Şimdi Ara

Sennheiser CX500'ün sahte olup olmadığını anlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sennheiser CX500 almayı düşünmekteyim.Fiyat araştırması yaptığımda fiyatının internet sitelerinde ve teknoloji mağazalarında 200 lira civarı olduğunu gördüm.Fakat bazı kullanıcı satışı yaptıran sitelerde 70-80 liraya sıfır(olduğu söylenen!!!) CX-500 satıldığını da gördüm.Forumda dolaşırken de CX500 hakkındaki yorumlara bakarken bir arkadaşın "CX500'ün imitasyonunu aldım,orjinal CX300'den daha iyi gibiydi" dediğini okudum.Peki ben bana yollanacak ürünün(eğer internetten alırsam) imitasyon olup olmadığını garanti belgesi dışında nasıl anlayabilirim??Bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: exquake

Merhaba arkadaşlar. Sennheiser CX500 almayı düşünmekteyim.Fiyat araştırması yaptığımda fiyatının internet sitelerinde ve teknoloji mağazalarında 200 lira civarı olduğunu gördüm.Fakat bazı kullanıcı satışı yaptıran sitelerde 70-80 liraya sıfır(olduğu söylenen!!!) CX-500 satıldığını da gördüm.Forumda dolaşırken de CX500 hakkındaki yorumlara bakarken bir arkadaşın "CX500'ün imitasyonunu aldım,orjinal CX300'den daha iyi gibiydi" dediğini okudum.Peki ben bana yollanacak ürünün(eğer internetten alırsam) imitasyon olup olmadığını garanti belgesi dışında nasıl anlayabilirim??Bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkürler.

CX500 Gerçegini 189 ytl MediaMarkt da arkasında Metan garanti logosu var

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Merhaba arkadaşlar. Sennheiser CX500 almayı düşünmekteyim.Fiyat araştırması yaptığımda fiyatının internet sitelerinde ve teknoloji mağazalarında 200 lira civarı olduğunu gördüm.Fakat bazı kullanıcı satışı yaptıran sitelerde 70-80 liraya sıfır(olduğu söylenen!!!) CX-500 satıldığını da gördüm.Forumda dolaşırken de CX500 hakkındaki yorumlara bakarken bir arkadaşın "CX500'ün imitasyonunu aldım,orjinal CX300'den daha iyi gibiydi" dediğini okudum.Peki ben bana yollanacak ürünün(eğer internetten alırsam) imitasyon olup olmadığını garanti belgesi dışında nasıl anlayabilirim??Bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

yardımın için teşekkür ederim ama nerede olduğu değil sadece gerçeği ile taklit olanı arasındaki farkı anlamanın yolunu soruyorum logo tarzı şeyler değil de,ürün üzerinde bulunabilecek işaret v.b. şeyler var mı acaba diye yine de teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nesquake

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

yardımın için teşekkür ederim ama nerede olduğu değil sadece gerçeği ile taklit olanı arasındaki farkı anlamanın yolunu soruyorum logo tarzı şeyler değil de,ürün üzerinde bulunabilecek işaret v.b. şeyler var mı acaba diye yine de teşekkür ederim :)

