdi Ara

Sene başından beri netleriniz ne kadar arttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.sınıf ikinci dönemi hiç tyt çalışmadan çözdüğüm ilk deneme 44 netti.
    12.sınıf başlangıcı yazın tytde biraz yol katettik 80 civarına çektik.
    Mart ayı sonları eaya geçtikten sonra çalıştığım sosyalin katkısıyla beraber son günlerdeki seri denemelerle 95-105 arası.30 dk’nın 15 dk sını işlevsel kullanabiliyorum.
    Tytde sürekli potansiyelimin altında kaldım ki şu anda da öyle.Planımda 1 ayı denemeye ayırmak vardı ea ya o şekilde geçmiştim ama 1 ay geri çekildi.Diğer bir nedeni ise sürekli ayt kasmış olmam.
    Sayısalken 12.sınıf başlangıcı ayt:40(25 mat 15 fen)
    Mart ayı sonları 12.sınıf ayt:70(35 mat 35 fen)
    Eaya geçiş başlangıç ayt:55(35 mat 20 edb-sos1)
    Ea ayt max netim:75(38.75 mat 36.25 edb-sos1)

Bunları yazma nedenim süreklilik olursa başarının geleceğidir dostum.Umarım 1 hafta sonra bu yazdıklarıma güzel şekilde bakabilirim.İyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nesilx N kullanıcısına yanıt
    16 nisandan beri bu çalışma düzenini korumaya çalışıyorum ama şunu farkettim düzenli bir şekilde gitmessem herşeyi bombok edebilirim her derse eşit yükleniyorum şuanda tyt başlamadan önce 30 40 arasındaydım şuan 55-70 arası ama içimde hep bir kuşku işte olacakmı ayt nasıl gider okul başladıktan sonra zamanım ne kadar olacak ayt için kastım biraz kendimi buda bana stres yaptı bu yüzden son 2 denemedir kendimi veremediğimi farkettim 2dir saçma sapan netler geliyor, işin özü sanırım fazla strese gerek yok sonuçta bu bi sınav ve ben istediğim an 2022 olabilirim o yüzden artık stres yapmayacağım tabi bu bi rehavet olmayacak daha fazla yüklenicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Eylül

• Nrttn13n kullanıcısına yanıt
    MF hocam. Sıfırdım ders konusunda, temmuz-ağustostan beri ipin ucunu bırakmadım. Hedefim için yeterli netler şu an :)
  • punchyourface P kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kac kanal onerim var dersaneye gitmezseniz giderseniz bile fark etmez bunları kesinlikle dinleyen hala dersaneye kaydolmadiysaniz eger ki bak eger kendinize soz gecirebiliyorsaniz evden calis kat kat daha verim alirisniz bu kisiden kisiye degisir o yuzden karışmıyorum
    Senin Biyolojin Adam biyolojiyu direkt mufredata gore kafana soka soka öğretiyor
    Fizik Altug Gunes hoca kesinlikle dinlenmeli adam resmen osym sendne ne istiyorsa o kdr fizik anlatıyor yaninda ess ile desteklenebilir
    Matematik Rehber Matematik =Anil Hoca Matematik soru cozumleri Matematiğin fatihi = bunlar soru cozum yapan hocalar
    Kimya Kimya Hocam Ve Altug gunesin kanalinda babasi da video atiyor kimyacı
    Ve bunlairn hepsi + sozel dersler kampusle desteklenmeli kanimca bunlari adam gibi dinleyen yaninda kaynak icin
    345Ler deneme-soru bankalari yeterli bitirdikten sonra bunları tam manasiyla bitir
    Biotik biyoloji için bitirilmeli denemesi olsun sbsi olsun
    Fizik deneme bence ess cok sey katar zordur bi tık
    Kimya icin aydin tyt ayt denemeleri guzel sbsi de bi tik zordur ama konuyu iyi ogrenirsin
    Matematik icin 345i bitir tam manasiyla sonra apotemi geçilebilir
    Dedigim gibi bunlari yaparsan zaten iyi bir siralama neden olmasin
    Ve şöyle bir sey var herkes bunu onerir ama onerilen sahis bunu hicbir zaman yapmaz *erteler* :D
    Problem ve paragraf her gun 30ar cozulmeli istisnasiz gununden sadece 2 saat anca çalar
    Ve youtubedan her konuyu bitiridkten sorna cogu soru çözüm videosunu izlemeyi unutma cok sey ogrenirisn sorna test cozmeye gec cevrendekileri kafana takma tek rakibin sensin ve her gün kasıntı calisma yani sabahtan aksama kadar motor gibi gitme bi yerde patlarsin duzgun ve öz oyle yapmanin manasi yok
    Konularini da dersaneye gidersen eger dersanen 2 ay kala falan bitirmeycekse sen bitirmeye calis ve deneme yapip tekrarlara basla bu sekilde kazanmamanin imkani yok ha :::erteleme::: başarılar

