Arkadaşlar bu sene ygs den 4 yıllık bir bölüme yerleşiyorum ama o bölümü okumak istemiyorum evdede duramam artık tekrar hazırlanacağım seneye ünideyken girersem ne kadar puan kırılır bu sene okul puanı 32 geldi ne tür sıkıntılar ile karşılaşabilirim.
Benim bildiğim okul puanının yarısı kesiliyor diye, ama yeni bir mevzuat gelebilir veya bu bildiğimden daha da farklı olabilir. Kılavuza bir göz at istersen. Bu arada hangi bölüme gireceksin 4 yıllık?
quote:
Orijinalden alıntı: Sigi
Benim bildiğim okul puanının yarısı kesiliyor diye, ama yeni bir mevzuat gelebilir veya bu bildiğimden daha da farklı olabilir. Kılavuza bir göz at istersen. Bu arada hangi bölüme gireceksin 4 yıllık?
Turizm ve otelcilik öylesine gireceğim. Bugün dershanede 30 puan dediler ama tam olarak doğru olan nedir;?
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun
quote:
Orijinalden alıntı: Sigi
Turizm ve otelcilik öylesine gireceğim. Bugün dershanede 30 puan dediler ama tam olarak doğru olan nedir;?
Obp puanının yarısı kesilir.
mesela 40 ise obp, 20 alırsın.
Ama bir sene üni okuyup ondan sonraki sene sınava girersen ( 1 yıl ara) puan kesimi falan olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme