Şimdi Ara

Sennheiser CX500'ün sahte olup olmadığını anlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burada detaylıca anlatılmış; benim ki sahteymiş, kaçakmış göçekmiş... ama ses kalitesi ile ilgili problemim halen devam ediyor? kulak bu neticede, insana bir defa veriliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiryakim -- 11 Ocak 2009; 0:17:39 >
  • Verilen linkin konusun da benim de cx500 deneyimim var..
    Ben de 4-5 ay kadar evvel 70 liraya sahte cx500 almıştım.. Sesini ilk zamanlar çok beğeniyordum fakat Sennheiser'ın son katıdığı fuar da orjinal cx500'ü dinleyince, bayağı hayal kırıklığı yaşamıştım... Arada epey bir ses kalite farkı var.. orjinalinde ses derinliği ve ayrıntılar çok çok daha iyidi.. Zaten kullandıkça çakma cx500'ün sesi tizleşmeye başladı ve sağ taraftan daha az ses çıkmaya başladı.. şu an kullanmıyorum.. daha evvel almış olduğum orjinal cx300'ümü kullanıyorum..
  • ya bu metan logosu nasıl bi'şey bende almayı düşünüyorumda
  • bende 20-30 liraya satılan çakmalarından almayı planlıyorum sırf merak ettiğim için cx300 ten iyiyse denemeye değer. ne dersiniz merak gidermek amaçlı da olsa değmez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

bende 20-30 liraya satılan çakmalarından almayı planlıyorum sırf merak ettiğim için cx300 ten iyiyse denemeye değer. ne dersiniz merak gidermek amaçlı da olsa değmez mi?

Kesinlikle değmez bence; ama ekonomik bir kulaklık tavsiye edebilirim: BANDRİDGE BHP-159. Bass ve tiz kalitesi mükemmel diyebilirim, oldukça parlak çalıyor fakat midler zayıf.
  • değer.Cx300 orijinali ve sahtesi ses olarak pek farklı değil.Sahtesi daha dengeli ses veriyok abartılı bassı az ve de tizlerin eksikliği aynı.
  • Ben CX300 kullanıyorum ve kesinlikle orjinal :) (METAN donanimhaber aracılığıyla yollamıştı sağolsunlar, gg dan sahte alan ve bunu forumda dile getiren benim gibi 3-5 arkadaşa)

Geçen hafta bir arkadaşım gg dan 27 TL ye CX500 aldı ve kesinlikle sahte :)

10 saniye dinledim ama bu işte uzman olmadığım için ses bir kulak içi kulaklık için güzel geldi bana.

Ama kullanılan malzeme kendisini belli ediyor. Mesela kulağa giren lastiği çıkarttığımda plastik metal ızgaranın kenarlarından pürtük pürtük çıkmıştı. Bir de benim orjinal cx300e baktım o kısım dümdüz yani güzel bir şekilde yapılmış.

Demek istediğim sahte olan kulaklık kendini belli ediyor arkadaşlar.
  • Arkadaslar forumumuz sayesinde keşfedilmiş ve birçok arkadasımız tarafından ürünlerinin orjinalliği teyid edilmiş semato nickli GG satıcısının ilanında bugüne kadar görmediğim kadar net fotolarda sahte orjinal farkları anlatılmış. Cx 500 sahtelerinden çok çeken arkadasların ilandaki fotolara bakmasını tavsiye ederim bu linki koymak çok doğru olmaz ama ben bu satıcının hakkının verilmesinden yanayım, ilan sanki donanimhaber incelemesi gibi...

http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX-500-SIYAH-amp-BEYAZ-CX-300-DEGIL_W0QQidZZ17582048

• Evet arkadaslar tolikita 'nın da dedigi gibi bu GG satıcısı arkadasın ilanında çok güzel fotgraflarla Orj. ve Fake urunlerın ayrıntılı olarak farklarını gösterıyor .Bende daha bugun elime gecen kargoyla bu semato adlı GG satıcısı arkadasdan AKG K324P aldım ve iyiki almışım dıyorum.Neyse yonlendırme olmasın sakın yanlıs anlamayın.Resimlerden faydalanarak aralarındakı farkları barız olarak anlıyacaksınız orjinal urunle Fake urunlerın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: green82

Evet arkadaslar tolikita 'nın da dedigi gibi bu GG satıcısı arkadasın ilanında çok güzel fotgraflarla Orj. ve Fake urunlerın ayrıntılı olarak farklarını gösterıyor .Bende daha bugun elime gecen kargoyla bu semato adlı GG satıcısı arkadasdan AKG K324P aldım ve iyiki almışım dıyorum.Neyse yonlendırme olmasın sakın yanlıs anlamayın.Resimlerden faydalanarak aralarındakı farkları barız olarak anlıyacaksınız orjinal urunle Fake urunlerın !