Alıntıları Göster
    Metan garanti belgeleri ve ambalaj arkasında metan&sennheiser laser helogram varsa orjinaldir.. Türkiye de Metan yetkili satıcılarından orjinal sennheiser alabilirsin...
    http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
    imutasyon cx500 alan bendim.. orjinal cx300'den daha iyi gibi ama;geçenlerde gittiğim fuarda sennheiser standın da orjinal cx500 dinledim.. imutasyon cx500'le arasında muazzam ses kalite farkı var.. Zaten 70 liraya aldığım cx500'ün sesleri tizleşmeye başladı.. Yani pek memnun kalmadım.. Şimdi taksitle de olsa orjinal bir cx500 almayı düşünüyorum..
    Bir de orjinalle imutasyon cx500'ü birbirinden ayırt etmek çok zor.. Adamlar klon gibi yapmışlar.. Sadece taşıma kılıfları sahtesinde;köşeleri tam yuvarlatılmamış.. Ama dediğim gibi çok çok belirgin bir ses farkı var!! Zaten dükkanlarda satılan tüm garanti belgesiz sennheiser'ler sahte...
    Sahte cx500'lerin Çin'de ki fiyatı >>http://www.diytrade.com/china/4/products/4060236/Sennheiser_earphone_CX500_Titan_color_in_box_better_than_CX300_CX400_MX500.html
    En az 20 adet alırsan 18 dolar.. Burada bunları 85-100 lira arası satıyorlar.. Uzak durun!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Kasım 2008; 19:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Metan garanti belgeleri ve ambalaj arkasında metan&sennheiser laser helogram varsa orjinaldir.. Türkiye de Metan yetkili satıcılarından orjinal sennheiser alabilirsin...
    http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
    imutasyon cx500 alan bendim.. orjinal cx300'den daha iyi gibi ama;geçenlerde gittiğim fuarda sennheiser standın da orjinal cx500 dinledim.. imutasyon cx500'le arasında muazzam ses kalite farkı var.. Zaten 70 liraya aldığım cx500'ün sesleri tizleşmeye başladı.. Yani pek memnun kalmadım.. Şimdi taksitle de olsa orjinal bir cx500 almayı düşünüyorum..
    Bir de orjinalle imutasyon cx500'ü birbirinden ayırt etmek çok zor.. Adamlar klon gibi yapmışlar.. Sadece taşıma kılıfları sahtesinde;köşeleri tam yuvarlatılmamış.. Ama dediğim gibi çok çok belirgin bir ses farkı var!! Zaten dükkanlarda satılan tüm garanti belgesiz sennheiser'ler sahte...
    Sahte cx500'lerin Çin'de ki fiyatı >>http://www.diytrade.com/china/4/products/4060236/Sennheiser_earphone_CX500_Titan_color_in_box_better_than_CX300_CX400_MX500.html
    En az 20 adet alırsan 18 dolar.. Burada bunları 85-100 lira arası satıyorlar.. Uzak durun!!!!

Alıntıları Göster
    Aman hocam sakın GG'den falan alayım deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Aman hocam sakın GG'den falan alayım deme.

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Merhaba,

Öncelikle sorunuzu çözebildiğiniz için sevindim ancak asıl sorun şu ki forumda sorumuzu sorup cevabını alınca konu başlığını kafamıza göre "Silin" şeklinde düzenlemiyoruz. Forumun amacı yalnız sizin faydalanmanız değil, sizin alacağınız cevaplardan başkalarının da faydalanmasıdır. Bu noktada yapılacak aramalar için konunun başlığının düzgün olması çok önemlidir. Bu nedenlerden ötürü, sizin konuyla işinizin bitmesi, başlığın adını "Silinebilir" şeklinde değiştirmeniz gerektiği anlamına gelmiyor.

Forumda yeni olduğunuzu fark ettiğim (mesaj sayısı itibarıyla) için kibarca uyarmak istedim. Aramıza hoşgeldiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Merhaba,

Öncelikle sorunuzu çözebildiğiniz için sevindim ancak asıl sorun şu ki forumda sorumuzu sorup cevabını alınca konu başlığını kafamıza göre "Silin" şeklinde düzenlemiyoruz. Forumun amacı yalnız sizin faydalanmanız değil, sizin alacağınız cevaplardan başkalarının da faydalanmasıdır. Bu noktada yapılacak aramalar için konunun başlığının düzgün olması çok önemlidir. Bu nedenlerden ötürü, sizin konuyla işinizin bitmesi, başlığın adını "Silinebilir" şeklinde değiştirmeniz gerektiği anlamına gelmiyor.

