Şimdi Ara

SENE ....'LAR SEN BİLMEZSİN AMA BEN BİLİRİM :) ( GEÇMİŞE YOLCULUK ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NoVaRiX cok cok iiyi anlatmışsın kardeşim sanki o günleri yaşadım acısıyla tatlısıyla yolun sonuna yaklaşıyozzz

ve artık istesekte asla o günler geri gelmiyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeo28

NoVaRiX cok cok iiyi anlatmışsın kardeşim sanki o günleri yaşadım acısıyla tatlısıyla yolun sonuna yaklaşıyozzz

Düşündükçe şükrediyorum abi..
    Bizler o günleri yaşadık. Çocuk olmak ne demekmiş sonuna kadar yaşadık!
    Bizler çamurlarda kirlendik, sokaklarda düşüp dizimizi yardık ama yinede mahalle maçını yarıda bırakmadık!
    Bizler sokaktaki oyunlarımızı bırakmamak için salçalı ekmek yedik..
    Bizler sabah 5'te uyanıp Alman kanalı RTL'de Transformers izlerdik. Ne dediklerini anlamasakta bugün ne pokemon aynı hissi verdi bizlere nede beyblade..
    Şimdiki çocuklar kadar imkanlarımız yoktu belki ama eminimki özünde ONLARDAN ÇOK DAHA FAZLASINA SAHİPTİK!
    Hayat zor, ama çok zevkliydi...

• aman hiç demeyin ya 90lar süpermario saklambaç yerden yüksek pokemon kartları hatta arkadaşlardan oyun cdleri alma bir midtown madness cdsi 15 kişi dolaşmıştır rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

NoVaRiX cok cok iiyi anlatmışsın kardeşim sanki o günleri yaşadım acısıyla tatlısıyla yolun sonuna yaklaşıyozzz

Bizler çamurlarda kirlendik, sokaklarda düşüp dizimizi yardık ama yinede mahalle maçını yarıda bırakmadık!
    Bizler sabah 5'te uyanıp Alman kanalı RTL'de Transformers izlerdik. Ne dediklerini anlamasakta bugün ne pokemon aynı hissi verdi bizlere nede beyblade..
    Şimdiki çocuklar kadar imkanlarımız yoktu belki ama eminimki özünde ONLARDAN ÇOK DAHA FAZLASINA SAHİPTİK!

YAHUUU WALLAHİ GÖZLERİM YAŞARDI YAAAA

• Hisseli harikalar kumpanyası
    Mavi ay
    voltran
    cumartesiden cumartesiye
    hayat ağacı
    clemantina
    tuttu furitti

ey gidi günler ey bi başka tadı vardı o günlerin ya
  • Sene 1998 ilk okul öğrencisiyim ve okuldan akşama doğru geldikten sonra TV'yi bir açtım karşımda Brezilya - İskoçya maçı .. Sonra farkına vardımki Fransa 98 Dünya Kupası başlamış ve öyle bir bağlanmıştım ki 1 ay boyunca TV'ye nerdeyse bütün Dünya Kupası maçlarını seyrettim ve maçların ertesi günü gazetelerde çıkan maçın fotoğraf ve yazılarını keserek bir ajanda da toplamıştım .. Canlı olarak ilk tanıklık ettiğim Dünya Kupası olduğu için hiç bir zaman 1998 yılını ve o Dünya Kupasını unutamadım ..
  • 90lar diyince aklıma mortal kombat oyunu geliyor
    hastasıydım aynı zamannda ustasıydım.atari salonlarında saygınlığımız vardı usta geldi diye
    hala oynuyorum bilgisayarda Mame simulator kurdum
    o zamanlar güzeldi be karı kız derdimiz yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 15 Eylül 2007; 8:44:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