• tyt 45-50'den 95-105
    ayt 20-30'dan 65-75'e

gecen sene hicbir konuyu bilmiyordum (saka degil, ciddi manada bilmiyordum). sadece yorum sorularini isaretleyerek o netlere ulasmistim sene basinda :)

kopek gibi calismanin yararini gordum

bu arada acaba olmayacak mi, bu seneden mezuna mi biraksam demeyin 11'ler. Duzgun duzenli calistiginiz takdirde 1 senede cok iyi yerleri kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felucar -- 22 Haziran 2020; 22:0:23 >
    ağlayarak çalıştım kendi bedenim çok hasar aldı çok ama çok çalıştım
  • bckn.dgn B kullanıcısına yanıt
    Reis sana kanım aşırı ısındı ya :) hocaların göstermediği ilgiyi gösterdin bana 😀😀😀
    Sence aytye geç kalırmıyım yani şuan hiç ayt bakmıyorum neredeyse

• functionmachine kullanıcısına yanıt
    O zaman Allah emeğinin karşılığını versin inşallah kardeşim

• Tyt: 75 ->>>>>>90-100
    Ayt: 40->>>>>>>68-73

• sıfır temelle başladığım bu macerada 2 90ın altında gelmiyor şu an ortalama 95 yaklaşık 2 kat arttı.çalışınca oluyormuş(tmyim)

Sene başından beri netleriniz ne kadar arttı

Sene başından beri netleriniz ne kadar arttı

• felucar F kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam bu seneye meselesini stresi yenmek için şeettim 2022 olmayı isteyeceğimi sanmıyorum zaten

aynen hocam tekrar girme şansımız olan bir sınavdan bahsediyoruz sonuçta. ben de yazın tyt mat kasmıştım 57den sonra birdfen 73 görmüştüm çok şaşırmıştım ahahah. stres yapmayın cidden sınıfımda benden ilerde başlayıp streslenip sene içinde çuvallayanlar çok oldu dozunda rahat olmak lazım. rahatlığın dozu da aşılmamalı tabi
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    Cidden tebrik ederim şuan ilk halinin biraz üstündeyim sayenizde olacakmı sorusunu yendim kafamda

Eyvallah bastacisin dediğim gibi ac bir an once ufaktan tytyi bitir yaz sonuna kadar guzelce bir tane flan soru bankasi bitirsen yeterli anlayarak gec falan kalmadin bende bu vakitlerde basladim ilk sevdiğin dersten basla cunku ilk bi elin alışsın ufaktan tytyi eylulun ortaisna kadar bitirmeyi planla sorna dedigin gibi yine kendi basina buyruk sekilde kimseye aldanmadan ac aytyi izle soru cozumleri izle elin aklin alışır 1 2 kitabı bitir aytde elinden geliyosa 2 yeter dedigim kanallari mutlaka izle sende yanlarina katabilrisin o ayri konu dedigim kaynaklarida al coz abartanlara bakma 8 10 kaynak cozenlere onlar 1k falan hedefliyor olabilrielr yani ben kendi hedefim. Icin konuşuyorum ilk 20k bir de ders çalışmak icinden gelsin severek yap yoksa bi bok yapamazsin

• yapamadığın konunun peisni birakma bir yerde zorla aklina giriyor emin ol :D

• 30net tyt 25ayt min degerler

• MF yim 12. sınıfın başında başlayabildim
    türkçe 24 den 35 üstü
    mat 30 dan 35 üstü
    sosyal 13-14 dü şu an 15-16-17 falan bilgi bilmiyorum
    fen 11 den 18-17 çok zorlarlarsa 15 civarı geliyor
    ayt mat 30 31 di 11. sınıf konularını halledince baya yükseldi geometri çok zor olmazsa 36-37 veya üstünü görebiliyorum
    ayt fen 20-25 anca vardı biyolojim 0 dı zaten şu an 35 üstüne çekebildim her branştan 3 deneme üstü bitirdim fende onun katkısı vardır büyük ihtimal
    olur hocam inanınca her şey oluyor.şu sınav geçsin yazarsanız yardımcı olurum

• bundan 20 sene önce herkes mühendis olmak için kafayı yiyordu. şimdi herkes tıp o da olmazsa yancısı eczacılık peşinde. bakalım 20 sene sonra nereye koşacak yarış atları...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.