Forumda yeni olduğunuzu fark ettiğim (mesaj sayısı itibarıyla) için kibarca uyarmak istedim. Aramıza hoşgeldiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Merhaba,

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim dikkatsizliğimden ötürü kusura bakmayınız :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Merhaba,

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim dikkatsizliğimden ötürü kusura bakmayınız :)

Alıntıları Göster
    hepsiburada'dan cx500 aldim arkasinda metan logosu var fakat baska garanti belgesi veya herhangi birsey cikmadi. bir de 444iphone.com diye bi sticker var yine arkasinda. sizce orjinal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dhguru

hepsiburada'dan cx500 aldim arkasinda metan logosu var fakat baska garanti belgesi veya herhangi birsey cikmadi. bir de 444iphone.com diye bi sticker var yine arkasinda. sizce orjinal midir?

Alıntıları Göster
    Tabii ki orjinal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Tabii ki orjinal hocam.

Alıntıları Göster
    Hmm benim kulaklarımın ayarı bozulmuş ya da kulaklıkla müzik dinlemeyeli baya vakit geçti... Ya da ikisi.

N91 telefonum var ve uzun zaman önce CX300 ile gayet güzel müzik dinlerdim. Sonra tıkanma yüzünden CX300 sizlere ömür oldu (kulak mukusu havyan gibi salgılayan bir ayının tekiyim malesef).

Elmasepeti.com dan bir tane CX500 sipariş edeyim dedim. Kıymışken biraz kıyalım paraya diyerekten. Ancak gene bu forumlarda birşey okumuştum, sahte versiyonlar bir nevi dandik kulaklığı kulağınıza bastırırmış gibi ses veriyor diyen bir arkadaşın yazısı vardı forumlarda yanlış hatırlamıyorsam. Ben de biraz öyle hissediyorum açıkcası. Garanti belgesi felan var, ama birkaç arkadaş da yüreğime su serpebilirse sevinirim... Hocam sen kulaklıkla müzik dinlemeyi unutmuşsun ve/ya senin telefon dandik ses veriyor gibi :)

Basslar güzel vuruyor, ama bass tonu ağırlıklı olduğunda arkadaki bazı sesleri duyamıyorum. Ekolayzır ayarlarından ise tiz kısmını tamamen kıstım, gene de bazı şarkılarda kulağımı mafediyor tiz sesleri açıkcası. Dinlediğim tarz, değişken, Celldweller'dan Arch Enemy'e, REM'den, Mehter marşlarına :)

Forumlarda arattım ve en uygun konu başlığı bu gibi geldi bana, ondan buraya yazıyorum arkadaşlar. Diğer bahsettiğim konu ise Metan'ın alman yapımı getirmediği ile ilgili bir iddia idi. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: lyravega

Hmm benim kulaklarımın ayarı bozulmuş ya da kulaklıkla müzik dinlemeyeli baya vakit geçti... Ya da ikisi.

N91 telefonum var ve uzun zaman önce CX300 ile gayet güzel müzik dinlerdim. Sonra tıkanma yüzünden CX300 sizlere ömür oldu (kulak mukusu havyan gibi salgılayan bir ayının tekiyim malesef).

Elmasepeti.com dan bir tane CX500 sipariş edeyim dedim. Kıymışken biraz kıyalım paraya diyerekten. Ancak gene bu forumlarda birşey okumuştum, sahte versiyonlar bir nevi dandik kulaklığı kulağınıza bastırırmış gibi ses veriyor diyen bir arkadaşın yazısı vardı forumlarda yanlış hatırlamıyorsam. Ben de biraz öyle hissediyorum açıkcası. Garanti belgesi felan var, ama birkaç arkadaş da yüreğime su serpebilirse sevinirim... Hocam sen kulaklıkla müzik dinlemeyi unutmuşsun ve/ya senin telefon dandik ses veriyor gibi :)

Basslar güzel vuruyor, ama bass tonu ağırlıklı olduğunda arkadaki bazı sesleri duyamıyorum. Ekolayzır ayarlarından ise tiz kısmını tamamen kıstım, gene de bazı şarkılarda kulağımı mafediyor tiz sesleri açıkcası. Dinlediğim tarz, değişken, Celldweller'dan Arch Enemy'e, REM'den, Mehter marşlarına :)

Forumlarda arattım ve en uygun konu başlığı bu gibi geldi bana, ondan buraya yazıyorum arkadaşlar. Diğer bahsettiğim konu ise Metan'ın alman yapımı getirmediği ile ilgili bir iddia idi. Teşekkürler şimdiden.

