Şimdi Ara

Sennheiser CX serisi, V-moda Vibe II, Audio-Technica ATH-CKM70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben genelde metal ve progressive rock dinlerim. Bass manyağı değilim. Tamam bass'lar güçlü ve temiz olsun, hissedeyim ama mid ve tizleri de bastırıp müziği mahvetmesin. Detayları alabilmek istiyorum yani.

Sennheiser CX400 II veya cx500 almayı düşünüyordum ama V-moda vibe II için cx serisinden daha iyi diyorlar. O yüzden CX serisine karşı önyargılarım oluştu. İkisi arasında kaldım. ebay'da 128headphones diye bi satıcıdan vibe II almış bi sürü kişi burda. tıklayın

Bir de diğer tarafta Audio-Technica ATH-CKM70 ile ATH-CKS70 var. (burada) Bunlara nazaran V-moda nasıl peki, karşılaştıran var mı? O kadar parayı vermeye değer mi gerçekten? Çünkü 100TL civarı bişey düşünüyordum, bunlar biraz tuzlu olacak :D

Bu arada Sony NWZ A816 ve bunun yanında gelen kulaklık MDR-EX082 kullanıyorum. Yakın zamanda mp3 çaları da değiştirecem, zen x-fi 2 veya s9 düşünüyorum, ama o az beklesin

Yardımcı olursanız sevinirim :D

• tartışmasız açık ara farkla ckm70
  • Dinlediginiz muzik turune en iyi ckm70 gider ancak cogu mp3 player beslemekte gucluk cekebiliyor.amfi ile kullanim gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Dinlediginiz muzik turune en iyi ckm70 gider ancak cogu mp3 player beslemekte gucluk cekebiliyor.amfi ile kullanim gerekebilir.

amfi derken?

Bi de mp3 çalarım Sony NWZ A816. Hakkını verir mi, bi fikrin var mı?
  • sanmam , bir tanisabilir amfi ile kullanirsaniz cok guzel sonuc alirsiniz ama.
  • cowon d2+ yi de amfiyle mi kullanmak gerekir ?
    ckm70 ile
  • Gerekeceğini sanmıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

cowon d2+ yi de amfiyle mi kullanmak gerekir ?
    ckm70 ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cowon s9 rahatlıkla yetiyordu o açıdan d2 sorun cikarmaz.
  • sennheiser cx 400 II kullaniyorum gayet hos bass lari ve tizleri. hafta sonu aldim almanyadan. bütceyi cok zorlayacak saglam kulakliklar var ama buda baya iyi :) iphone la cok güzel uyum sagliyo bu arada eger iphona la kullanacaksan cx al derim
  • v-sonic r02 pro cok dengeli sesi var diyorlar.
    bir de koss portapro dinledim hala da dinliyom.tam metal müziklik kulaklıkben de metalciyim ve cx200'ümü cekmeceye attırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.