Şimdi Ara

Sene başından beri netleriniz ne kadar arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene başından beri netleriniz ne derece de arttı ve bu artış nasıl bir çalışmanın sonucu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tyt hep 80di bütün sene boyun 30 dakika verilince 90+ oldu
    ayt her öğrendiğimde arttı şu zamanlar 60 65
  • diğer dersler aynı sayılır da sene başında matematik bilmiyordum şimdi tyt'de 15-20 arası değişiyor ayt 13-20 arası. yine çok biliyorum sayılmaz zaten mezuna bırakacağım
  • TYT 63-70 -----> 95-105
    AYT 19-30 -----> 60-67 ( Sayısal )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 22 Haziran 2020; 20:41:42 >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam çok sıkı çalıştığını düşünüyormusun

• bckn.dgn B kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef nedir

• punchyourface P kullanıcısına yanıt
    Hocam tip nerede gelirse pasa pasa okurum
    Tip olmazsa mersindeyim mersin eczacılık yazacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 ne yıldı ama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz seneye mi gireceksiniz

Aynen öyle hocam kafamda bazı şeyleri netleştirmeye çalışıyorumda teşekkürler cevap verdiğin için :)

Allah gönlüne göre versin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: punchyourface

Helal olsun hocam çok sıkı çalıştığını düşünüyormusun
    yok aksine düşünmüyorum hocam zaten 12.sınıfım okula gitmek için sabah 06.30da uyanıyorum akşam eve 16.30 geliyorum aşırı yorgun oluyordum. Akşamları hiç 3 saati geçebildiğimi hatırlamıyorum bile çoğunlukla 2 saat falandır. Tyt için okulum istanbulun üst okullarından her hafta sınıfta deneme olduk güzeldi ortam sınav gibi aynı o denemeler beni yükseltti bir de türkçe ve sosyalim zaten iyiydi matematik için de tytde deneme abandım aralık ocaktan itibaren 90 ları geçmeye başladık. Ayt için ocak ayında falan 40 neti geçemiyordum fen hiç yoktu neredeyse çünkü bu karantinanın başlarında falan asıldık biraz fizikten nefret ediyorum fiziğim olsa biraz daha 70lere dayanırım orada kastım biraz o da geldi bu seviyelere. Dürüst olayım ortalama çalıştım tyt için deneme çözmek falan zevkli geliyordu tytyi aytden daha çok seviyorum o yükseltti bayağı.

Eyvallah

Helal olsun reis valla içimde bi kuşku var yükselirmi yükselmezmi korkuyorum baya 2021 yolcusuyum bende

Sana tek diyeceğim var bak ben mezun degilim mezunlar biraz daha sansli oluyor tum konulari onceden gorudgu icin ama benim bu netleri yapmam tamamen şans nedne sans diyeceksin ben erteleye erteleye en hard konular 3 4 aya kalmıştı son anda corona çıktı okul tatil oldu mufredat değişti falan bana öyle bi yaradi ki anlatamam o yuzden bu kdr yukseldim bi de ustune dakika vermeleri bali şekeri oldu işin yani buradan demem o ki hicbir seyi hicbir zaman erteleme o dersi gununde bitir dersi dersinde dinle kisaca erteleme hastalık gibi bu

• Soyle diyim okullar 16 martta mi ne tatil oldu ya ben 16 martta halen limit bilmiyordum :D

Reis zaten 9. Sınıftan beri ertelediğim için 2 aydır tyt kasıyorum bidaha mi tövbe 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: punchyourface

Helal olsun reis valla içimde bi kuşku var yükselirmi yükselmezmi korkuyorum baya 2021 yolcusuyum bende
    Her zaman hocam beklediğin gibi yükseliş olmuyor yani bunu bir grafik olarak düşünürsen hiçbir zaman tytde doğrusal olarak yukarı gitmiyor bu grafik 90 yaptığım denemeden sonra 70lerde yaptığım oldu 105 yaptığımdan sonra 85 yaptığım da oldu. Ayt zaten çalıştıkça soru bankası yüklendikçe kendiliğinden artacak. İçinde kuşku olmasın biz sınava daha girmedik bile 1 yılın var sıkı çalışmayla istediğini elde edersin. Hızlı giden atın boku seyrek düşer onu da unutma istikrarlı biçimde çalışmak daha önemli
    Eyvallah kolay gelsin başarılar

Aynen benimki birak dogrusalligi hic ilerlemiyordu butun sene 80 yaptim son anda 90 oldu

Çok teşekkür ederim hocam dediklerini unutmayacağım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.