90lar diyince aklıma mortal kombat oyunu geliyor
    hastasıydım aynı zamannda ustasıydım.atari salonlarında saygınlığımız vardı usta geldi diye
    hala oynuyorum bilgisayarda Mame simulator kurdum
    o zamanlar güzeldi be karı kız derdimiz yoktu

aynen...
    mk1 serisinin neredeyse bütün özelliklerini çözmüştük.
    çok iddialı olduğum oyunlar arasında street fighter' da vardı.
    art of fighter vardı, sadece ryu ve robert ile oynayabileceğin....
    final fight vardı, cody, guy , haggar....
    samurai shadown vardı, adamım hanzo ve ukyo idi

o oyunları hala oynarım evde. o oyunlardan aldığım tadı günümüz oyunlarının hiçbirinden alamadım.

Mavi Ay , en sevdiğim dizilerden biriydi.
    parliament cinema clup vardı pazar geceleri..
    TV nin tek kanal olduğu dönemlerde (siyah beyaz) çok fazla western kuşağı film çıkardı.
    bayılırdım cowboy filmlerine.
    sonralara doğru bir kara şimşek çıktı ki sorma gitsin.
    bütün herkesin hayallerine girdi...

mahalle maçlarında düşer ve dizimizi kanatırdık. sonra o yaralar kabuk bağlar ve o kabukları koparırdık...
    bu gün kavga ettiğimiz arkadaşla ertesi gün yine top oynardık....

sanırım çocukluğun son evreleri olan 80 li yılları yaşadığımız için çok şanslıyız.
    ben son çocukluk olarak 93-94 leri biliyorum.
    ondan sonra çok bozuldu.

• tek saçmayla şişe vururduk,sapanla kuş avına çıkardık,kuş tuzakları kurardık,çillik oyunu vardır Alanya'da..o oyunun müptelasıydık...atari salonları vardı..her gün delicesine Tekken 3 oynardık...eskide kaldı tabii..şimdi ne atari salonu,ne sapan, ne de kuş var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

aynen...
    mk1 serisinin neredeyse bütün özelliklerini çözmüştük.
    çok iddialı olduğum oyunlar arasında street fighter' da vardı.
    art of fighter vardı, sadece ryu ve robert ile oynayabileceğin....
    final fight vardı, cody, guy , haggar....
    samurai shadown vardı, adamım hanzo ve ukyo idi

o oyunları hala oynarım evde. o oyunlardan aldığım tadı günümüz oyunlarının hiçbirinden alamadım.

bende oynuyorum.indirdim hepsini netten çok zevkli oynaması
  • quote:

ahh aahh..
    leblebi tozu yer, sapanla kuş vururduk.

• @sinanbest
    şu an çok fena KOF95 oynuyorum klavyede...
    diğer serileri sevimiyorum.
    level 8 yapıyorum, o bile zevk vermiyor :):):)
    o atari salonlarındaki KRALLIK dönemlerini çok özledim.
    yaş 30u geçti bazen sokakta birileri beni görüp, "aa ben seni atari salonundan hatırlıyorum" dedikleri oluyor.
    amma kazımışım hafızalara be :)
  • quote:

quote:

Şİmdiki cocuklardan daha şanslıydık biz, çünkü biraradaydık. Smit oynardık, hava kararınca saklambaç oynardık, kuytu köşelerde birbirimize korku hikayeleri anlatırdık, herkes bisikletini alır mahalle turu yapardık, gazozuna maçlar yapardık.... Şimdiki cocukları gördükçe "kendimi" şanslı hissediyorum. Ayriyetten o zamanlar komşular arasında daha sıkı bağlar vardı, hergün birbirimizi ziyarete giderdik, büyüklerimiz sohbet ederken biz evin cocuğuyla ya arabacılık ya da atari oynadık cocuk olmak istiyorummmmm

• quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

@sinanbest
    şu an çok fena KOF95 oynuyorum klavyede...
    diğer serileri sevimiyorum.
    level 8 yapıyorum, o bile zevk vermiyor :):):)
    o atari salonlarındaki KRALLIK dönemlerini çok özledim.
    yaş 30u geçti bazen sokakta birileri beni görüp, "aa ben seni atari salonundan hatırlıyorum" dedikleri oluyor.
    amma kazımışım hafızalara be :)

benim adım mortal kombatçı olmuştu öyle yapıştıki üzerime bi dönem.adım sub-zero idi
    atari salonları yetmeyince sega mega drive almıştım

• Minnoş sakızı vardı , şimdiki toyboxlar gibi , içinden poşet kolonya , plastik küpe , dandik şeyler çıkardı
    Bonibonlar vardı , kamyon , uzay gemisi gibi özel kutuları vardı , şeker bitince oyuncağıyla oynardık
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Minnoş sakızı vardı , şimdiki toyboxlar gibi , içinden poşet kolonya , plastik küpe , dandik şeyler çıkardı
    Bonibonlar vardı , kamyon , uzay gemisi gibi özel kutuları vardı , şeker bitince oyuncağıyla oynardık

ben kinder yumurta alırdım.
    şimdi düşünüyorumda pahallıydı be iyi kazıklanmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

Şİmdiki cocuklardan daha şanslıydık biz, çünkü biraradaydık. Smit oynardık, hava kararınca saklambaç oynardık, kuytu köşelerde birbirimize korku hikayeleri anlatırdık, herkes bisikletini alır mahalle turu yapardık, gazozuna maçlar yapardık.... Şimdiki cocukları gördükçe "kendimi" şanslı hissediyorum. Ayriyetten o zamanlar komşular arasında daha sıkı bağlar vardı, hergün birbirimizi ziyarete giderdik, büyüklerimiz sohbet ederken biz evin cocuğuyla ya arabacılık ya da atari oynadık cocuk olmak istiyorummmmm

aynen üstad..
    komşuluk ilişkileri bambaşkaydı.
    bazen ailemin işi çıkardı, eve geç kalırlardı. hiç düşünmeden komşularımızın kapısını çalardım.
    onlar beni yedirir içirir ve hatta uyuturdu. çok başkaydı o zaman insan ilişkileri. bir sıcaklık, bir samimiyet vardı.
    bazı zamanlar komşular sokakta toplanır hep beraber sabahlara kadar sohbetler ederdi.
    bu arada bizlerde senin dediğin gibi ya saklambaç oynar yada birbirimize korkunç hikayeler anlatırdık..

• climanjaro bende kof 95 hastasıyım.en sevdiğim seridir ve iyi oynarım.bütün takımlarla sonuna gittinmi merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

climanjaro bende kof 95 hastasıyım.en sevdiğim seridir ve iyi oynarım.bütün takımlarla sonuna gittinmi merak ettim.

atari salonunda bütün takımlarla sonuna kadar gittim.
    ancak evde klavye ile 2 takım kaldı sanıyorum.
    onlarla bitmedi bit türlü.
    atari salonlarında grup da seçsen, en dandik 3 adamı da alsan sonuna oyunu bitiriyordum.

korunup karşı atak yapmayı ilk bulan bizdik. power dolu, rakip dokunur dokunmaz darbeyi yiyordu...
    pc de andy bize çok yapardı, biz de onu geliştirdik ve her adamla yapmaya başladık
    sonra herkes gördü, kullandı...
    rugalı ilk çıkarıp oynadığımda milletin gözleri faltaşı gibi açılmıştı..
    hiç unutmam o günleri...hatta salon sahibi bedava jeton verirdi herkesi yenip onların jetonlarını öldürüyorum diye.
    MK1 de 26 hit yaptığımı biliyorum.
    KOF95 de o kadar yakalayamadım ama 20 vardır herhalde...

• quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

quote:

ahh aahh..
    leblebi tozu yer, sapanla kuş vururduk.

kuştan çok cam vurduğumuz kesin!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.