Şimdi Ara

Sennheiser cx 200 vs. cx 300 precision + jays j-jays

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün içerisinde bu iki kulaklıktan birini siparış edeceğim. cx 200 66 lira, cx 300 precision ise 101 lira. aradaki fiyat farkını karşılayacak kadar kalite farkı var mı? yoksa cx 200 yeterli midir? 35 lira fark vermeye gerek yoksa cx 200 kafidir benim için. yada max. 100 tl limitle bana başka ne kulaklık önerirsiniz. yurtdışından almayı planlamıyorum.

p.s: dinlediğim müzik türü metal, rock v.b.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alequendil -- 7 Mayıs 2009; 22:32:08 >

• cx 200 tavsiye ederim 1 aydır kullanıyorum o paraya daha iyisi alınamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

cx 200 tavsiye ederim 1 aydır kullanıyorum o paraya daha iyisi alınamaz.

cx300 precision a gerenk yok diosun yani?
  • fiyat performans olarak cx200 ün eline su dökemez diğer kulaklıklar ama siz bilirsiniz cx300 ün yeni modelini dinlemedim ama deneyenler iyi olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

fiyat performans olarak cx200 ün eline su dökemez diğer kulaklıklar ama siz bilirsiniz cx300 ün yeni modelini dinlemedim ama deneyenler iyi olduğunu söylüyorlar.

Ben bugün dinledim cx200 ve cx300 II yi. Basslar iyileştirilmiş(artırılmış demiyorum) ve mid-tizlerin kalitesi yükseltilmiş bide cx300 de karşılaşılan kablodan ses gelme olayı daha kaliteli kablolarla çözülmüş. Cx200 ise güzel ama baslar baya ağırlıkta ve cx300 II de aldığın mid-tiz seslerini tam olarak alamıyosun. Yine de 66 liraya cx200 den iyisi yok fakat eğer beni hiç zorlamaz diyosan cx300 II daha iyi (benim zevkime göre en azından)
  • arkadaşlar cx 200 almaya karar vermiştim fakat siyahını hiçbir yerde bulamadığımdan henüz veremedim. nerede bulabilirim diye bakınırken gözüme bu takıldı.

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9652

paketi hasarlı diyor ama çok sorun olacağını düşünmüyorum. cx 200 den biraz pahalı ama sizce nasıl bir kulaklık? almaya değer mi, cx 200 den iyi midir yada paketinin hasarlı olması çok problem olur mu? sonuçta 2 yıl garantili olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

arkadaşlar cx 200 almaya karar vermiştim fakat siyahını hiçbir yerde bulamadığımdan henüz veremedim. nerede bulabilirim diye bakınırken gözüme bu takıldı.

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9652

paketi hasarlı diyor ama çok sorun olacağını düşünmüyorum. cx 200 den biraz pahalı ama sizce nasıl bir kulaklık? almaya değer mi, cx 200 den iyi midir yada paketinin hasarlı olması çok problem olur mu? sonuçta 2 yıl garantili olacak?

Valla frekans aralığı her zaman önemli değildir deniyo ama bununki 50-20000 yani baya bi dar. Yine de yorumlara bakmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paketi hasarlı ürün;genellikle iade ürünler oluyor.. Yani ambalaj açılıp, tekrar kapatılmış.. Bence alma!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Paketi hasarlı ürün;genellikle iade ürünler oluyor.. Yani ambalaj açılıp, tekrar kapatılmış.. Bence alma!!

açılıp tekrar kapanma olayı varsa bulaşmam gerçektende. ama öyle bir durum yoksa alınabilir mi? yani cx 200 ile boy ölçüşebilir mi?

paket konusunda elmasepetine bi mail atmak lazım sanırım
  • Frekans aralığı önemli değil ama 50Hz de çok yüksek bir rakam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza2000

http://www.mymemory.co.uk/Portable-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX300-Ear-Canal-Headphones---Pink
    cx300 40lira kadar+ücretsiz teslimat 5 günde...

ama pembe başka renkleri de 50 lira.
  • Eskiden ne kadar ucuzmuş cx200 Şimdi cx300 fiyatına cx200 alıyoruz neredeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.