Şimdi Ara

sennheiser cx300ü kadıköyden elden alabileceğim satan bir yer varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Nerden bulabilirm.
    matan da var ama oda bana uzak ve yerini bilmiyorum matanla nasıl bir alış veriş yapabilirim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
    inventus gibi kapıda ödeme tarzı birşey mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 5 Ocak 2007; 2:08:24 >

• arkadaşım bende bi zamanlar almayı çok istiodum bu kulaklıktan hiç bi yerde bulamamştım zamanında fakat creative in EP630 kulaklığını gördüm tıpa tıp aynı bütün özellikleri fln heeerşeyi aynı ve şuana kadar dinlediğim en kaliteli kulaklık bence sana bunu tavsiye ederim fiyatı cx300 le hemen hemen aynı gibi zamanında 60 küsür ytl para vermiştim...gold PC de bulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_9517470/mpage_1/key_//tm.htm#9519668 hatta sana ep630 almak için yardımcı olucak kaynak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_sy -- 5 Ocak 2007; 2:23:10 >
  • amazondaki ep630 yorumları pek iç açıcı değil...
    kimisi net olmayan sesten, kimisi de tek tarafın çalışmamasından şikayetçi
    iyice araştırmak lazım bu konuları

http://www.amazon.co.uk/Creative-Labs-51MZ0085AA001-EP-630-Earphones/dp/B0009G6FQI

bence sennheiserdan şaşma, bulabilirsen cx300 al... 2. tercihin ep630 olsun derim
    tabi tercih sana kalmış...
  • arkadaşım kadıköyde yazıcıoğlu işhanına gir. soldaki dükkanı geçince sol tarafta bir boşluk var orda asansörler fln var. hemen orda küçük bir dükkan var . daha geçen gün vardı cx300. fiyatı tam hatırlamıorm ama 70 civarı bişey demişti sanırım biraz pahalı satıyor..
  • http://www.pcworld.com.tr/forum/forum_posts.asp?TID=637

Alırken dikkat etmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemoon

arkadaşım kadıköyde yazıcıoğlu işhanına gir. soldaki dükkanı geçince sol tarafta bir boşluk var orda asansörler fln var. hemen orda küçük bir dükkan var . daha geçen gün vardı cx300. fiyatı tam hatırlamıorm ama 70 civarı bişey demişti sanırım biraz pahalı satıyor..

fiyatı normal sayılır. siyahı 65, grisi 75ytlydi çünkü
    ama rainbowr6 nın bahsettiği gibi dikkatli olmakta fayda war...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemoon

arkadaşım kadıköyde yazıcıoğlu işhanına gir. soldaki dükkanı geçince sol tarafta bir boşluk var orda asansörler fln var. hemen orda küçük bir dükkan var . daha geçen gün vardı cx300. fiyatı tam hatırlamıorm ama 70 civarı bişey demişti sanırım biraz pahalı satıyor..

hatırlattıgın icin sagol bende diyorum bi yerde asansörün yanında kulaklıkları satan bir yer vardi cok sagol :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cx300 alacaklar dikkat sahte cx300lere kaliteli mağzalarda bile rastlayabilirsiniz onun için almadan önce ince ayrıntılara bakın , mp3 player bölümünde bu konu tartışıldı sahte ile orjinali nasıl ayırt edebiliriz diye i aman haa tongaya gelmeyin derim
  • evet bu durum biraz canımı sıktı en iyisi gidip metandan almak bu kadıköydeki kücük yere ne kadar güven olurki. en iyisi ben riske atmayayım işimi. Metandan elden alabiliriz dimi??
    sahte ürün satanlara
  • zaten baktığında anlayabilirsin orjinali ile farkını
    üretim kalitesi kendini bariz ele weriyor, dinlemene bile gerek yok yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

zaten baktığında anlayabilirsin orjinali ile farkını
    üretim kalitesi kendini bariz ele weriyor, dinlemene bile gerek yok yani

valla kutuyu actırabilirmiyim adama bakıcam bu orjinalmi diye?
  • yaa iice bakarsın işte, garantisini de sorarsın. bende de cx300 war ve 2 yıl garantili...
    düzgün görünüyosa alırsın.
    eğer korsan çıkarsa da adamı döwmeye gideriz
  • quote:

yaa iice bakarsın işte, garantisini de sorarsın. bende de cx300 war ve 2 yıl garantili...
    düzgün görünüyosa alırsın.
    eğer korsan çıkarsa da adamı döwmeye gideriz

valla sahte satıyorsa DH deki magdurlar ve sahtecilige göz yummak istemeyenler dolar kadıköye
    ben cuma günü gidip bi bakim sorayım nerden getirtmiş garantisni falan öğreneyim inceleyeyim bide kutuyu kulaklıkların dıstan görünümü. Olmadı Metandan alırım gidip metan stoklarınıda öğrenemedim mail attım ama yarın cvp alırım herhalde.

• evet kulaklıgı aldım dediğim yerden garantisi var 2 yıl üzerinde MeTan ın büyük bi bandrolü var hediye oldugu icin acamadım. Almadan önce karsılastırmaları düsünerek baktım üzerindeki "s" harfi baya belirgin malzemesinin iyi oldugu belli oluyor. İlerleyen saatlerde fotografini koyarım sizde bi yorumunuzu yaparsanız sevinirm.
  • dostum ilk başta basslar yetersiz gelebilir. burn-in olayından sonra iyice açılıyor, eğer playerda iyi ise kulağına sub bağlamış gibi bas alabiliosun tizler ztn mükemmel

bize de hayırlı olsun demek düşer bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

evet kulaklıgı aldım dediğim yerden garantisi var 2 yıl üzerinde MeTan ın büyük bi bandrolü var hediye oldugu icin acamadım. Almadan önce karsılastırmaları düsünerek baktım üzerindeki "s" harfi baya belirgin malzemesinin iyi oldugu belli oluyor. İlerleyen saatlerde fotografini koyarım sizde bi yorumunuzu yaparsanız sevinirm.

Hayırlı olsun,uzun süredir kullanıyorum almak için epey mücade vermiştimÇok memnunum
  • @CWarrior ve drizzt dourden tesekkür ederim arkadaslar aldıgım zaman üzerindeki metan bandrolünü görünce bir oh cektim
  • yaa ben birşey soracaktim size bu kulaklıkları pek bilmem sony groove kullandim hep...
    Neyse bennnn SENNHEISER PMX60 bu modeli soracaktim size...

arkadaşin aldiği cx300 le bu model arasindayim...her iki modeli bir kıyaslarsanız bana çok sevinirim...
    Saygılarımla..
  • quote:

dostum ilk başta basslar yetersiz gelebilir. burn-in olayından sonra iyice açılıyor, eğer playerda iyi ise kulağına sub bağlamış gibi bas alabiliosun tizler ztn mükemmel

bize de hayırlı olsun demek düşer bundan sonra

burn in olayı ne oluyo
  • kulaklıkların sesi uzun bir müddet kullandıktan sonra açılıyor... bu zmnı kısaltmak için de burn-in olayına baş wuruyoruz.
    playerın sesini açıp 8-10 saat boyunca çalışır halde bırakıyorsun... değişik türdeki şarkılardan oluşan playlist yapmanı öneririm bunun için... (gerçi bu işlemi bi kaç kez tekrarlamak gerekli, mesela ben bir kaç gün yatarken açık bırakmıştım playerı)

bu süre sonunda bahsettiğim açılma olayını kısaltmış ve kulaklığın asıl performansına kavuşmuş oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2007; 17:19:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.