Bildirim
SENETLE NASIL ARABA ALABİLİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kredi karti ile taksitle altin alabilirsiniz, ama sigortaniz olmadigi icin kartlarin limitleri dusuk olucaktir herhalde ayrica 10K kesin odeme yapacak durumunuzun olmasi lazim
Keza kredi karti ile 12 ay borcun altian girdiginiz zaman sikinti yaratabilir, isten ayrilisiniz bir sakatlanirsiniz kotu olur
Ama senette boyle, yani senet ile araba veren adam kovuldum movuldum anlamaz, sigorta girisinizi yaptirin patrona, primi siz odeyin, kedinizi alin sonra cikis yaparsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
Kredi karti ile taksitle altin alabilirsiniz, ama sigortaniz olmadigi icin kartlarin limitleri dusuk olucaktir herhalde ayrica 10K kesin odeme yapacak durumunuzun olmasi lazim
Keza kredi karti ile 12 ay borcun altian girdiginiz zaman sikinti yaratabilir, isten ayrilisiniz bir sakatlanirsiniz kotu olur
Ama senette boyle, yani senet ile araba veren adam kovuldum movuldum anlamaz, sigorta girisinizi yaptirin patrona, primi siz odeyin, kedinizi alin sonra cikis yaparsiniz
dedigin gibi yaptırıcam snrm tesekr ediyorum
-
Yanliz iyi hesaplatin sigortanizi, bizim bir calisanimizda bir miktar kredi almak istiyor ama maasin disindan gelirleri ile odiyecegin maasina gore yuklu krediyi alamiyor
10K buyuk para degil ama asgari ucrete 24 ay in altini vermeyebilirler once bankaya gidin bence primi yatirmadan acik acik konusun ona goe priminizi yatirin -
İlan no: #28297970 sahibinden comdan bakarsın içine sinerse ara görüşelim -
sewgili dostum . senede sepete hiç bulaşma .
senet dediğin olaydan kredi kartı mağdurlarının 1000 katı daha fazlası insan mağdru oldu.
senet imzalarsın . aynı bilgi ve imzayla seneti çoğaltıyo galeriler...
10 milyarlık senetmi imzaladın 100 milyarlık senet hazırlıyor aynı bilgilerle... şirket olduğundan bakadan teminat kredisi çektiyse.
bankaya senedi teminat gösterip (bu kadar alacağım var müşteriden gibisidnen) senedi ipotek ettirik 60-70 lira kredi çeker.
sonra ödemez. param yok kardeşim der bankaya banka sahte senede el koyar. olan size olur.
siz dava açarsınız .. davadan yürütmeyi durdurma kararı gelene kadar banka neyiniz varsa el koyar.
biraz uzun yazdım..
biraz uzun iş böle şeyler olurmu yapılırmıki bence banka senedi almaz sahteyse anlaşılır falan demeyin.
bu yöntem yıllardır senetle adam çarpanların kullandığı yöntem
-
Güncel bilgiler
https://www.ssk.biz.tr/senetle-araba-nasil-alinir/ -
senetle çekle çükle araba alınmaz..!!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X