Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Limango nun Sennheiser butiğinde yeni kulaklıklar gelmiş.Orada hd 419-429-439 serilerine gözüm takıldı açıkçası. hd 439 180 tl , hd429 160 tl ve hd419 modeli ise 106 tl. Taç kulaklık almayı düşünüyordum ve bu modeller dikkatimi çekti.Sizce bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? yine aynı butikte Audio Technica nın da modelleri mevcut. Genellikle bass ağırlıklı şarkılar dinlerim ve film izlerken de kullanmayı düşünüyorum.Aslında benim kafamdan geçen 419 modeli çünkü uygun fiyatı ile cazip geliyor.Bende şuan hd407 modeli var kulaklık güzel ancak yalıtımı berbat.Kulağıma iyice bastırmam gerekiyor tam olarak dışarıyı kesebilmem için ama ne fayda.. HD429 modelinde 3 m kablo var ve deri olması bir sorun yaratır mı sizce? Terleme vs. gibi? Bir de 419 modeli ile kıyaslamak yapacak olursak sizce hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
bilader dediğin yer nerede izmirde bulabılırmıyız bu yeri bende hd 4298 almayı dusunuyom ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme