Şimdi Ara

SENE OLMUŞ 2020 MTV YATIRAMIYORUM!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bu milleti anlamak güç. Konunun açılış sebebi MTV nin özel bankalardan ödenememesi. İnsanların buna odaklanıp bunu eleştirmesi gerekirken "neden kredi kartı kullanmıyorsun, korkak mısın iradesiz misin?" kısmına odaklanmış. Kardeşim sanane yahu sanane? Herkes senin gibi mi yaşamak zorunda? Zaten doğru şeyleri eleştirebilsek bu halde olmazdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayete bak ya, tek derdin o olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FFFaust F kullanıcısına yanıt
    Finansbank üzerinden de ödeyemedim. Vadesiz hesabınız ya da kredi kartınızın olması gerekli diyor. Vadesiz hesap var ama işlem ilerlemiyor. Sadece kredi kartı ile ödeme seçeneği büyük saçmalık.

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Öyle başlığa böyle cevap

• dedi şizo...
  • Bunu bile ölümüne savunan çıkmış ya pes, önerisi de kredi kartı kullan olmuş. Bu biatçı güruhun beynini kuşa taksak ters uçar.

Biri de demiş 6 ayda bir ödüyorsun ne bu tantana.

Çok bilmiş delikanlı ben vergi mükellefiyim her ay vergi ödüyorum hatta bazen stopajı muhtasarı geçici vergisi derken ayda 3 vergi ödüyorum. Finansbank, akbank ve işbank hesabım var hesabımdaki nakit para ile ne internet şubeden ne de banka kartımdan vergimi ödeyemiyorum. Peşin param varken niye gidip kredi kartı limitimi işgal edeyim?

Şimdi devlet bana diyor senin çalıştığın 3 bankayı beğenmiyoruz, nakit paranın olması da önemli değil git bizim bankalardan hesap aç paranı da oraya aktar oradan öde. Bu zorbalığın neresini savunuyorsunuz arkadaş? Tamam belli bir siyasi partiyi destekliyorsunuz belki de çıkarlarınız var ama biraz adaletli davranın, ayıptır. Yarın öbürgün çocuklarınızın torunlarınızın yüzüne bakamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Ocak 2020; 23:25:27 >

• Devlet bankaları da 2 gün bekletir öyle gönderir vergi tahsilatlarını onunla ilgili değil durum. Piyasa kötüye gittiğinde sadece devlet bankaları yapıcı olur özel bankalar krediyi de keser musluğu da kapatır. Eğer o devlet bankaları olmasaydı emin ol şu anda kredi faizleri %50 seviyelerinde olurdu.

Piyasanın hamallığını devlet bankaları yapar az kişiyle çok iş yapmaya çalışırlar onun için biraz saygı gösterin.

Birde devlet bankası da olsa ceza ödeyip araç muayenesi yaptıracaksanız o ödedediğiniz parada 2 gün sonra vergi dairesine gidecektir onun için işiniz aceleyse gib.gov.tr den ödeme yapın aynı anda ödeme görünür.

• Senin gibi kendi parasına güvenmeyen fakirler kullanıyor bu kredi kartını.Kendi olmayan paranla ötmek çok mu hoşuna gidiyor

• lütfen kanal istanbulumuz için vergilerimizi zamanında ödeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laws81

Devlet bankaları da 2 gün bekletir öyle gönderir vergi tahsilatlarını onunla ilgili değil durum. Piyasa kötüye gittiğinde sadece devlet bankaları yapıcı olur özel bankalar krediyi de keser musluğu da kapatır. Eğer o devlet bankaları olmasaydı emin ol şu anda kredi faizleri %50 seviyelerinde olurdu.

Piyasanın hamallığını devlet bankaları yapar az kişiyle çok iş yapmaya çalışırlar onun için biraz saygı gösterin.

Birde devlet bankası da olsa ceza ödeyip araç muayenesi yaptıracaksanız o ödedediğiniz parada 2 gün sonra vergi dairesine gidecektir onun için işiniz aceleyse gib.gov.tr den ödeme yapın aynı anda ödeme görünür.
    Valla geçen sene en büyük iki kamu bankasının genel müdürü bir gece operasyonuyla değiştirildikten sonra, finans piyasalarını manipüle etmeye basladiklarindan beri kılım bu bankalara. Subelerindeki ciddiyetsizlik ve profesyonellikten uzak yaklaşımları da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Ocak 2020; 12:35:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben dün Akbank cep şubesinden ödedim, sıkıntı çıkmadı...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Öyle bizim mali müşavirler parayı yer sonra pişkin pişkin gülüp faiz yatırır olan mükellef olur indirim yararlanamaz

