Şimdi Ara

Şener Yerine Dirar Denenemez mi Sağ Bekte?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam kanatta çok ta kötü oynamıyor ama bekte denenebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneden beri yazıyorum.

Dirar bu takımın sağ beki olmalı,sol bek ise devşirme olarak Şener & İsla'dan birisi olmalı.Ümit Özat gerçeği var yadsınamaz bir gerçek.

Dünya kupasında sağ bek oynayan,Monaco vs Juventus yarı finalinde sağ bek oynayan oyuncu kendi takımında hala sağ bek oynayamıyor.Şaka gibi.

Aykut efendi Dirar'ı sağ bek aldı,daha sonra isla'yı ucuza bulunca ,saçmasapan şekilde Dirar'ı sağ açık,İsla'yı sağ bek yaptı,gerçek bir açık ya da kanat oyuncusu da almadı ve bir güzel mercimek çorbası yaptı yani sağ tarafı.
  • Dirar Dünya Kupası'nda milli takımında bence çok başarılıydı.Sağ bek'te dirar oynatılmalı bence de.Sol bek'e isla ya da şener ikilisinden biri geçmeli , sağ ayaklı diye orda oynatılmayacağı anlamına gelmez.Orta alan'a sol ayaklı bir oyun kurucu lazım ben bunu ayew'in yapabileceğini düşünüyorum.Absürt gelebilir ama ayew bu sene çok gol katkısı veremeyecek bu gidişle.Elif'i kaleye yakın oynatmak performansını artıyor, makedonya maçlarında 10 numara oynuyor ve harika oynuyor.Kanatlara barış ve atıf oynayabilir.Valbuena,ozan ve soldado'dan çok çabuk vazgeçildi bence.Ozan konusu anlarım , her hocayla problem ama diğer ikisi kesinlikle kadroda olmalı.
  • Isla'nın takımı salladığı yok. Şener iyi değil. Dirar tek çözüm.
  • sağ bekte dirar ve ozan tufan denenmesi lazım antrenmanlarda, ozan tufan genç milli takımlardayken falan sağ bek oynuyodu

lan bu ismail ne kötü futbolcu ya. ömer çakı bu adamdan kötü mü oynayacak ?
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Ozan olmaz bence sağ bekte, sol bek için de ismailin derhal gönderilmesi lazım o olduğu zaman 10 kişi oluyoruz beni koysan daha iyi savunurum. Hasan ail ye gerçekten haksızlık ediliyor bunu ismaili gördükten sonra söylemiyorum hep söylüyorum hasan ailye haksızlık ediliyor, tamam çok süper bir oyuncu değil ama bu ismailin yanında marcelo

• Dirar oyuna sertlik mücadele katıyor. Tamda bu sene en önemli eksiğimiz. Oynadığımız her maç rakibin orta sahası yıldızlaşıyor. Dirar sağ açık mı olur Bek mi olur mutlaka oynatmamız lazım.

İki güzel bilek hareketi çalım görmeyiz. Orta sahaya kattığı sertlik yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şener dirar İsmail vs hikaye kardeş

Siz de adam gibi ortasaha yok

Gs Emre akbaba Fernando ndiaye belhanda hatta donk ile Selçuk

BJK Oğuzhan medel Atiba Tolgay

Fb Ekici Elif topal Tolga adını bilmediğim yabancı Benzia

sizi bilmem ama ben arada dünya kadar kalite farkı görüyorum

Şenermiş dirarmış her takımın eksik noktaları var ama 10 yıldır fb de ortasaha yok

Sizin as defansif ortasahanız yani topal bizdeki donkun BJK deki Atiba nın önüne geçemez

Ekici ne verdiği belli değil, Elif ne olacağı belli değil şuan yetersiz ne BJK de ne gs de as oynayabilir , yabancı oyuncu kapalı kutu belki Benzia oynar ama o da amc merkez ortasaha sayılmaz ve bizdeki belhanda çok kötü olduğu için oynayabilir

Bir zamanlar gs nın hücumu çok iyiydi baros keita kewell defansi fena değildi ama ortasahası Mustafa Ayhan barıştı kocaman bi hiç geçiyordu sezon
    Sonra de jong Selçuk yine koca hiç geçti
    Ne zaman iyi ortasaha yakalayan takım oldu Ligi sildi süpürdü

Okan Emre Hagi Tugay Suat
    Aurello appiah
    Selçuk melo
    Fernando ndiaye
    Oğuzhan Atiba Tolga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 21 Eylül 2018; 15:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Şener dirar İsmail vs hikaye kardeş

Siz de adam gibi ortasaha yok

Gs Emre akbaba Fernando ndiaye belhanda hatta donk ile Selçuk

BJK Oğuzhan medel Atiba Tolgay

Fb Ekici Elif topal Tolga adını bilmediğim yabancı Benzia

sizi bilmem ama ben arada dünya kadar kalite farkı görüyorum

Şenermiş dirarmış her takımın eksik noktaları var ama 10 yıldır fb de ortasaha yok

Sizin as defansif ortasahanız yani topal bizdeki donkun BJK deki Atiba nın önüne geçemez

Ekici ne verdiği belli değil, Elif ne olacağı belli değil şuan yetersiz ne BJK de ne gs de as oynayabilir , yabancı oyuncu kapalı kutu belki Benzia oynar ama o da amc merkez ortasaha sayılmaz ve bizdeki belhanda çok kötü olduğu için oynayabilir

Bir zamanlar gs nın hücumu çok iyiydi baros keita kewell defansi fena değildi ama ortasahası Mustafa Ayhan barıştı kocaman bi hiç geçiyordu sezon
    Sonra de jong Selçuk yine koca hiç geçti
    Ne zaman iyi ortasaha yakalayan takım oldu Ligi sildi süpürdü

Okan Emre Hagi Tugay Suat
    Aurello appiah
    Selçuk melo
    Fernando ndiaye
    Oğuzhan Atiba Tolga
    mümkünse bir daha yorum yapma diyecem hakkın var yap

• Geçen seneden beri dilimizde tüy bitti ama oynatacak antrenör yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.