Arkadaşlar TM-2 sıralamam 30k geldi.Ankara Üniversitesi Uluslararası İlişkileri düşünüyorum.Fakat bir yandan da seneye kalıp,daha iyi yapma 4-5 binlere çekip hukuka girme düşüncem var.Bu sene ygsye hiç çalışmadım 107bindim 30kya çektim Lysyle.Potansiyelimin olduğunu inanıyorum yani.Tek korkum çalışmaktan sıkılmak.Sizce tercih yapmalı mıyım yoksa seneye mi hazırlanmalıyım?
seninle aynı durumdayım dostum, üzerine daha iyisini katıp sağlam gitmek cok makul ama gel gelelim herşeyi başa sarmak...
quote:
Orijinalden alıntı: buko59
seninle aynı durumdayım dostum, üzerine daha iyisini katıp sağlam gitmek cok makul ama gel gelelim herşeyi başa sarmak...
Ya ben sene başında çarpanlara ayırma bile bilmiyordum,en kötü dersim matematikti,geometride pisagordan başka bi şey bilmezdim bunu bile bile gittim türkçe çalıştım sosyal çalıştım,özellikle ygs konusunda ciddi hatalar yaptım yoksa potansiyelimin 400'den aşağı olduğunu düşünmüyorum.Bi de şimdi mezuna kalırsam kafamda neyi nasıl yapmam gerektiği geçen seneden daha oturaklı bir durumda.Biraz dershane desteği,biraz özel ders biraz da azimle tadından yenmez diyorum.Ama sabretmek...