Şimdi Ara

Sennheiser Hd 598 Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser Hd 598 almayı düşünüyorum, sadece evde değil aynı zaman da işe gidip gelirken dinleyeceğim.
    Bu yüzden dışarıya ses vermemesi (ve tasarımı da) çok önemli, dinlediğim net bir müzik tarzı yok, sadece kaliteli ve yüksek ses arıyorum.
    Bu ürünü tavsiye eder misiniz ? Ya da başka bir ürün de önerebilirsiniz.
    Çok kararsızım ...

• Yok mudur bu ürünü kullanan, kullanmis olan ya da bilgi sahibi olan ?
  • hocam kulaklık açık yapıya sahip dışarıya büyük oranda verir sesi
  • Ben HD55 kullanıyorum dışarıda, sıkıntı olmuyor. Çok kısık ses seviyesinde dinlerim genelde..
    Açık yapıda olduğu için insanları rahatsız edecek diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 10 Mart 2013; 10:22:48 >
  • bu hd 598 ile rock, metal müzik nasıl gider, uyumlu olursa almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kartı olarak bunu almayı düşünüyorum, extra bas veriyormuş, bununla kulaklık daha iyi olacaktır.

http://www.sanalmarketim.com/urun/8c9731ecd9af7db952eb6775fa304061/ASUS-Xonar-U3-Hi-Fi-Usb-Ses-Karti

• bilen yok mu acaba,hiç kullanan yok mu bu kulaklığı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde bu parayı gözden çıkaranlar HD650 gibi kulaklıklara geçiş yapıyorlar.
    Fiyatına göre sesi fena değil diye biliyorum okuduklarıma göre. Sizi tatmin eder mi bilemeyeceğim.

Ses kartı / dac konusu ise apayrı bir dünya. Biraz daha bu konuları araştırmanız gerekiyor sanırım.
  • araştırayım araştırmasına ama türkçe sayfa bulamıyorum bilgi edinecek. dediğiniz kuraklığın fiyatı bunun 2 katı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.