Şimdi Ara

SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hgs ptt mobil uygulamasini indirip rahatlikla odeyebilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan koyunlar gibi kredi kartı kullanmak zorundamıyım, milletinin herr koşulda arkasında olan bir hükümet
  • SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!!

Atımdan bile vergi aldilar bugün oturup depiştik atımla vedalaştık doğada vergi almazlar dedim inandı salak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vergi ödemelerini kamu bankalarına aldılar.Kamu bankalarına para çekmeye çalışıyorlar belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Tanıdık dürüst bir muhasebeci var o da mükelleflerden şikayetçi.kimse parayı zamanında ödemiyor aylık 100 liraya defter tutuyoruz onu bile 1 yıl ödemeyen var diyor :)
    Herkesin kendine göre dertleri var. Napicaksin bu dünya böle :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Kredi kartı kullanmıyorum diyen adama yüklenen başka da bir ülke göremezsiniz, halbuki kullanmayana hak verilemesi gerekirken... Bu coğrafyadan akıl uzaklaşalı baya olmuş...
    Bunlar kesin etrafta kart dağıtmaya çalışan banka çalışanları ya da öğrenci kesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

sanane arkadaşım? arkadaş cevap yazsın, sen avukatı mısın? matematiğiniz zayıf, gelirinizle giderinizi hesaplayamayıp, suçu kredi kartına atıyorsunuz. teknolojinin nimetlerinden yararlanmayıp sızlanıyorsunuz. irlandada elektriğin olmadığı bir adada iş başvurusu varmış. gidin orada çalışın. elektrik yok trafik yok. doğayla baş başa.

Alıntıları Göster
    Senin matematiğin zayıf olmasaydı kredi kartına hiç ihtiyaç duymazdın.

• cidden çok saçma bir durum ,kredi kartından devletin ne gibi bir karı oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

cidden çok saçma bir durum ,kredi kartından devletin ne gibi bir karı oluyor acaba ?
    Pos işlemlerinde 1 gün sonra para devletin kasasında oluyor.diğer türlü özel bankalarda ödendiğinde sanırım en az 3 gündü o bankanın kasasında bekliyor banka parayı değerlendirip kar elde ediyordu.

Şuanki mevcut düzenlemede para hiç beklemeksizin devlet kasasına aktarılıyor.

• labidu kullanıcısına yanıt
    çok ilginç benim bildiğim ise banka kartı ile hemen geçiyor şeklindeydi (biz internetten ödediğimizde anında geçiyor gibi görülüyordu)
    peki kredi kartı ile ödenince de hemen geçiyor mu ?
  • valla gelir vergisini yatiramadigim icin bu hafta ziraatte hesap açtım. MTV nin yatmadigini da simdi ogrenmis oldum gerci onu karttan yaitiririm ama buna bi cozum bulmalilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

çok ilginç benim bildiğim ise banka kartı ile hemen geçiyor şeklindeydi (biz internetten ödediğimizde anında geçiyor gibi görülüyordu)
    peki kredi kartı ile ödenince de hemen geçiyor mu ?
    Müşteri olarak siz heryerde ödendiğini görürsünüz zaten.işin arka tarafında devlet ve banka karşılıklı anlaşır.derki kardeş sen topla benim paracıkları bana 3 gün(veya kaç güne anlaştılarsa) sonra teslim et. Bankada o süre zarfında yurt çapında düşünülünce milyonlarca parayı değerlendirir faiz repo v.b sonra hazineye der kardeşim al bunlar senin adına topladığım paralar.

Aradaki tatlı kar bankaya kalır.

• Sok gibi Param var ödeyemiyorum diye sacma gereksiz bi baslikmi olur boyle baslik onemi cikarilir?Akil tutulmasi yasaniyor bu ulkede..

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Kim neyden korksun ki prensip meselesidir bu saçma irade hakimsizliğine bağlanacak birşey değildir yıllardır ailem ve ben hiç kullanmadık cebinde paran varsa harcarsın yoksa harcamazsın bu kadar basittir kredi kartı kullananlar müthiş 109 iqsunuz tebrikler

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Bilgiyi duzeltelim.
    Gecen yıl zaten blokaj süresi 1 güne düşmüştü yeni bir konu değil aslında.
    Şimdi komple iptal edildi

• Vakıfbank internet bankacılığından kredi kartı kullanmadan yatırabiliyorsunuz. Bir yanlışlık olmasın?
    SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!!
    SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!!

• quote:

Orijinalden alıntı: researcher12

Senin matematiğin zayıf olmasaydı kredi kartına hiç ihtiyaç duymazdın.

Alıntıları Göster
    haklısın matematiğim zayıf olduğu için, 1990 yılında ODTÜ mühendislik fakültesini ben değil de sen kazandın.
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Çok normal. Vakıf bank kamu bankası statüsünde zaten

Özel bankalardan vergi tahsili kredi kartı dışında yapılamiyor..

Buna göre, vergi dairesi müdürlüklerince takip ve tahsilatı yapılan vergi, harç, ceza ve diğer alacakların vergi daireleri vezneleri haricinde, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası ile Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) vasıtasıyla tahsiline devam edilecek.

• Ödenmiş sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

Sok gibi Param var ödeyemiyorum diye sacma gereksiz bi baslikmi olur boyle baslik onemi cikarilir?Akil tutulmasi yasaniyor bu ulkede..
    Ben o cümleyi benim asıl anlatmak istediğimi anlamayanlar ve beni kredi kartı almam konusunda zorlayanlar için yazdım. Özür dilerim tabiki şok gibi param yok ama 630 TL vergiyi nakit ödeyecek param var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.