Şimdi Ara

SENET (BONO) TAHSİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1700 tl değerinde bir senet var. Kıymetli evrak vasfını haizdir. Vade tarihi (ödeme tarihi) 21.02.2011'dir. Ben bu senedi bankalara kırdırmak istiyorum, daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl yaparız nasıl ederiz? Banka kabul eder mi? Borçlu (şerefsiz muhittin yazlık) borcunu ödemiyor, icra yoluyla da sonuç alınamıyor. Faktoring şirketlerine de kırdırabilir miyim?

• Kırdırılıyor da muhittin yazlık denen adam meşhurdur hem de yıllardır.Karşılıksızdır o senet.Şimdiye kadar kimsenin ondan para aldığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 15 Temmuz 2012; 5:47:58 >
  • ibraz süresi geçmiştir onun eğer bugune kadar takip falan başlatmadıysan
  • Muhittin YAZLIK ve İlknur YAZLIK Keçiören Yok mu Dur Diyecek..

KAMİL OCAK MAHALLESİ FELEK CADDESİ 84/A KEÇİÖREN/ANKARA YENİ ADRESLERİ.Bilinen adreste yasaların açıklarından faydalanarak halen insanları mağdur etmeye devam ediyor.Yıllardır bu şekilde sürüp gidiyor ve kimse bu şahıslara(Muhittin YAZLIK,İlknur YAZLIK,Şahin YAZLIK,Muhammed YAZLIK ve Birgül YAZLIK)ne yazı ki dur diyemiyor.Defalarca içeri girip çıkmalarına rağmen kesin bir çözüm alınamıyor çünkü siz senet karşılığı malınızı kendi isteğinizle teslim ettiğiniz için seneti avukata vermekten başka çareniz olmuyor.Adamın ve karısının üzerine birşey olmadığı için kanunlar birşey yapamıyor.Bugüne kadar yüzlerce insanı bu şekilde mağdur eden bu kişi hakkında olabildiğince herkesi bilgilendirmek gerekiyor,en azından google'da bu isimle arattırma yapılırsa hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilir.Lütfen elimizden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışalım,kimse bu insanlar yüzünden mağdur olmasın..TC NO:MUHİTTİN YAZLIK 14518152502,ŞAHİN YAZLIK 14449154866,İLKNUR YAZLIK 14455154638

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hisse senedi
    5 yıl önce açıldı
    bağkur ödenmezse?
    11 yıl önce açıldı
    Mevduat faizi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.