Şimdi Ara

Sennheiser Cx-400 aldım iyi mi ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem max. 90 liraydı, araştırdıklarım arasında da bunu buldum. 90 küsür liraya aldım. Sizce nasıl bir tercih?

• Bence kazık yemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence kazık yemişsin.

ne ki şimdi bu daha ucuza mı buldun, link falan ver de kendimi pişman hissedeyim havadan konuşmakla olmuyor
  • kardeş merhaba bende n79 telefonuma alacagım onun gırısı 3.5 mm jack
    yanı sanırım bu oluyor
    acaba 90 tl degermı yanı hakkını verıyrmu gerçekden bangır bangır bır ses varı bassı nasıl bnım hıc bılgım yokdur ılk defa alacagım pahalı bır kulaklık ?
    daha yuksek bır model varmı bırde onu soracakdım bırde kulaklııgın yanında 3 takım daha kavcuk verılıyor onlar ne ıcın yanı
  • 90 liraya nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

90 liraya nereden aldın?

www.mymemory.co.uk
  • hepsiburada da aynı ürün 165 tl. nasıl bir tercih yaptığınıza kendiniz karar verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallahi çok iyi almışsın. şu an kullanıyorum. çok kaliteli bir ürün. gerçi ben apple garan günlerinde 50 TL ye almıştım. metan garantili. ürün geldiğinde orijinalliği ile ilgili bir bilgilendirme yapabilir misin?
  • aynen yaa garantiliği konusunda bilgilendirirsen bende almak isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

90 liraya nereden aldın?

www.mymemory.co.uk

MyMemory ise sorun yok, GG gibi siteler olmasın da..

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

kardeş merhaba bende n79 telefonuma alacagım onun gırısı 3.5 mm jack
    yanı sanırım bu oluyor
    acaba 90 tl degermı yanı hakkını verıyrmu gerçekden bangır bangır bır ses varı bassı nasıl bnım hıc bılgım yokdur ılk defa alacagım pahalı bır kulaklık ?
    daha yuksek bır model varmı bırde onu soracakdım bırde kulaklııgın yanında 3 takım daha kavcuk verılıyor onlar ne ıcın yanı
  • Hayırlı olsun. Cx-400 II mi acaba modeli? Atmadıysanız kutusunu ve yan ürünleri paylaşabilir misiniz fotolarıyla? Ben E-bay'den aldım da ayıptır söylemesi, bunların orijinallik mevzusu biraz karışık oluyor.
  • Cx-400 için çok iyi fiyat.Hayırlı olsun..
  • acaba daha kac defa yazmam sormam gerekıyor allahın bır kuluna!
    quote:

yanı sanırım bu oluyor
  • Bangır bangır ses derken? Bende Cx-400 II var ve kutusunda "doğal ses keyfi" yazıyordu. 3.5 mm tüm girişlere uygundur. 90 TL ucuza getirilmişi, Türkiye'de garantili fiyatı 160 TL'den fazla. Kulaklık iyi olmasına iyi de, Nokia n79'un mp3 çalma becerisi ne kadar iyidir o muallak. Bir de kaliteli ses dosyaları çalmalısınız farkı iyice anlamak için. Cep telefonuna takacaksanız bence ses yalıtımı iyi başka kulaklıklar size yetecektir. Forumda öyle başlıklar vardı.
  • quote:

acaba daha kac defa yazmam sormam gerekıyor allahın bır kuluna!
    quote:

yanı sanırım bu oluyor

Öncelikle tavrınıza dikkat edin diyeyim..

Sonra da sorunuzu cevaplayayım; N79'da kullanmak için 90TL bir kulaklığa bağlamak ısraftır. Bunun yerine CX300-II Eco modeli daha uygun olur. Bangır bangır çalar, yanında gelen 3 adet kulak ucu ise kulaklık borusu normalden geniş veya dar olanlar içindir.

CX300-II Eco modelinin fiyatı an itibariyle Mymemory'de uçmuş olsa da, kısa süreli bi takiple 18-19 sterlin civarına kapatılabilir diye düşünüyorum.

• Fiyatına ve verdikleri dükkan garantisine bakınca, sahte diyorum..
  • tamamda baksanıza kutusuna flalan hem adam garantı belgesı gonderecem deyor ve once malı al snra havaale dıyor :S cok kararsızım gerceden cok ama cok ucuz
  • malı alacan acacan kutusudan dinlicen beyenmezsen paranı iade edecek mi peki ...önce mal sonra havale diyo ya ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.