Şimdi Ara

sennheiser cx300ü kadıköyden elden alabileceğim satan bir yer varmı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki niye hiç bi yerde bulunmuyo bu kulaklıklar mesela cx 300, çok az yerde var
  • zamanında ben hepsiburada da alarm listesine eklemiştim. siteye geldiği gün cep tel.uma mesaj geldi ve hemen sipraiş werdim. öyle alabildim. ertesi gün yine stokta kalmamıştı çünkü.

bilmiyorum belki çok popüler olduğundan dolayı hemen kapılıyorlar, belki de türkiye'ye az sayıda geliyor. Bu konuda kesin bilgiyi sennheiser distribütörü olan MeTan Ltd. den almak gerekiyor sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

zamanında ben hepsiburada da alarm listesine eklemiştim. siteye geldiği gün cep tel.uma mesaj geldi ve hemen sipraiş werdim. öyle alabildim. ertesi gün yine stokta kalmamıştı çünkü.

bilmiyorum belki çok popüler olduğundan dolayı hemen kapılıyorlar, belki de türkiye'ye az sayıda geliyor. Bu konuda kesin bilgiyi sennheiser distribütörü olan MeTan Ltd. den almak gerekiyor sanırım...

saol dostum

bu metan ltd nin gümüşsuyu dışında başka satış ofisi varmı
  • walla hiç bilmiyorum ki yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

zamanında ben hepsiburada da alarm listesine eklemiştim. siteye geldiği gün cep tel.uma mesaj geldi ve hemen sipraiş werdim. öyle alabildim. ertesi gün yine stokta kalmamıştı çünkü.

saol dostum

bu metan ltd nin gümüşsuyu dışında başka satış ofisi varmı

ben yazıcıoğlundan aldım. kulaklık orjinal metan bandrolü var bende kutu disindan inceledim hediye oldugu icin acamadim

• cx 300 den iyi bi model varmı sennheiser kulak içi kulaklıklar arasında
  • quote:

cx 300 den iyi bi model varmı sennheiser kulak içi kulaklıklar arasında

IE- 4 diye bi modeli var.Fiyatı 100 milyon falandı bi iki ay once.En uygun fiyatı metan verir genelde ama netten bi aratabilirsin yine de.
    Cx 300den daha iyi bi model oldugu kesin ama o kadar para verdikten sonra biraz daha verip daha iyi bi model alabilirsin [gerçek bi iem mesela]
    Mp 3 player forumunda detaylı karsılastırmaları vardı,orayı bi arat istersen.

Bir de sennheiser iem model üretmiyor bildiğim kadarıyla.Yani cx-300 ve ie - 4 var tabi ama onlar tam iem sayılmıyor.Eğer gercek bi iem kulaklık arıyorsan westone,shure,koss gibi ureticiler var ama fiyatları biraz pahalı.Eğer fiyat ikinci plandaysa bu markaların modellerini dusunebilirsin.Mp 3 player forumunda bircok sey yazıldı oraya bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celestial_fury -- 17 Ocak 2007; 0:30:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: celestial_fury

quote:

cx 300 den iyi bi model varmı sennheiser kulak içi kulaklıklar arasında

IE- 4 diye bi modeli var.Fiyatı 100 milyon falandı bi iki ay once.En uygun fiyatı metan verir genelde ama netten bi aratabilirsin yine de.
    Cx 300den daha iyi bi model oldugu kesin ama o kadar para verdikten sonra biraz daha verip daha iyi bi model alabilirsin [gerçek bi iem mesela]
    Mp 3 player forumunda detaylı karsılastırmaları vardı,orayı bi arat istersen

ewet celestial_fury söylediği gibi ie-4 ler war. ayrıca sennheiser dışında shure un kulaklıkları gerçekten çok kalite. mesela shure e4 gibi ama fiyatı bi hayli fazla... öyle bi kulaklığa üst sewiye bir mp3 player gider ancak...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.