Alıntıları Göster
    @lyravega@
    dostum gercekten n91 iyi bir alettir kulaklıkla ve ampfiikatöre baglayarak cok dinledim..frimware update yaptınmı hiç telefonu ben yaptıktan sonra baya ses iyilesmişti sanada tavsiye ederim ( ah ah gercekten kral bir mp3 calardır n91 )...

evet bende metan garantili mx260 aldım made in çin piyasada sahteleri var onlarda çin yanlız ben mx260 dana baya bi memnunum sanada bir mx 160 veya mx 260 alıp dinlemeni tavsiye ederimm....

• quote:

Orijinalden alıntı: skaya35

@lyravega@
    dostum gercekten n91 iyi bir alettir kulaklıkla ve ampfiikatöre baglayarak cok dinledim..frimware update yaptınmı hiç telefonu ben yaptıktan sonra baya ses iyilesmişti sanada tavsiye ederim ( ah ah gercekten kral bir mp3 calardır n91 )...

evet bende metan garantili mx260 aldım made in çin piyasada sahteleri var onlarda çin yanlız ben mx260 dana baya bi memnunum sanada bir mx 160 veya mx 260 alıp dinlemeni tavsiye ederimm....

Alıntıları Göster
    Hmm firmware bayadir degistirmedim. Süper bi alet zamanına göre hakkatten

*saçma bir ibareyi sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyravega -- 27 Aralık 2008; 18:13:25 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Metan amblemi varsa, garanti belgesi de varsa problem yok. Orjinaldir.. Elmasepeti sahte satmaz zaten..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lyravega

Metan yani lisans alıp çin mallarını satıyo sahtemsi olanlarından? Nedir bu iş peki... O kadar parayı sokağa mı attım yani?

Kulaklık kesinlikle orjinal ama sesin zamanla oturması gerek.. Dinledikçe 1-2 ay gibi zaman da burn-in olunca ses çok daha iyi olacaktır..

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba lyravega,

elmasepeti.com olarak, Metan tarafından bize verilen Sennheiser Türkiye Ara Dağıtıcısı sıfatını taşımaktayız. Bu nedenden ötürü sitemizde alacağınız herhangi bir Sennheiser kulaklığın (ne de ürün gurubumuzda bulunan diğer ürünlerin) sahte olması söz konusu değildir, forumdaki diğer arkadaşların da belirttiği gibi arkasında bulunan hologram ile orjinalliğini kanıtlamaktadır. Sitemizde bulunan her Sennheiser ürününün altında bulunan aşağıdaki ibare de ürünlerimizin sahte olmadığını belirtmek ve sizin gibi arkadaşlarımızı piyasada bulunan sahte Sennheiser'lara karşı uyarmak amacıyla konulmuştur.

Elmasepeti'nde satılan Sennheiser kulaklıkları orijinaldir ve üzerinde sennheiser-metan hologramı vardır. Bunun anlamı, ürünlerin 2 yıl garanti kapsamında olduğudur. Ülkemize kaçak getirilen Sennheiser kulaklıklar ve taklitlerine karşı dikkatli olunuz.

Kulaklığınızı içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz

Saygılarımızla,
    elmasepeti.com ekibi

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasepeti.com

Merhaba lyravega,

elmasepeti.com olarak, Metan tarafından bize verilen Sennheiser Türkiye Ara Dağıtıcısı sıfatını taşımaktayız. Bu nedenden ötürü sitemizde alacağınız herhangi bir Sennheiser kulaklığın (ne de ürün gurubumuzda bulunan diğer ürünlerin) sahte olması söz konusu değildir, forumdaki diğer arkadaşların da belirttiği gibi arkasında bulunan hologram ile orjinalliğini kanıtlamaktadır. Sitemizde bulunan her Sennheiser ürününün altında bulunan aşağıdaki ibare de ürünlerimizin sahte olmadığını belirtmek ve sizin gibi arkadaşlarımızı piyasada bulunan sahte Sennheiser'lara karşı uyarmak amacıyla konulmuştur.

