Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SENNHEISER HD 515, GİRİŞ SEVİYE PROFESYONEL KULAKLIK Satın Al 20 Eylül 2015 20:07 1 1 SENNHEISER HD 515, GİRİŞ SEVİYE PROFESYONEL KULAKLIK Merhaba, Kulaklığımı Amerika'dan aldım. Evde kullandım. Kulaklığımla yanılmıyorsam 25 film izledim. Yani kullanım saati yaklaşık 50 saat civarıdır. Model yükselteceğim için satışa koyuyorum. Kablosu 3 metredir. Ayrıca altın kaplama 3.5mm çevirici jakı yanındadır. Titiz bir kullanıcıyımdır. Fazlasıyla dikkatli kullandım. Gerek temizliği gerekse ses eşiklerini aşmamak dahilinde kullanıldı. Şuanki yurtdışı fiyatı 400 lira civarında. Türkiye satış fiyatı 550 lira civarındaydı en son.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ROCKET LEAGUE 7000 kredi Steam cüzdan wallet, 165 TL mevcut. oyun alımı, vs.
Kulaklığın fotoğrafları için link şu şekilde; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-sennheiser-hd-515-giris-seviye-profesyonel-kulaklik-headphones-230870001/detay/ ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ROCKET LEAGUE 7000 kredi Steam cüzdan wallet, 165 TL mevcut. oyun alımı, vs.