Arkadaslar sennheiser HD 25 almayı düşünüyorum . Adidas modeli , dj modeli , dj sp modeli var kafam karıştı param da en iyi Adidas'a yetiyor. Ne farkı var bu ürünlerin ? Adidas alsam mı , yoksa salla diyip sennheiser hd228 mi alsam bilemedim? Yardım lütfen :))))
Hd25 1-II ile adidas modeli aynı.teknik olarak bir fark yok. SP modelinin kalitesi biraz daha düşük.Paranız varsa hd25 alın adidas modeline boşa para vermeyin derim.HD228 ile karşılaştırmak biraz garip olur:)
Monster beats stüdyo modeli 700 tlymis.kulaklığı Türkiyede alacağım . Heryeri araştırmama rağmen hd25 modelinin sadece Adidas özelini ve dj modellerini bilkom'da bulabildim. Fiyatları yaklaşık olarak aynı. Eğer şayet bulamazsam Adidas modelini mı almalıyım , yoksa monster studio mu almaliyim ? Siz sennheiser Hd 25 1-II modeli nerede satilir desem bana akil hocaligi yapar misiniz ? Gercekten bilgim bu konuda 0 :( Not: cevabınız için cok ama cok teşekkürler :)
Valla pek satılan yer yok hocam ülkemizde.Bilkom'da olması güzel ancak stokta görünmüyor. Monster beats studio ile HD25i pek karşılaştırmayın bence hocam:) Paranız boşa gitmesin monster beatslere hd25 almalısınız kesinlikle
Teşekkür ediyorum :) en kötü ihtimal metan ' a sipariş vererek satın almayı düşünüyorum . Düşünceleriniz için cok teşekkür ederim tekrardan. Çünkü bu kulaklıkları almak benim için gercekten önemli :)
Hd25 i almadan bir süre vaktimi harcamıştım hocam ben de.Sonunda hd25 i aldım ve 6 aydır büyük bir memnuniyetle kullanıyorum
Stoklara ulaşmasını bekleyeceğim ya da bir tane sipariş vereceğim ben de :) sizin düşüncenize göre kulaklık güzelse , bana göre harika olacaktır :)