Şimdi Ara

Sennheiser HD 599 - amazon.de 99€(vergi + kargo ile 135€) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
4
Favori
3.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fransa daki adresi yazınca aynı fiyat çıkıyor hocam normal mi bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @dfk24 hangi konuda bilgi istiyorsunuz? ürün hd599, 700-800 liraya satıldığını iddaa ettikleri hd559. arasında ben gibi bir fark var bilmiyorum, hd559 hiç dinlemedim. Benim linkini paylaştığım hd599 daha önce kaliteli kulaklık deneyimi olmayanları ses bakımından memnun eder(1000$ üstü olan, fostex th-900 yada focal clear dinlemediyseniz). benim düşüncem ses olarak 3,5/5. rahatlık ve şık görünüm olarak tam puana yakın. bu fiyat aralıgında(open-back) bence rakibi yok. open-back kulaklıklar müzikleri konser havasında geniş bir sahnede verir, gerçeğe daha yakındır, ses izolasyonu yoktur, odalarına baska birisi varsa rahatsız edebilir. birisi dt-770 demiş de o closed-back diye geçen bir kulaklık farklı karakterde sese sahipler. oda güzel kulaklık onuda tavsiye edebilirim eğer iyi bir amfiniz varsa.
    bu arada ayın 22 sinde amazon primelılara birkaç saatlik 80€ ya düşmüş ama bir daha olacağını sanmam, ha black friday den önce daha artacağınıda sanmam, isteyen bekleyebilir.
    Sonuc olarak tavsiye ederim, en kötü satarsınız, zarar etmezsiniz.

@gunner92fb bence biryerde yanlıs yapıyorsun, ülkeyi seçtiğine eminmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

@dfk24 hangi konuda bilgi istiyorsunuz? ürün hd599, 700-800 liraya satıldığını iddaa ettikleri hd559. arasında ben gibi bir fark var bilmiyorum, hd559 hiç dinlemedim. Benim linkini paylaştığım hd599 daha önce kaliteli kulaklık deneyimi olmayanları ses bakımından memnun eder(1000$ üstü olan, fostex th-900 yada focal clear dinlemediyseniz). benim düşüncem ses olarak 3,5/5. rahatlık ve şık görünüm olarak tam puana yakın. bu fiyat aralıgında(open-back) bence rakibi yok. open-back kulaklıklar müzikleri konser havasında geniş bir sahnede verir, gerçeğe daha yakındır, ses izolasyonu yoktur, odalarına baska birisi varsa rahatsız edebilir. birisi dt-770 demiş de o closed-back diye geçen bir kulaklık farklı karakterde sese sahipler. oda güzel kulaklık onuda tavsiye edebilirim eğer iyi bir amfiniz varsa.
    bu arada ayın 22 sinde amazon primelılara birkaç saatlik 80€ ya düşmüş ama bir daha olacağını sanmam, ha black friday den önce daha artacağınıda sanmam, isteyen bekleyebilir.
    Sonuc olarak tavsiye ederim, en kötü satarsınız, zarar etmezsiniz.

@gunner92fb bence biryerde yanlıs yapıyorsun, ülkeyi seçtiğine eminmisin.
    Hocam ne yalan söyleyeyim en iyi kulaklığım klasik iPhone'lar ile gelen earpods oldu. Ve gerçekten üstüne kulaklık görmedim şimdiye kadar . Basslar olsun tizler olsun herşey yerli yerinde.

Bana önerebileceğin kulaklık var mı peki ;) bütçem bu kadar yüksek değil çünkü. 200-300 Max

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kronik kullanıcısına yanıt
    yinede pahalı ya gereksiz. bizim türkiyede o vergi matrahının kanını emerler bizede bişey kalmaz zaten 1044tl ye geliyo baktım şimdide
    Hocam, Amerika Amazon’dan Fransa’ya gönderince böyle fiyat çıkıyor şu modeli:

Sennheiser HD 599 - amazon.de 99€(vergi + kargo ile 135€)

Almanya Amazon’dan Fransa’ya gönderince şu fiyat çıkıyor şu modeli :

Almanya Amazon’dan Türkiye’ye gönderince şu fiyat çıkıyor şu modeli :

