Şimdi Ara

SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartından patlayan çok tanıdıklarım var ve hepsinin de matematiği zayıf, aklı kıt insanlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 16 Ocak 2020; 11:22:42 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    QNB Finansbank(en para) mı daha güvenli yoksa ziraat mı ? Yada İNG olur hangisi daha güvenli ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

İşte dümen de burda dönüyor ya.

Nakit parasi olup banka hesabından ödemek isteyenleri kamu bankasından hesap açtırıp mevduatini oraya taşımaya zorluyorlar. Kamu bankaları görev zararı yazdı geçen sene. Para lazım.

Alıntıları Göster
    aslında olay bundan ibaret, kamu bankalarını kurtarmak...

Yok kredi kartı al,bu devirde kredi kartsız insan mı olur falan geçin böyle komik geyik muhabbettini

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Nedense devlet bankalarına güvenmiyorum siz güveniyor musunuz hocam ?

• Arkadaşlar bankalar hakkında isim vererek çok fazla atıp tutmayın cunki suçtur ona göre. Yaptırımı ağırdır. İsim vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok banka kullandım, şuan maaşımı halkbank üzerinden almama rağmen ziraat bankası kartımı kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim. En azından şuan için durum böyle görünüyor. Bir zararı yok, -bana göre- avantajı çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

aslında banka bana kredi kartı gönderdi ama 3 yıldır çekmecemde zarfını açmadım bile, çünkü hiçbir şekilde kredi kartı kullanmak istemiyorum. bu yaşıma kadar da kullanmadım, bulaşmak istemiyorum. ama sistem zorla kullandırtmaya çalışıyor. resmen insan prangası

Alıntıları Göster
    kredi kartını hiç kullanmayın. bankanın uygulamasından sanal kart oluşturun. her işleminizde basitçe limit atayıp alışeveriş vs. ne gerekiyorsa güvenli yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

kredi kartını hiç kullanmayın. bankanın uygulamasından sanal kart oluşturun. her işleminizde basitçe limit atayıp alışeveriş vs. ne gerekiyorsa güvenli yapın.

Alıntıları Göster
    kredi kartı kullanmayın, internet kullanmayın, cep telefonu kullanmayın, tv izlemeyin, araba kullanmayın. Welcome to Neolithic Age
  • bende kredi kartını iptal ettiler sandım korkmuştum.

kredi kartlarının güzel kampanyaları var. mesela teb kullanıyorum kampanyasına katıldım. 50 tl indirim yapacaklarmış taksitle ödeyeceğim. ay sonunu bekliyorum kart kesilsin ödemesini yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

QNB Finansbank(en para) mı daha güvenli yoksa ziraat mı ? Yada İNG olur hangisi daha güvenli ?
    Enpara fena değil ama devlet bankaları her zaman en sağlam olanlarıdır.

Halkbank diyorum ben.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    QNB diyirum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

QNB diyirum ben de
    Bakalım onda da hiç masraf falan almıyorlarmış diye duymuştum.
  • Derde bak çay demle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Özel bankalar vergi tahsil alindilarini devlete 2 gün gecikmeli transfer ettikleri için özel bankalarin elinden aldılar bu yetkiyi.

Ayrıca bu kararın altında vatandaşa zorla devlet bankalarından hesap açtırıp bu bankalarla çalışmaya zorlamak gibi bir çakallık ta sezmiyor değilim.
    Şirketler gelir , kdv gibi vergileri özel bankalardan ödeyebiliyordu yıl başı itibari ile kaldırdılar.Artık devlet bankası şart.

Mecburen vakıf bankası hesabı açtım her yıl artık hesap işletim ücreti vereceğim ne için sadece vergi ödemek için

saçmalık
  • az önce YKB wolrd kartımla 3 taksit ödedim ben gib den
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

az önce YKB wolrd kartımla 3 taksit ödedim ben gib den
    sen de sistemin kölesi oldun cihan hocam. kahrolsun bu nalet kredi kartları
  • Sıfır evler müteahitlerin elinde patlamasın diye devlet bankalarına düşük faizli mantıksız krediler verdirttiler.

Şimdi böyle küçük hesaplar peşinde koşuyorlar.
  • bir hafta önce gib ürezinden akbank kartı ile ödeme yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Sıfır evler müteahitlerin elinde patlamasın diye devlet bankalarına düşük faizli mantıksız krediler verdirttiler.

Şimdi böyle küçük hesaplar peşinde koşuyorlar.
    Aynen öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bu durumdan bende muzdaribim. Bende kullanmıyorum kredi kartı. Şirkette bir abiye rica minnet yatırttım, nakit parasını verdim. Kolaylık varken neden zora yöneliyoruz anlamış değilim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.