Şimdi Ara

Sene boyunca deplasmanda sadece 2 maç kaybettik beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya gerçek futbolumuzu ortaya koyar Fatih Terim'in "en iyi savunma hücumdur" felsefesinde tüm play-off boyunca olduğu gibi vazgeçmezsek kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum geriye her yaslandığımızda ya da Elmander gibi ilerde top tutan takımı toparlayan bir adamı çıkardığımızda dağıldık resmen, hele Elmander çıktıktan sonra sahada rakip takıma boş alan yaratma uzmanı Sabri sahada ise daha bir berbat oluyoruz bugün ki değişikliklerde gösterdi ki Fatih Hoca'yı yine çok arayacağız, 4-6-0 şeklinde oynayıp 3 tane sağ kanat oyuncumuz sahadayken sağ kanattan saçma sapan bir gol yedik hemde ilk golu yedikten 1 dk sonra bu golden konsantre olmadığımız anlaşılıyordu zaten.
    3 tane sağ kanat oyuncusu olması çok saçmaydı Riera'yı aldın Engin'i ortaya çektin tamam Sabri'yi sağ kanada koydun onada tamam ama Sabri oyundayken Baroş'u çıkarıp Aydın'ı almak saçmalıktı, bence bu değişiklikleri Fatih Hoca söylemedi, Dünyada 4-6-0'ı 6 tane kanat oyuncusuyla oynayan ilk takım bizdik heralde Fatih Hoca'yı çok aradık bu maçta.

• Deplasmanda oynadığımız oyuna güveniyorum. Şampiyon olacağımıza inancım tam. Muhtemelen tahkim 1 maça indirecek cezayı ve cezasını çekmiş olacak FT. Bu saatten sonra eğer ki Ünal Aysal takıma kaliteli oyuncu transfer etmezse yönetimi desteklemeyeceğim. Onlar yüzünden buradayız. FT'in elinde Ramos mu var hayır Sabri var adam napsın. 5 kişi vefat etti lan millet maçları izlemiyor maçlara gitmiyor öleceğim korkusuyla. Amcam aşırı fanatik birisidir tansiyonu fırlıyor gol attığımız zaman 2-2'lik maçta dakika 75'ten sonra teyzem elektrikler gitti diyip şartelleri indirmiş yoksa o maçta gitmişti zaten.
    Akşam 6'da ilacını alıp yatmış daha sonucu bilmiyormuş teyzem lanet okuyor ya bu adam maçı izleseydi de kalp krizi geçirip ölseydi 100 tane Galatasaray geri getirebilecek miydi amcanı diye bana söyleniyor.
  • Ben ki aşırı sakin, sinirlenmeyen, tansiyon aletleri doğru mu ölçüyor diye üzerinde denenen adamım; gelecek haftaki maçtan korkuyorum.
  • 2 deplasman kaybetmek neki10 yildan fazladir makus talih diye bir istatistik var neyse relax olun rahat olun
  • 3 olacak demek ki
  • bu kadar az kaybetmiş olmanız da yüzdeye vurursak kaybetme olasılığınızı daha da artırıyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Beyler takıma güvenin tek yapmamız gereken bu. Güvenin yahu güvenin buraya kadar gelen emekler boşa gitmesin. Bu sezon oynadığımız her maçta Fenerbahçe'yi EZDİK.
    Ölen taraftarlar için, haksız yere ceza alan Fatih Terim için, şikecilere ceza vermemekte direten federasyona inat, Digiturk'ün zarara uğraması için Cumartesi kazanmak zorundayız beyler.

Fatih Terim umarım beraberliğe oynamaz. "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" çok doğru ancak bu en az 2 farklı öne geçildikten sonra yapılacak birşey.

beraberliğe oynamasında maçın içerisinde beraberlik olursa sonuna doğruda sakın gaza gelip yenecem diye uğraşmasın, gördük arenadaki maçta :) o gün beraberlik olsa şuan şampiyonduk.Bu yüzden beraberlik kozunu kesinlikle kullanmalıyız, fener kazanmak zorunda o yüzden daha stresli olacak, bizim rahat olmamız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

bu kadar az kaybetmiş olmanız da yüzdeye vurursak kaybetme olasılığınızı daha da artırıyor aslında

Abimiz istatistik dersi verdi, dağılın beyler.
  • Dunyada 4-6-0 oynayan birsuru takim var.

Mac izlemiyosun herhalde?
  • Hücum derken ben şöle bi yorum yapayım

Özellikle playoff da arenada bizimle oynarken ve yine içerdeki Trabzonspor maçı hatta bugünkü beşiktaş maçının belli bir kısmını buna katabilirsiniz.

Açık ara genel ortalamaya bakarsak ligde dolu dizgin oynayan ofansif anlamda büyük işler başaran bir Galatasaray var. Bunu kimse inkar etmiyor zaten.

Ancak Fatih hocanın aşrı şekilde hücum sevdası bazen sizi yakıyor gibime geliyor. Fazla hücum yaparken ciddi biçimde defansif zaafiyetleriniz oluyor. Nitekimde arenadaki Fenerbahçe derbisindede iki kere gelip golü attık. Trabzon maçıda aynı şekilde önde oynarken bir çok pozisyon verildi. BUgünkü Beşiktaş maçındada gol yediniz.

Bazen kontrollü olup gerekirse akıllı savunmada yapmak gerekli. Özellikle böyle büyük maçlarda ne olursa olsun arkayı fazla boşlamamak gerekir. Çünkü cezayı kesebilecek büyük takımlar ve oyuncular mevcut. Fakat anadolu klüplerine karşı ofansif oynama sistemi tutar. Çünkü zayıf takımlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.