Şimdi Ara

Seneye birinci biziz kalanlar sıralamayı kendi arasında belirlesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu açıklama burda dursun mayısta rezil bir şekilde hortlatılacak yine :)

• Hoca bunu en son dediğinde NİSAN'DA ŞAMPİYON yapmıştı takımı. Talihsiz açıklama olup olmadığını sezon sonunda değerlendirirsiniz. Hadi az ötede oynayın

Aykut'un videosunu koyanlar var bir de Aykut'un, Ersun Hoca'dan özenip yaptığı çok belli o açıklamayı. Sonrasında da zaten "Şampiyon olamayacağız öyle gözüküyor" demişti
    Hocamızın söylediklerini yanlış anlayan biz değil sizlersiniz. O yüzden bizden yana bir sıkıntı yok. Ayrıca bunları söylerken hocanızın FT olduğunu unuttun herhalde Hocanızın söylem ve eylemlerini zaten herkes biliyor, buraya yazsam roman olur sanırım.

Ersun Hocayı Abdullah Avcı pısırığıyla karıştırırsanız da bu bizim işimize gelir açıkçası. Hocanız 6. haftada pılını pırtını toplayıp istifa etmezse tabii
  • şimdi daha sezon açılmadı. transferler yok ortada. sen kimi transer edeceksin rakiplerin kimleri transfer edecek, sakatlık yaşacak mı , bir sürü değişken varken şu gün itibariyle bu açıklamayı yapmak amigoluktan başka bişey değldir + bu adamın TDle alakası da yoktur. Allah FB arkadaşlara yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaş haklı transferlere bakıp bjk bizden iyi transfer yaptı hmmm onlar birinci biz de 2. olmalıyız falan demeyi beklemeliydi

büyük takım olmayı bilmeyen loserboylara tokat gibi çarpmış hocam

• Aynı şeyin laciverti

aralarında hiçbir fark yok
  • İkisi de taraftara hayal satmaktan başka bir şey yapmıyor. Mesela aynı Ersun Yanal ''ikinci yarının lideri olacağız, belki de GS'yi şampiyonluktan ettik'' demişti daha birkaç ay önce.
  • Çok talihsiz bir açıklama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

üstteki arkadaş haklı transferlere bakıp bjk bizden iyi transfer yaptı hmmm onlar birinci biz de 2. olmalıyız falan demeyi beklemeliydi

büyük takım olmayı bilmeyen loserboylara tokat gibi çarpmış hocam
    Allah kimseye sizin gibi akıl mantık vermesin. okuman var ama anlaman zayıf belli. yıllarca öysde türkçe sorularında hep şu öğrenilmeye çalışılırdı. Okuduğunu Anlama ! boş polemiklere de girmeyeceğim. bilgin olsun. sana tavsiyem okuduğunu anlamayı geliştirmek istersen bol bol kitap oku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla en son bunu dediğinde ligin en erken şampiyonluğunu ilan etmişti. Kim kimi rezil edicek görücez sezon sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Allah kimseye sizin gibi akıl mantık vermesin. okuman var ama anlaman zayıf belli. yıllarca öysde türkçe sorularında hep şu öğrenilmeye çalışılırdı. Okuduğunu Anlama ! boş polemiklere de girmeyeceğim. bilgin olsun. sana tavsiyem okuduğunu anlamayı geliştirmek istersen bol bol kitap oku.

Alıntıları Göster
    Gezdim Halep ile şamı eyledim ilmi talep

Meğer ilim hiçmiş ille edep ille edep

Kitap okuyana kadar başka şeyler öğrenseydiniz keşke iyi geceler

• Çıkartıyorlar böyle tipleri televizyona gaza geliyor talihsiz açıklama yapıyor boşu boşuna.Sonra sezon sonu hakem makem atar tutar bi maç kazanır şampiyonluktan ettik der , sezon sonu Fatih Terimin şampiyonlar ligi müziğiyle kutlamaya çıkmasıyla biter.