Elmasepeti'nde satılan Sennheiser kulaklıkları orijinaldir ve üzerinde sennheiser-metan hologramı vardır. Bunun anlamı, ürünlerin 2 yıl garanti kapsamında olduğudur. Ülkemize kaçak getirilen Sennheiser kulaklıklar ve taklitlerine karşı dikkatli olunuz.

Kulaklığınızı içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz

Saygılarımızla,
    elmasepeti.com ekibi

quote:

Alıntıları Göster
    Sın bir soru; Kutunun arkasında hologram diyorsunuz. Kendi kutusu mu, pakedi mi neresi? Benimkinde hologram yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyravega -- 27 Aralık 2008; 18:12:07 >

• quote:

Sın bir soru; Kutunun arkasında hologram diyorsunuz. Kendi kutusu mu, pakedi mi neresi? Benimkinde hologram yok.

Alıntıları Göster
    peki GG'da 200 ytl altındakilerin hepsi çakma mı şimdi? şu linkte %100 orjinal olduğunu yazıyor. fiyatı da az değil 95 ytl. imitasyon için biraz fazla sanki.
    http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SENNHEISER-CX500-G4ME-Kulaklik-GAME_W0QQidZZ14752851#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 28 Aralık 2008; 3:44:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: earth.

peki GG'da 200 ytl altındakilerin hepsi çakma mı şimdi? şu linkte %100 orjinal olduğunu yazıyor. fiyatı da az değil 95 ytl. imitasyon için biraz fazla sanki.
    http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SENNHEISER-CX500-G4ME-Kulaklik-GAME_W0QQidZZ14752851#aciklama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: redautumn

Gi.. gi.. da Sennheiser Metan yetkili satıcısı yok... Ayrıca bu site de Sennheiser gibi kalite bir marka için açılmış bir marka başlığı dahi yok.. çünkü çoğu sahte.. (Orjinal kullanıp, 2 el satanlar olabilir)
    Orjinal Sennheiser kulaklık satın almak için >http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
    Orjinal senheiser kulaklık ambalajlarının arkasında ''Metan&sennheiser'' laser helogramı vardır.. Ayrıca yanın da garanti belgesini de veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: redautumn

Gi.. gi.. da Sennheiser Metan yetkili satıcısı yok... Ayrıca bu site de Sennheiser gibi kalite bir marka için açılmış bir marka başlığı dahi yok.. çünkü çoğu sahte.. (Orjinal kullanıp, 2 el satanlar olabilir)
    Orjinal Sennheiser kulaklık satın almak için >http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
    Orjinal senheiser kulaklık ambalajlarının arkasında ''Metan&sennheiser'' laser helogramı vardır.. Ayrıca yanın da garanti belgesini de veriyorlar

Alıntıları Göster
    alakasız bir şekilde uzun uzun yazacağım affediniz...

bir tasarım şirketinde çalışıyorum. cuma günü patronumuzun kulaklıklarla ilgili problemini dile getirmesi ve bunun üzerine yaptığımız kısa araştırma neticesinde tasarım ekibi kulaklıklar üstüne araştırma yapmaya, çalışmaya başladı. piyasadan onlarca farklı tip kulaklık topladık. belki türk malı ultra kaliteli bir kulaklık üretiriz 8-10 aya kadar :)) her neyse. bu arada benim kulaklıklarla ilgili daha önceden gideremediğim bir ihtiyacımı hatırladım, ihtiyacım nüksetti :)

ses kontrollü sony bir kulaklık kullanıyordum ve bu kulak kanalı tipler çıktığından beri ses kontrollüsünü arıyordu her yerde gözüm... bir kulaklığa iki-üç yüz lira verecek durumum yok... azami verebileceğim 100 lira... her neyse...

