Şimdi Ara

Seneye Yaz Steroid Kullanmayi Dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet steroid almayi dusunuyorum yaninda Deve Dikeni,omega 3, ve benaxol vitamin takviyeleride alacam karaciger bobrek felan cok etkilenmesin diye.
    Siz ne dusunuyorsunuz? Cok fazla kullanmayacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanmadım hiç ama bence değmez, kullanma.
  • Hocam genetik sınıra ulaştın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Hocam genetik sınıra ulaştın mı?

Hayir birinci kürden basliyacam 7 aydir yapiyorum daha hizli hacimlenmek icin yag yakici ve hacimlendirici küre girmeyi dusunuyorum.Yapili ve yagsiz kasli bir vucut olmali.

• Gecmisin nedir?

Hap olarak kullandiginda kolay olacagini mi saniyorsun, yardimci maddelerde kullanman lazim. Bilgisizlikle kullanirsan ölürsün, bugun 2 hap yutuyum, ,yarin 1 falan olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Hocam genetik sınıra ulaştın mı?

Hayir birinci kürden basliyacam 7 aydir yapiyorum daha hizli hacimlenmek icin yag yakici ve hacimlendirici küre girmeyi dusunuyorum.Yapili ve yagsiz kasli bir vucut olmali.

Bence hiç bulaşma. Sağlıklı beslen yeter. Neyi hedefliyorsun bilmiyorum ama sağlıklı şekilde yapmak sporu daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Gecmisin nedir?

Hap olarak kullandiginda kolay olacagini mi saniyorsun, yardimci maddelerde kullanman lazim. Bilgisizlikle kullanirsan ölürsün, bugun 2 hap yutuyum, ,yarin 1 falan olmaz.

Steroid öldürmez.Sadece karacigeri yaglandiriyor ve bobreklere zarari var.Onun icinde ayri vitaminler ilaclar alacam.

Zaten cok kullanmayacam.Bazilari bir başliyor 10 yil 20 yil enjekte ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emreee23 kullanıcısına yanıt
    Fıstıklı olsun

• Seneye

• Sen gercekten inaniyor musun bir kere kullanip birakicagina, millet 10-20 yildir kullaniyo cunku birakinca kuculmek, agirliklarin dusmesi insani mutsuz ediyo

• Eğer illaki kafana koyduysan tablet şeklinde kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Tablet kullanımı kana karışmadan iç organlarda sindirime uğradığı için daha fazla zarar görmen muhtemel. Yani enjeksiyona göre daha sakıncasız gibi gözükse de öyle olmadığı söylenebilir. Vitamin mineralden çok pctye kafa yorman lazım ki bu işten en zararsız şekilde çıkasın. Hiç bi vitamin mineral senin doğal testo üretimini geri kazandırmaz. 7 aylık bi sporcunun küre girmesi kadar gereksiz bi durumda olamaz ayrıca yapma. Ben sadece bi kaç bilgi verdim.

Not. Çok, az kullanman pek bi şey ifade etmez çok düşük oranda testo alsan bile kendi testo üretimini baskılıycaksın. Ben az kullanıcam zarar görmem az büyüsem yeter gibi bi durum söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck* -- 15 Ekim 2017; 9:43:4 >
  • Kullanmış biri olarak söylüyorum eğer yarışmacı biri değilsen hiç girme o işlere.. Gerek maddiyat gerek piskoloji olarak yıpranırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Gecmisin nedir?

Steroid öldürmez.Sadece karacigeri yaglandiriyor ve bobreklere zarari var.Onun icinde ayri vitaminler ilaclar alacam.

Zaten cok kullanmayacam.Bazilari bir başliyor 10 yil 20 yil enjekte ediyor.

hahaha hormon dengen bozulup psikolojin alt üst olunca görürüm seni. gyno da çıkar üstüne :)

deve dikeni boş beleş bi supplement bu arada. hiçbir halta yaradığı yok. karaciğerini bununla ve türevleriyle koruyabileceğini düşünüyorsan yazık.

• Tablet steroidler karaciğeri mahveder. Enjeksiyon steroidler her zaman tablet steroidlere göre bir nebze daha zararsızdır. Ben kullanma derim üstad vücuduna yazık edersin..

• Kullanma kullanirsan eger de etli olsun.Et fiyatlari yukseldi sonucta

• Aklın varsa kullanma. Steroidi ne sanıyorsunuz siz birader? Yok karaciğer yok böbrek koruyucu da alırmış. Yok öyle organ koruyucu bir şey tıpta.

Yamulursun. Ha tabi ben niye yazıyorum ki bana ne. Doğal seçimine niye karışıyorum benimki de iş yani.

• Benimkisi Fıstıkli olsun yoksa bademli de olur.

• Kardeş çok tehlikeli.Gelismek istiyorsan doğal yollar ile yap bunu.Tıp öğrencisiyim boş konuşmam ama ille de steroid alicam diyorsan kesinlikle doktor kontrolünde yapılması lazım.Belirli aralıklarla kan testleri vb. testler ile kontrol altına alınabilir.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:28:42 >
  • Cevizli severim ve irmikli olsun .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.