Ses kalitesi olarak nasıl? Daha önce kaliteli bi kulaklık denediysen onunla karşılaştırabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: green82

Evet arkadaslar tolikita 'nın da dedigi gibi bu GG satıcısı arkadasın ilanında çok güzel fotgraflarla Orj. ve Fake urunlerın ayrıntılı olarak farklarını gösterıyor .Bende daha bugun elime gecen kargoyla bu semato adlı GG satıcısı arkadasdan AKG K324P aldım ve iyiki almışım dıyorum.Neyse yonlendırme olmasın sakın yanlıs anlamayın.Resimlerden faydalanarak aralarındakı farkları barız olarak anlıyacaksınız orjinal urunle Fake urunlerın !

Ses kalitesi olarak nasıl? Daha önce kaliteli bi kulaklık denediysen onunla karşılaştırabilir misin?

Ses kalitesi olarak daha once kullandıgım Sony ve Philips Marka Kulaklıklara nazaran bence cok hemde baya cokk farkk varr .Ses yalıtımı mukemmel diger kullandıgım kulaklıklara gore, bir kere hic duymuyorsun dışarıdan gelen sesı otobusde vs.vs..Bugun denedım butun gun yollardaydım hep.Ayrıca bazı yorumlarda Bass 'ı ıyı fakat Tiz leri cok iyi degiıl fılan demısler vallaha o konuda da gayet başarılı.Zaten ben de genelde Tizz seslerı yuksek pek sevmem ama cok ıyı verıyor kulaklık sesleri.Forumdan bır arkadaş bu kulaklıkla(AKG K324P) ilgili birsey yazmıstı ;daha once duymadıgım seslerı(Dinledıgı müzik formatı ıcınde)duymaya başladım, bununla beraber eski dinlemedığim şarkıları tekrar tekrar dınlemeye başladım yazmıstı.Bende allah allah dıyordum ama gercekten dedıgı kadar varmış :D.

• elinizde bakma imkanınız varsa size kolay yoldan nasıl çakma olup olmadığını söyleyebilirim. ürünün kablosu üzerinde ses kısma ve açma ünitesinde sesi tamamen kısmak için en alta indirdiğinizde müzik sesi tamamen kesiliyorsa almış olduğunuz ürün %100 çakma. eğer ses iyicene kısılıyorsa fakat kapanmıyorsa! almış olduğunuz ürün orjinal...
  • http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t
    arkadaşlar bu linkte orjinal ve sahtesi arasındaki farları anlatıyor..inceleyin..
  • Hocam bende çakma sennheiser doluydu bir ara, sesi tam olarak kısılmayan çakmalarda bolca mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: manyetooo

elinizde bakma imkanınız varsa size kolay yoldan nasıl çakma olup olmadığını söyleyebilirim. ürünün kablosu üzerinde ses kısma ve açma ünitesinde sesi tamamen kısmak için en alta indirdiğinizde müzik sesi tamamen kesiliyorsa almış olduğunuz ürün %100 çakma. eğer ses iyicene kısılıyorsa fakat kapanmıyorsa! almış olduğunuz ürün orjinal...

Arkadaşların dediği doğrudur, ebay üzerindeki ürünleri çoğunluğu sahtedir. Hele hele çin veya hong kong menşeili bir satıcı ise kesin sahtedir, hiç riske girmeye gerek yok. Çin ve Hong Kong'lu satıcılardan hangi kulaklığı aldıysam sahte çıktı. Bir tek Amerikalı bir satıcıdan ben orjinal cx500 bulmuştum. Ki onun da fiyatı 100 civarına geliyor.

• Metandan garantili değilse orijinal olmama olasılığı yüksektir. En iyi yöntem orijinal bir model ile karşılaştırma yapmak olur.. Ama konu yurtdışından almak olduğu için elinize geçene kadar bir garantisi olmaz, aldıktan sonra da değiştirme ya da iade şansınız kalmadığı için hayli risklidir yurtdışından sennheiser almak
  • Türkiyeden alacağın fiyata, yurtdışından 3 tane alınca garanti durumunu insan pek kafasına takmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: nameste

Metandan garantili değilse orijinal olmama olasılığı yüksektir. En iyi yöntem orijinal bir model ile karşılaştırma yapmak olur.. Ama konu yurtdışından almak olduğu için elinize geçene kadar bir garantisi olmaz, aldıktan sonra da değiştirme ya da iade şansınız kalmadığı için hayli risklidir yurtdışından sennheiser almak
  • Örneğin; Amerika da, store-apple'da ki orjinal kulaklık fiyetları >http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories/headphones?mco=MzIxMjIwNw
    Bu fiyatlar, amazon.com gibi güvenilir siteler de biraz daha ucuz olabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.