bugün casio bayisi bir arkadaşımın ziyaretine gitmiştim. cuma günden kalma güdüyle kulaklık sordum yok, yan komşuya sor dedi. (normalde bu sıralar alacak durumda da değilim:) tamam dedik, gittik selam götürdük... a baktım volume control diyor, sennheiser diyor... sony lerde var mı öyle bir şey. yok. bi tek sennheiser de var... e iyi dedim. ne kadar abi? sana 70 olur. daha önceden de biliyorum fiyat bunda yüksek, hani nasıl yaa... olur mu öyle şey... ayrıca nette de bunun sahteleri olduğu üzerine yazılar filan okumuştum, orada ambalaj vs. önem kazanıyor demişlerdi anlamak için... elmasepeti.com u filan biliyorum... cahil de sayamam kendimi pek.

e baktım, üzerinde bi hologram var. sennheiser logosu var. kutu filan on numara, şekil yerinde, arkasında türkçe olarak bir barkod yapıştırılmış, bi numarası var, sanki rfid etiket gibi duruyor, altında sonradan yapıştırılmış bir etiket var ayrı bir numara yazıyor... dedim alalım bari. orijinal her halde... ne zamandır böyle bir şey arıyordum. ihtiyaç madem, e bulmuşken al... 70 lira ödedik...

eve geldim bir heyecanla açtım, bi baktım iki kulağa ayrılma kısmında bir yerde iğrenç bir çin malıymışçasına CX500 yazıyor... eyvah dedim biz yedik naneyi... kutuyu açmaya devam ediyorum, ama hiç dandik gibi durmuyor. 10 numara mal. yedek silikonlar, kulaklıkları takıp saklamak için bir aparat, klips, deri taşıma çantası... her şey orijinal gibi. iyi ama bu cx500 yazısı neden böyle dandik gibi...

sonra devam edeyim, baktım internette orijinal sitedeki resimlerde de o yazı aynı saçma çin yazısı gibi... kalitesiz imajda... hayırdır diyoruz hâlâ...

ipod nano 4g kullanıyorum. onda da üzerinde gelen kulaklığı kullanıyorum, kulaklığı bir değiştirdim, sen inden geliyo gibi... kaliteli galiba ama az geliyor... ben de sesten anlamam hiç :) hep iyi şeylere denk geldiğimden midir nedir :))

şimdi şuna kani oldum; evet bu ürün kesinlikle orijinal ithalat değil. orada tamamız. metan etiketi yok. orada tamamız...

ama iki şeyi merak ediyorum. birincisi,
    ipod ile gelen orijinal kulaklık yüksek ses verirken bu düşük ses veriyor (benim kullandığım sony de de aynıydı) ses olarak hangisi kaliteli olur? tarif etmek gerekirse, ses %100 de iken ipod kulaklığı x ses veriyor; benim cx500 x/2 ses veriyor. ama çok daha temiz ses geliyor... yani iyi ses kaliteli ses nasıl olur? burada aslında o konuda açıklama yapmak lazım. bana kıyas yapacağımız bir değer ile tarif edin... eğer iyi ses yüksek çıkması gerekense; büyük boyutta olay çıkaracağım... önce maliye ve metan ekipleriyle gidip dükkan basacağım sonra aylık maaşımı gidip kulaklığa bağlayacağım. ufak çaplı delilik yapabilmekte olan bir kişiliğim malesef... bana bi ses kalitesi kavramını anlatıverin. neye göre mukayese edeyim...

ikinci soru da; aslında olayın koptuğu yer. senn in sitesinde de tam bir görsele rastlayamadım. bu sitedeki yazıda gri alan sanki metal gibi duruyor ve parlak duruyor ancak benim cx500 mat ama metal gibi duruyor... ayrıca rengi siyah olmasına rağmen. senn. sitesinde de renkler tuhaf tuhaf görünmekte...

taşıma çantasının kesimi, yazıların belirginliği her şey aynı... bir yardım edin, 70 liranın üstüne soğuk su mu içeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiryakim -- 11 Ocak 2009; 0:57:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.