Şimdi Ara

SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende hesaptan ödeme yapabilirim ümidiyle İş Bank hesabıma girdim. Baktım sadece kredi kartı ile MTV ödemesi alıyorlar. Söve söve çıktım. Şimdi kredi kartı ile İVD üzerinden ödemek zorundayım. Arayüzü berbat üstelik. Cidden ilkellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    işbank internet sayfasından niye ödemiyorsunuz ,veya şöyle sorayım bankadan ödeyince olumsuz bir durum mu oluşuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

işbank internet sayfasından niye ödemiyorsunuz ,veya şöyle sorayım bankadan ödeyince olumsuz bir durum mu oluşuyor ?
    Zaten oradan ödeyemiyorum. Kredi kartı istiyor. Hesaptan ödeme yok. Izdırap.

Sonradan bir şekilde ödedim çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ocak 2020; 0:51:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    işbank kredi kartınız olmadığı için ödeyemediniz ,doğru anladım değil mi ?
  • quote:

işbank kredi kartınız olmadığı için ödeyemediniz ,doğru anladım değil mi ?
    Aslında evet. Şahsıma ait kredi kartım yok İş Bankası'ndan. Ama mevduat hesabım var. Oradan ödemeye izin vermiyor ve sadece kredi kartı sekmesini gösteriyor.

şimdi ancak anlayabildim ,kusura bakma şu sıralar kafam acayip dolu bazı çok basit mevzuları hemen anlayamıyorum :)

bende az önce işbank sayfasına girdim kredi kartıyla ödeme çıkıyor ama siz söyleyince acaba bir problem falan mı oluyor diye düşündüm
    işe bakın ya şu devirde daha çok kolaylık geleceğine ,aksine zorluk çıkartıyorlar
    diğer arkadaşın söylediğine göre banka 3 gün sonra parayı gönderiyormuş ,yani 3 gün içinde sanki ülke mi batıyor ?
    aslında ben tam tersini biliyordum ,benim bildiğim banka kartı nakit karttır ve anında işlem gerçekleşir

bu işi anlamadım gitti :)

ben 27. güne kadar akbank bekleyeceğim ,geçtiğimiz yıllarda beklemedim ve son günlerde kampanyalar çıktı :)
  • quote:

şimdi ancak anlayabildim ,kusura bakma şu sıralar kafam acayip dolu bazı çok basit mevzuları hemen anlayamıyorum :)

bende az önce işbank sayfasına girdim kredi kartıyla ödeme çıkıyor ama siz söyleyince acaba bir problem falan mı oluyor diye düşündüm
    işe bakın ya şu devirde daha çok kolaylık geleceğine ,aksine zorluk çıkartıyorlar
    diğer arkadaşın söylediğine göre banka 3 gün sonra parayı gönderiyormuş ,yani 3 gün içinde sanki ülke mi batıyor ?
    aslında ben tam tersini biliyordum ,benim bildiğim banka kartı nakit karttır ve anında işlem gerçekleşir

bu işi anlamadım gitti :)

ben 27. güne kadar akbank bekleyeceğim ,geçtiğimiz yıllarda beklemedim ve son günlerde kampanyalar çıktı :)
    Estağfurullah hocam. Rica ederim.

Benim tek anladığım devlet alacağını garantiye almak ve peşinen tahsil etmek üzerine sistem kurmuş. Havale ve Eft'deki ufak gecikmelere bile taahmülü yok. Anında karttan tahsil edilecek diyor. Bir yerde sadece Ziraat gibi devlet bankaları kartları üzerinden tahsilat yapılacak gibi okudum forumda ve 'oha' dedim ama o kadar da çıkmadı şükür. Vergi dairesinde mesela nakit ödeme var sadece. Orada kredi kartı bile geçmiyor. Düşünün gerisini.

• Yurtdisinda yasayip tr de sadece kira geliri olan ben eskiden internet bankaciligindan oderdim yillik gelir vergisini simdi nasil odeyecegim? Yurtdisi kredi ve banka kartiyla odeme var diyor onda ek komisyon aliniyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.