• Sirf bu tarz dayatmalar yuzunden maasimi Halkbank'tan almama ragmen 1 gun bile bekletmeden İNG'ye atiyorum Halkbank'a olan odemelerimi eskiden ilk gun yapardim simdi son gunune kadar bekletiyorum. Yerli, milli gecin bu isleri elin gavuru fatura odemede halkbank gibi komisyon almiyor, halkbanktan 3-4 puan fazla faiz veriyor, her ay nakit iade kampanyasi yapiyor, otomatik odemeye bile faiz alinir mi arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Müşteri olarak siz heryerde ödendiğini görürsünüz zaten.işin arka tarafında devlet ve banka karşılıklı anlaşır.derki kardeş sen topla benim paracıkları bana 3 gün(veya kaç güne anlaştılarsa) sonra teslim et. Bankada o süre zarfında yurt çapında düşünülünce milyonlarca parayı değerlendirir faiz repo v.b sonra hazineye der kardeşim al bunlar senin adına topladığım paralar.

Aradaki tatlı kar bankaya kalır.

Alıntıları Göster
    iyi de zaten devlet bu vergi için 1 ay süre veriyor , ancak son gün ödeyenler için sizin anlattığınız durum oluşur
    zaten bankalar bu işleri babasının hayrına yapmıyor ,adamlar bir hizmet veriyor ve doğal olarak bir karşılık bekleyecektir

isteseler bir benzerini kredi kartı için yapamazlar mı ,provizyonda bir süre bekletirler
    yanlış mı düşünüyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

iyi de zaten devlet bu vergi için 1 ay süre veriyor , ancak son gün ödeyenler için sizin anlattığınız durum oluşur
    zaten bankalar bu işleri babasının hayrına yapmıyor ,adamlar bir hizmet veriyor ve doğal olarak bir karşılık bekleyecektir

isteseler bir benzerini kredi kartı için yapamazlar mı ,provizyonda bir süre bekletirler
    yanlış mı düşünüyorum ?

Alıntıları Göster
    Devletin ödeme süresi mükellefi ilgilendirir banka tarafında bir durum yok ona.sadece ödeme işleminin gerçekleştiği tarih itibariyle 3 gün para bankadan çıkmıyor kasasında değerlendirebiliyor.

• devlet bakalarını satacaklar ki para biriktirip alınırlığını arttırmaya çalışıyorlar...
  • Gelir vergisini yatirmaya ugrasiyorum internetten banka kartini - kredi kartini kabul etmiyor. Cep subesinden ugrasiyorum o da borcu bulamiyor yapacaklari sisteme sovdurecekler her ay vergi dairesine mi gidecegim bu sacma is icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    yani bu normal değil mi ,bankalar diğer türlü bize babasının hayrına mı iş yapacak ?
    maaşlar içinde aynı sistem uygulanıyor ,maaş gününden bir süre öncesi yatırılmasını istiyorlar
    diğer türlü hiç kazanmayacakları bir şeyi niye kabul etsinler ?

bence müşteri razı olduktan sonra devlet karışmamalı ,ben peşin ödemek istiyorsam bankanın o parayı 3 gün tutması onu ne ilgilendiriyor ?
    kamu bankaları banka değil mi ,peki onlar bu paraları ne yapıyor ?
    o zaman kapatsınlar tüm özel bankaları milleti uğraştırmasınlar (madem devleti zarara uğratıyorlar)

kredi kartıyla ödeme konusuna bir şey söylememişsiniz ,peki ona niye izin veriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

yani bu normal değil mi ,bankalar diğer türlü bize babasının hayrına mı iş yapacak ?
    maaşlar içinde aynı sistem uygulanıyor ,maaş gününden bir süre öncesi yatırılmasını istiyorlar
    diğer türlü hiç kazanmayacakları bir şeyi niye kabul etsinler ?

bence müşteri razı olduktan sonra devlet karışmamalı ,ben peşin ödemek istiyorsam bankanın o parayı 3 gün tutması onu ne ilgilendiriyor ?
    kamu bankaları banka değil mi ,peki onlar bu paraları ne yapıyor ?
    o zaman kapatsınlar tüm özel bankaları milleti uğraştırmasınlar (madem devleti zarara uğratıyorlar)

kredi kartıyla ödeme konusuna bir şey söylememişsiniz ,peki ona niye izin veriliyor ?
    Sizlik bişey yok devlet 3 gün beklemek istemiyor parasını hemen istiyor.

Kredi kartı işlemlerindede aynı gün para devletin kasasına geçiyor.gelir idaresinin posları kamu bankalarına ait.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.