Türkiye’ye gönderimde, ‘ithalat ücretinin avans ödemesi’ diye bir şey çıkıyor ve fiyatın içinden ödeme alıyor. Vergiyi kendi mi karşılıyor yoksa buraya gelince ekstra vergi mi ödenecek? Bir türlü anlamadım bu sistemi. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

• yukarda da yazdıgım gibi, toplam 135€ yu ödeyince ürün kapınıza kadar geliyor, extra bir ücret ödemiyorsunuz. depozito vergiden arta kalan para olursa ( ki artık olmuyor buna umut baglamayın, nerde benim vergi depozitosundan arta kalan param diye çığırtkanlık yapmayın çünkü bir muhattabınız yok) 2-3 ay sonra arta kalan para olursa amazon, ödemeyi yaptıgğınız karta yatırıyor.

edit: amazonun kendi sattıgı ürünlerde bu var, diğer satıcılar direk yollar ki kesinlikle tavsiye etmiyorum, amazon harici bir satıcından amazon üzerinden ürün almanızı. dhl veya tnt ile gönderirlerse bir ardiye ücreti cıkartırlar size dudağınız uçuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 27 Kasım 2019; 22:15:59 >
    Vergiyi Amazon mu karşılıyor yani hocam?

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    vergi + kargo + gümrük dahil tek ve son fiyat. Tüm Amazon siteleri için böyledir...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyliyim: Ürünü Almanya Amazon’dan Fransa’ya kargolayınca 1500euro çıkıyor fiyat; Türkiye’ye kargolayınca da 1500 euro çıkıyor fakat içinden 250 euro, ‘ ithalat icretinin avans ödemesi ‘ diye bir şey alıyor. Toplamda yine aynı fiyata geliyor. Bu Türkiye deki tüketiciye bir kıyak mı yani?

• Audio Technica ATH-M50X mi daha iyidir yoksa bu mu? Bugün 90 Euro'dan M50X aldım, şimdi de bu ilanı gördüm. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    ATH-M50X ile bunu karşılaştırmak yanlış olur, bu kulaklık open-back (açık sahneli) bir kulaklık, m50 ise kapalı. eğer sokakta, otobüste, toplu taşımada vb. kullanıcam dersen m50x ideal. ama ofiste, odamda özel ve sessiz bir ortamda müziğimi dinlerim diyorsan biraz da kulak zevkine bağlı olarak HD599'u tercih et derim.

Ben bu işe ilk m50x ile girdim, üstüne bi kulaklık amfisi, dac alıp kulaklık olarak beyerdynamic dt 990 aldım (bu da sennheiser gibi açık), açık kulaklıktan inanılmaz memnunum. m50x'i anca dışarda kulaklık gerekirse yanıma alıyorum. (o da çok güzel bir kulaklık, uzun süre keyifle kullandım ama açık kulaklık daha hoşuma gittiği için, yoksa m50x kötü diye değil yanlış anlama.)

Açık kulaklıkta bildiğin hoparlörlerin arkası delik delik açıktır, burdan dışarı ciddi ses kaçırır ve dışarının da sesini içeri alır, yani gürültülü bi ortamda sesi iyice açmadan ortamın gürültüsünü kesemezsin. Sesi açarsan da dışarıya ciddi ses kaçar. Bu açıklıktan ciddi anlamda bas kaybediyorsun, eğer basshead gibi bir durum var ise açık kulaklık hiç keyif vermez, ha kaçırdığın bas yerine inanılmaz bir sahne geliyor, tüm enstrümanlar tertemiz, üstüste binme yok, bu şarkının burası da böyle miymiş diyorsun birçok defa :)

• aslında alırım da bunu alınca yok amfi yok kablo yok ses kartı vs işine de girerim. zamınında dt 770 pro 250 ohm ve senheiser hd650 kullanıp satmıştım. sattığım paralara şu an kablosunu anca alırım onların.

• Kahverengi olanıyla arasında sadece renk farkı mı var? Siyah olanı Special Edition diye adlandırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen varsa ve kargo vs uğraşmak istemiyor ise ben alırım, sonra uygun üzerine karımı koyup satarım. ilgilenen özel mesaj atsın.

Bu arada dikkatli bakarsanız Sennheiser HD 599SE

Fil dişi rengi olan 599 ve kulağı içine alıyor.

siyah olan 599SE ve kulak üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Aralık 2019; 23:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.