Şimdi Ara

Sennheiser HD 202-II ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdakı yorumları okuyarak oyun ve özellıkle müzik dinlemek için bu kulaklığı dün aldım. ama pek tatmın etmedı desem yerıdır. onboard ses kartı ıle kullanıyorum şimdilik bır sure kullandıktan sonra ses kalıtesınde cüzi mıktarda olsada ıyılesme olacağını zannediyorum.
    tavsıye edeceğiniz bır ses kartı ıle kullansam ıstedığım performansı alabılırmıyım..? veya bu kulklığı satıp daha ust sevıye bır kulaklığamı yönelmelıyım..? işin açıkçası uzun zaman önce technıcs kulaklarımın kalıtesını arar durumdayım ve tavsıyelerınıze ıhtıyacım var...

• Bir süre sonra ses kalitesinde artma olmaz. O dediğiniz subwoofer larda olur. Belli bir süre sonra subwoofer üzerindeki süngersi parça esnemeye başlar ve sub daha rahat vurmaya başlar. Kulaklıkta o kadar titreme olacağını sanmıyorum. Ses kartı elbette çok iyi ancak genel olarak dinlediğim sennheiserleri pek beğenmedim. En güzeli dinleyerek almak. Şahsi beğenim müzik için akg. Müziklerde harika bir tonu var. Üst düzey olarak hd 272 var 15 dk kadar dinlediğim. Muhteşem ancak fiyat biraz tuzlu. Yurt dışında biraz daha uygun fiyatı.
  • anladım demekkı 202 acılen satışa çıkacak.. aslında deneyerek aldım ama bırde sony vardı onun tonlaması çok daha nettı keşke onu alsaydım dınlemeden asla kulaklık almam . ama her istediğimiz modelıde maalesef dınleme şansımız olmuyor.
    kulaklık benım için keyif işi ve alınacak keyifin dozu tl ile orantılı , ama olurda istedığım tonlamayı yapan bır kulaklık bulursam fıyatına bakmam . hanı boğmadan tane tane her tınıyı verebılecek bır kulaklık olsa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD serisi Sennheiser
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.