Şimdi Ara

SENİNKİ KAÇ metre :D tshirtü satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beden boyunu verip adresinizi de yollayıp hesabıma 20 tl yatırmanız yeterli....

3 gün içinde teslim. kargo da benden..... orjinaldir.... hızlı kasıyorum.... green peaceyi batıracam:D

size yollıyım.. açılmamış.. sıfır her boyda var elimde... orjinal... altını çiiyorum

• 10 Lıra Çalışır
  • 5 Lira veririm.

Edit: Nasıl kasıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 4 Şubat 2011; 21:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

10 Lıra Çalışır

yuh lan emeğede mi saygın yok. 16 saatte kasıyorum.. elek su... benim emeğim....

yuh beee... bu kadar olur vip korgo ile göndercem o bile 9 lira tek başına...

5 tl diyen.. hangi mantıkla söylemiş bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weldesa -- 4 Şubat 2011; 22:02:26 >
  • vay be 2 yıl uzak kaldık bu alemden, çoluk cocuk çakal olmuş vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: weldesa

quote:

10 Lıra Çalışır

yuh lan emeğede mi saygın yok. 16 saatte kasıyorum.. elek su... benim emeğim....

bizim konuda sende vardın değil mi ban yemedin mi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl20

quote:

quote:

10 Lıra Çalışır

anıl kanka neler oldu. neler.......

mesaj attım telefon ettim.... ne cevaplar verdiler... yaarım buraya az sonra... bende ant içtim.. sizin kanınızı içecem diye... her boydan yaklaşık 2 şer tane thirt var.... ama thirtleri de adrese yollamadılar. neymiş bir eve 1 tane... anansını avradını hemen oturdum kalem kitab başına.. arkadaşları ayarladım. onların adreslerine yollattım başka isimlerden üyelikler aldım başladım kasmaya.. sonra kargoları topladım. yoruldum yeter artık...

burda satarsam kasmaya devam. bir takım programlar buldumm.. falan filen

ama ne günlerimiz geçti sen açtın konuyu ama sen bitirememiş tin

beni neden banladılar... suç tamamen benimdi.. o zaman kasmayı bilmiyordum. 100 kere tıkladım kendi adresime... kastım. falan... ban yedim..........................uuuuhhh yoruldum sorun varmı kanka... cvp vereyim my netime yolla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anıl20

quote:

quote:

10 Lıra Çalışır

anıl kanka neler oldu. neler.......

mesaj attım telefon ettim.... ne cevaplar verdiler... yaarım buraya az sonra... bende ant içtim.. sizin kanınızı içecem diye... her boydan yaklaşık 2 şer tane thirt var.... ama thirtleri de adrese yollamadılar. neymiş bir eve 1 tane... anansını avradını hemen oturdum kalem kitab başına.. arkadaşları ayarladım. onların adreslerine yollattım başka isimlerden üyelikler aldım başladım kasmaya.. sonra kargoları topladım. yoruldum yeter artık...

burda satarsam kasmaya devam. bir takım programlar buldumm.. falan filen

ama ne günlerimiz geçti sen açtın konuyu ama sen bitirememiş tin

beni neden banladılar... suç tamamen benimdi.. o zaman kasmayı bilmiyordum. 100 kere tıkladım kendi adresime... kastım. falan... ban yedim..........................uuuuhhh yoruldum sorun varmı kanka... cvp vereyim my netime yolla

bende aramayı falan düşündümde hevesim kaçmıştı. sana iyi satışlar hocam. kanımızı yerde bırakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.