Şimdi Ara

Yks de İyi Sıralama İstiyoruz Hepimiz Ortak Hareket Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava 1.5 ay var tam kopmaların yaşandığı zaman biz donanim haber uyeleri olarak sonuclar aciklandiginda (yks sıralamaları) o sıralamaların zor sorulara rağmen gereksiz okudugu halde bidaha sınava girip ankara inşaat muhendisliginden istanbul inşaata geçen eften püften sebeble sınava girip hak edenlerin (hak edenden kastım ya kazanamazsam deyip duşündugunde o ihtimal senin için çıkmazsa tek şansın okumaksa bu sensin) önüne geçen tip hukuk mimarlik muhendislik barajlarini aşmamızı zorlastiran insanları, çevremizdeki gereksiz sınıf arkadaşlarımızı( bu tipler okumasada olan ama girip sıralamayı uçuran uyuz insanlar) ve bilumum yarıştan koparabilecegımiz herkese baskı yapiyoruz mezuna kalmalarini yada tyt ye yuklen 2 sene gecerli veyahut fakirse eziyor zenginse kötü alışkanlıklara orta geliriyse siyasi ideolojilerle akillarini bulandiriyoruz :) şimdilik ben sadece çevremdeki insanların test kitaplarini caliyorum yenisi cok para diye aileleriyle kavga edip huzur para ve zaman kaybediyorlar sizde yorumlarda diger dh uyelerine fikir verin UNUTMAYIN SIRALAMANIN 1 KİŞİYLE SENI ISTEDEGIN YERE GIRMENE ENGEL OLURSA COK GEC OLUR BU BIR SINAVDIR HER YOL MUBAHDIR zaten hangimiz esit sartlarda sinava hazirlaniyoruz bazilariniz babası insaat amelesi belki 2 aydir yevmiyesini alamadi suan otobüste dersaneden atilmamaniz icin aglayarak cozum ariyor bazilarida villarinda okumasina gerek bile olmazken en pahali ozel dersleri para ile en iyi ortalamaları yapıp o sınava giriyor yani sınavda esitsizlik zaten burda belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baskan ne anlatiyorsun ya?

• zamanda yolculuğu çözdüm, cevap anahtarı ile gireceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazdığın paragrafı yalnız kendin anladığın için Türkçe konusunda 3 milyon insanı zaten elemiş oldun tebrik ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana fikir : Pdf kullanmak günahtır

• ''Ortak Hareket Edelim'' kısmını farklı yorumladım, niyetin hiç iyi değil hocam. Allah hepimizi, özellikle seni kurtarsın bu sınavdan.
  • Sen çıldırmışsın dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes bir soru tahmin etsin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kimse yazmamış ama yine bir nick-entry uyumu
  • Telefonun klavyesinde ardarda önerdiği kelimelere mi bastın?

• Geçmiş olsun kardeş

• Sen sıyırmışsın

• sanırım konuyu açan ciddi yazmış ve millet dalga geçmiş. Konuyu açanın baya zoruna gitmiştir.
  • Kimsede demiyo ki aga bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

sanırım konuyu açan ciddi yazmış ve millet dalga geçmiş. Konuyu açanın baya zoruna gitmiştir.
    Tabiki dikkat cekmesi icin boyle bir dil kullandım amacim olaganca cok kisiye ulaşmaktı yani 1 kisi sinava gereksiz yere giren 2 kisiyi engellese bile bir kazançtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic101

Telefonun klavyesinde ardarda önerdiği kelimelere mi bastın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 28 Nisan 2019; 23:6:18 >
  • Nefes nefese kaldım okurken yarısına kadar gelebildim

• Kitap calmakla filan niye ugrasiyosun hocam cek tenhaya kes bogazini at coplugun birine rakibin direk elensin

• Hocam şöyle düşün bir de bu bir imtihan ve herkesin imtihanı ve imtihandandan aldığı sonuca göre hesabı farklı olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.