Şimdi Ara

Seneye tekrar hazırlanacağım ne kadar paun düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ygs den 4 yıllık bir bölüme yerleşiyorum ama o bölümü okumak istemiyorum evdede duramam artık tekrar hazırlanacağım seneye ünideyken girersem ne kadar puan kırılır bu sene okul puanı 32 geldi ne tür sıkıntılar ile karşılaşabilirim.

• Benim bildiğim okul puanının yarısı kesiliyor diye, ama yeni bir mevzuat gelebilir veya bu bildiğimden daha da farklı olabilir. Kılavuza bir göz at istersen. Bu arada hangi bölüme gireceksin 4 yıllık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigi

Benim bildiğim okul puanının yarısı kesiliyor diye, ama yeni bir mevzuat gelebilir veya bu bildiğimden daha da farklı olabilir. Kılavuza bir göz at istersen. Bu arada hangi bölüme gireceksin 4 yıllık?

Turizm ve otelcilik öylesine gireceğim. Bugün dershanede 30 puan dediler ama tam olarak doğru olan nedir;?
  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

quote:

Orijinalden alıntı: Sigi

Benim bildiğim okul puanının yarısı kesiliyor diye, ama yeni bir mevzuat gelebilir veya bu bildiğimden daha da farklı olabilir. Kılavuza bir göz at istersen. Bu arada hangi bölüme gireceksin 4 yıllık?

Turizm ve otelcilik öylesine gireceğim. Bugün dershanede 30 puan dediler ama tam olarak doğru olan nedir;?

Obp puanının yarısı kesilir.

mesela 40 ise obp, 20 alırsın.

Ama bir sene üni okuyup ondan sonraki sene sınava girersen ( 1 yıl ara) puan kesimi falan olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.