• Hoca bunu en son dediğinde NİSAN'DA ŞAMPİYON yapmıştı takımı. Talihsiz açıklama olup olmadığını sezon sonunda değerlendirirsiniz. Hadi az ötede oynayın

Seneye birinci biziz kalanlar sıralamayı kendi arasında belirlesin

Aykut'un videosunu koyanlar var bir de Aykut'un, Ersun Hoca'dan özenip yaptığı çok belli o açıklamayı. Sonrasında da zaten "Şampiyon olamayacağız öyle gözüküyor" demişti

• Rikuride kullanıcısına yanıt
    "Fenerbahçe çok da şeyimde değil afedersiniz, ikinci yarının lideri olacağız, belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" diyen de hocanızdı. O yüzden bu kadar emin konuşmayın bence :) Sonra "Galatasaray'ın kimyası bozulacak" diyen Abdullah Avcı gibi olur sonunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

"Fenerbahçe çok da şeyimde değil afedersiniz, ikinci yarının lideri olacağız, belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" diyen de hocanızdı. O yüzden bu kadar emin konuşmayın bence :) Sonra "Galatasaray'ın kimyası bozulacak" diyen Abdullah Avcı gibi olur sonunuz.
    Hocamızın söylediklerini yanlış anlayan biz değil sizlersiniz. O yüzden bizden yana bir sıkıntı yok. Ayrıca bunları söylerken hocanızın FT olduğunu unuttun herhalde Hocanızın söylem ve eylemlerini zaten herkes biliyor, buraya yazsam roman olur sanırım.

Ersun Hocayı Abdullah Avcı pısırığıyla karıştırırsanız da bu bizim işimize gelir açıkçası. Hocanız 6. haftada pılını pırtını toplayıp istifa etmezse tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Alıntıları Göster
    Hala kendinizi "Fatih Terim kaçtı" masalına inandırıyorsunuz ya pes Şimdi Bilal'e anlatır gibi en başından anlatayım sana. Fatih Terim ne zaman başarılı olsa liseci zihniyet harekete geçip hocayı kulüpten uzaklaştırmaya çalışıyor. 2000 yılındaki UEFA kupasından sonra öyle oldu. 4 senelik başarılı dönemde gelen parayı yemek için önce Faruk Süren'i sonra da Terim'i harcadılar. 2013 yılında 2 senelik başarıdan sonra yine liseci zihniyet harekete geçti. Ünal Aysal onların kalemi olduğu için bu sefer işleri kolaydı. Aysal onların talimatıyla seçime giderek Fatih Terim'e yakın olan yöneticileri tasfiye etti. Yaz döneminde sürekli hocaya mobbing uyguladı. En sonunda da ligin 5. haftasında Beşiktaş'ı yenmemize rağmen antremanda hocayı pat diye kovdu. Şimdi de ilk hedefleri Mustafa Cengiz, ondan sonra da Fatih Terim. Neyse siz hayal dünyasında yaşayın. Galatasaray bu yaz gereken takviyelerle kadrosunu güçlendirsin o zaman görüşürüz. Ayrıca Fatih Terim aptal mı ki 2013 süper kupasını elinden aldığı adamdan korkup kaçacak ?

• Ben FT kaçtı falan demedim dikkat ettiysen. Size öyle geliyorsa bilemem. Ayrıca FT'nin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor, o siz sorununuz. Ama siz ne hikmetse bizim hocamızla pek içli dışlısınız

Gelecek sezon herşey belli olacak zaten kasmayın bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Ben FT kaçtı falan demedim dikkat ettiysen. Size öyle geliyorsa bilemem. Ayrıca FT'nin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor, o siz sorununuz. Ama siz ne hikmetse bizim hocamızla pek içli dışlısınız

Gelecek sezon herşey belli olacak zaten kasmayın bu kadar.
    İstifa etmesin demişsin işte kaçmakla aynı anlama geliyor. Terim hiçbir zaman istifa ederek gitmedi. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Ersun Yanal'ı heykelini dikecek kadar göklere çıkarmanız tuhaf. Bizim teneke bağlayıp yolladığımız Hamza Hamzaoğlu'nun bile Yanal'dan daha fazla kupası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 24 Haziran 2019; 20:8:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

İstifa etmesin demişsin işte kaçmakla aynı anlama geliyor. Terim hiçbir zaman istifa ederek gitmedi. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Ersun Yanal'ı heykelini dikecek kadar göklere çıkarmanız tuhaf. Bizim teneke bağlayıp yolladığımız Hamza Hamzaoğlu'nun bile Yanal'dan daha fazla kupası var.

Alıntıları Göster
    Tamam

• Valla benim Ankaragücüm ligde kalsın da başka ne olursa olsun. Yiyin birbirinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

Valla benim Ankaragücüm ligde kalsın da başka ne olursa olsun. Yiyin birbirinizi.
    Ankaragücü düşmez hocam merak etme. Denizli ilk hedefimiz birde Göztepe düşecek bence 3.yü bilemiyorum.

• inş kümede kalırız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.