Şimdi Ara

SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acquiles

Bilgiyi duzeltelim.
    Gecen yıl zaten blokaj süresi 1 güne düşmüştü yeni bir konu değil aslında.
    Şimdi komple iptal edildi
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEvlet bankalarının mevduat sayısını arttırıp özelleştirip araplara satacaklar. Bankanın karını arttırmaya çalışıyorlar. Satış için, alana cazip kılmak için.
  • Gib.gov.tr den. Kredi kartı ,mobil bankacılık hangisini isterseniz ödeme yapılabiliyor...banka yatircam nakit-cash - diyen varsa once helâl olsun derim.. sonra da ziraat vakıf halk bank a yönlendirilir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ve online ödeme sistemi günümüzün sık ve aktif ödeme aracılarıdır. Mevcut sistem bu ikisini kullanarak size MTV ödeme imkanı sağlıyor. Siz bunlardan birini babana ben kullanmam benim tercihim diyerek reddediyorsunuz ki bu hakkınızdır normaldir. Bu durum sizin hakkınız olduğu kadar Ödemeyi alacak kurumun ödeme aracını belirleme hakkını da ortadan kaldırmıyor.
    Burada önemli olan kurumun günümüz şartlarına uygun (yaygın kullanılan) ödeme araçları ile MTV ödeme imkanı tanıyıp tanımadığıdır.

Bu şartlar altında bana MTV ödeme imkanı vermiyorlar diye dertlenmeniz yersiz siz hakkınızı kullanarak kredi kartı kullanmayı reddediyorsunuz kurum da hakkı olarak alternatif sık ve yaygın kullanılan ANLAŞTIĞI kamu bankaları ATM is yada şubesi aracılığı ile ödemenizi istiyor.

• Benim de kredi kartım yok. Ziraat katılım ya da vakıf katılım hesabından fatura öder gibi ödeyebiliyorsunuz. Ayrıca bütün kamu atm'lerini de ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

• 3-5 alternatif mevcutken, “MTV yatıramıyorum” demek, saçmalıktan ibaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Bankamatik ile ödemeye çalışmış.

Kredi Kartı ile ödeniyor sadece. Kredi kartı kullanmıyorum diyenleri de anlamıyorum, ondan sonra kredi çekemeyecekler lazım oldu mu

Madem kredi kartı kullanmaktan korkuyorsun, 1000-2000tl gibi bu tarz işlerde kullanmak için düşük limitli kart iste. Sonrasında mobil uygulamaya girip otomatik limit arttırımı iptal et. Gelen tekliflere de hayır de bu kadar basit. Şu kredi kartına öcü muamelesi yapılmasını anlamıyorum. Nefsine hakim olamayan limitini düşük tutsun bu kadar basit...

Alıntıları Göster
    Öyle diyorsun da birçok kişi kredi kartı limiti şişirip ödeyemiyor sonra onu ödemek için başka kart açıyor ve borç batağına saplanıyor. Millet cahil ve nefia var herkesde, bankaların amacı bu zaten, devlet bunun önüne geçmesi gerekirken teşvik ediyor ve senin gibiler de önayak oluyor.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Daha farklı ama aynı özellikte bir ekleme yapayım. oGS ye otomatik ödeme talimatı için devlet bankası hariç hiç bir kredi kartıda kabul edilmiyor. Ben önceden talimat verdiğimden kredi kartım değişene / son kullanma tarihine kadar kullanacağım sonra devlet bankası
    (Oyomatik ödeme yoksa ogs de kullanılmıyor)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sene 2020 nakit para kullanıyorsun bir de bunu gelişmişlik olarak görüyorsun?

Gelişmiş ülkelerin çoğu nakit kullanımını kaldırmaya odaklı. Nakit para kirli ve takibi yapılamıyor. kaybolma çalınma ihtimali de yüksek. hiçbir artısı yok. kağıt metal kaynak israfı.

bankamatik kartınla bile internet vergi dairesi sistemi üzerinden 10 sn içinde ödeyebilirsin kredi kartı kullanman şart değil.

çok üzücü bir serzeniş bu post yazık..
  • zknmr kullanıcısına yanıt
    Eksik bilgin var.

OSG yi nereden aldığınla alakalı. Ziraatten alırsan ziraatten yatırırsın.

Bende iş bankası ogs var iş bankası hesabımdan yatırıyorum. Keza garanti de aynı şekilde işliyor.

OGS ayrıca otomatik ödeme olmadan da kullanılabiliyor, benim vadesiz hesabıma bağlı iş bankasında bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 18 Ocak 2020; 13:39:50 >
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Bilgim yoktu ziraatten almıştım doğru diyorsunuz..
    ama ykb (çalıştığım banka) ogs satmadığını biliyorum ..

• SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!!

Çok tepki almış ama vatandaş haklı, intertet bankacılığıyla ödenme iptal edilmiş, çok saçma

• Bende enpara internet şubesinden ödemek istedim. Ödemeyi kaldırdıklarını yazdı ekranda. Kredi kartıyla ödeyemedi diye demediğinizi bırakmamışsınız. Sanane kardeşim ister nakit verir ister kartla öder. 2020 de internetten ödemeyi tartışmamız saçma olan buna ses çıkarın.

• Nazik poposu ATM'de sıra beklemiş. Sanki bunca yıldır hiç ATM'ye gidip işlem yapmadı. Sanırsın ki halk ekmek kuyruğuna sabahın ayazında girdi akşama kadar bekledi ama ekmek alamadı.
  • trollerde gelip saçmalar böyle maaşlı trollerde çoğaldı...
  • Kredi kartın olunca sanki 100bin lira harcama yapacak da hey ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

trollerde gelip saçmalar böyle maaşlı trollerde çoğaldı...
    sen öyle diyorsan öyledir şizofren kardeş.
  • Kredi kartıyla ödeme yapmayan amma çok kişi varmış be kredi kartıyla ödedim üstelik 3 taksit yaptı çok rahat oldu millet büyük dertliymiş meğer vay be...

• iş bankası internet şubesinde kredi kartı hariç ödeme seçeneği olmaması ilginç.
    başka bankalarda hesabındaki parayla nakit olarak ödenebiliyor internetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myrat6

Nazik poposu ATM'de sıra beklemiş. Sanki bunca yıldır hiç ATM'ye gidip işlem yapmadı. Sanırsın ki halk ekmek kuyruğuna sabahın ayazında girdi akşama kadar bekledi ama ekmek alamadı.
    maaşlı trol, yakında sizede batar iğnenin ucu arpanız kesilir o zaman gelir ağlarsınız. Bu millet böyle işte bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı, siz hepiniz hakediyorsunuz.

benim halk bank tada hesabım var, bir daha ki sefere oraya para aktarır öderim, her türlü öderim. Ama siz bu kafayla 3. dünya ülkesi vatandaşı olarak kalmaya devam edersiniz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.