Şimdi Ara

Seni Seviyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sevgimizde alkış yoktur,tezahürat yoktur.Bizim sevgimiz yüreğimizde gizlidir...

Yasamak için bazen oyle seylerden fedakarlık yapmak zorunda kalırsın ki bunlar için olmeyı bıle goze alırsın.benım için bunlardan bırı de sensın.ama ben yasayıp sensız olmaktansa olup sende dırılmeyı tercıh ederım...

Sen uykularımın başrolü, sen şiirlerimin tek başlığı, sen resimlerimin en güzel rengi, sen benim şarkılarımın en anlamlı nakaratısın!

Uykusuz gece....sabahın ilk ışıklarında yine sen düştün aklıma ben geceden kalan yağmur olsam dudaklarına konsam beni silermiydin bitanem?

Öyle benim olmanı istiyorum ki canımda can ol soluduğum nefes ol damarımda kan olki hayatımdan çıktığında hayatımın bir anlamı olmasın.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak.

Seni Seviyorum, Seni Sevenide seviyorum, Seni benim kadar Sevenden nefret ediyorum demiş şairin biri bense Seni benim kadar Sevecek birini düşünemiyorum...

• varmidir ask gibi bir sey su dunyada

DAMLA SENI SEVIYORUMMMMMMMMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Yağmur*

Seni Seviyorum, Seni Sevenide seviyorum, Seni benim kadar Sevenden nefret ediyorum demiş şairin biri bense Seni benim kadar Sevecek birini düşünemiyorum...

Ne kadarda iddialı
  • SENİ SEVİYORUM

S EVGİNİ KALBİMDE HİSSETMEK
    E LLERİNİ TUTMAK İSTİYORUM
    N EDEN VE NİÇİN DEMEDEN
    İ SMİNİ HAYKIRMAK İSTİYORUM.

S ENİNLE YAŞAMAK İSTİYORUM
    E N GÜZEL DUYGULARI
    V E SONSUZA DEK BU HAYATI
    İ ÇİMDEKİ BU BOŞLUĞU
    Y ANLIZ SENİNLE TAMAMLAMAK İSTİYORUM
    O LUR OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEDEN
    R ESMİNİ DEYİL,SENİ ÖPMEK İSTİYORUM
    U YUMADAN ÖNCE HER GECE
    M ÜMKÜN OLMAYACAĞINI BİLE BİLE.
  • Bayatladı bunlar atık ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: psico

Bayatladı bunlar atık ya

olabilir bundan size ne herkes içinden geleni yazamazmı buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yagmur,

tabiiki yazabilir sen bak keyfine
  • ne mutlu seni seviyorum diyene :P
  • Seni Seviyorum, Seni Sevenide seviyorum, Seni benim kadar Sevenden nefret ediyorum demiş şairin biri bense Seni benim kadar Sevecek birini düşünemiyorum...

çok yapmacık
  • quote:

Yasamak için bazen oyle seylerden fedakarlık yapmak zorunda kalırsın ki bunlar için olmeyı bıle goze alırsın.benım için bunlardan bırı de sensın.ama ben yasayıp sensız olmaktansa olup sende dırılmeyı tercıh ederım...

umarım buna ihtiyacın hiç olmaz
    insan herşeyini kaybedince bu son fedakarlığı yapmayı çok istiyor tıpkı benimde
    her an düşündüğüm gibi

• quote:

quote:

Bayatladı bunlar atık ya

yaz yaz sende yaz
  • sevdiğini söölemek güzel bişeydir ama 1.si bunu sadece sevdiğin kişi bilse yeterlidir başkalarına ilan etmek mantıksız bence 2.si burada bu şekilde seni seviyorum cümleleri yazmak sevginin güzelliğini yitiriyor bence
  • Sizin sorununuz ne kız içinden gelmiş yazmış
    beğenmeseniz de hevesini kırmayın insanların
  • aşk ve sevgi hiç bi zaman bayatlamaz arkadaşlar
  • ilk defa okudum bu yazıyı ve de çok hoşuma gitti...
    sağol paylaştığın için...
  • herkes istediğini yazabilir buraya yani konu dışı bölümüne beğenmeyenler okumak zorunda değil
    kız içinden geleni yazmış ,sevenin hevesini kırmayın,birgün sizin de başınıza gelir

quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

aşk ve sevgi hiç bi zaman bayatlamaz arkadaşlar

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebilemben -- 18 Nisan 2005, 22:20:53 >

• millet arıza çıkarıcak yer arıyo
  • aşk yalandır. çünkü, sadece hissettiğin şeylerin gerçek olduğunu sandığın bir hastalıktır. gerçek olansa hissettiklerinin gerçek olmadığıdır. bunuda sadece hüsrana uğrayınca anlarsın.

dostluk ve sevgi bakidir. en güzelide budur. çünkü mantık işin içindedir. sonsuza kadar birini sevemezsin ama herşeyiyle beraber kabul ederek sevebilirsin. tıpkı kendimize yaptığımız gibi.
  • quote:

quote:

Bayatladı bunlar atık ya

o da içinden geleni yazmış işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.