Şimdi Ara

Sennheiser HD 600 Kulaklık 800 TL (60 TL Değerinde Kılıf Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sennheiser HD 600 Kulaklık 800 TL (60 TL Değerinde Kılıf Hediye)

Resmi distrübütörden 2 yıl garantili, faturalı.

Kesinlikle kullanılmamıştır. Kapalı kutusunda gönderilecektir.

Ayrıca yanında 60 TL değerindeki profesyonel sert saklama ve taşıma çantası da hediye.

http://www.ebay.com/itm...ore-chose-/261237534090

Kargo ücreti benden.

HD 600 Avantgarde, audiophile'ler için üretilmiş, açık dinamik, hi-fi/professional bir kulaklıktır. Gelişmiş diyafram dizaynı, diyafram materyalindeki dalgaları ortadan kaldırır. HD 600 direkt olarak hi-fi sistemlere bağlanabilir (özellikle DAT, DVD, MD, CD çalar).

- Gelişmiş dizayn
    - Computer-optimised mıknatıs sistemi, harmonic ve intermodulation distortion'u en aza indirir.
    - Ultra hafif alüminyum ses bobinleri, mükemmel kısa süreli cevaplar sağlar.
    - Optimum hassasiyet ve geniş dinamik menzil için neodim demir mıknatıs sistemi
    - Olağanüstü doğal, uzaysal ve kesin ses
    - Çıkabilen OFC bakır kablo

Alıcının elinde ürünün Türkiye'den alındığına dair bir fatura ve kutunun üzerinde sennheiser-metan hologramı olduğu takdirde, Sennheiser kulaklıklar 2 yıl garanti kapsamındadır.

Teknik Detaylar

Nominal empedans: 300 Ohm
    Contact Pressure: 2,5 N
    Kablo ağırlığı: 260 g
    Jak girişi: 3,5/6,3 mm stereo
    Transducer prensibi: açık ve dinamik
    Kablo uzunluğu: 3 m
    Frekans aralığı: 12 - 39000 Hz
    Sound Pressure Level (SPL): 97 dB(SPL)
    Total harmonic distortion (THD): < 0.1%

Kutu İçeriği

- HD 600Kulaklık
    - 6.3mm stereo jak adaptörü

Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip.
  • Bir kulaklığın 850tl ikinci el fiyati var :// vay be :)
    Iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske187

Bir kulaklığın 850tl ikinci el fiyati var :// vay be :)
    Iyi satışlar dilerim

Evet, 1.200 TL'ye yakın da sıfır satış fiyatı var:

https://www.sanalmarketim.com/sennheiser-sennheiser-hd-600-kulaklik/p_12235/

Üstelik "odyofil" dediğimiz insanlar için düşük bir bedel aslında.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Dolardaki yükselişle birlikte en ucuz mağaza satış fiyatı bile 2.000 TL'nin üzerine çıktı:

https://www.sanalmarketim.com/sennheiser-sennheiser-hd-600-kulaklik/p_12235/

Sattığım kulaklık resmi Türkiye garantili ve faturalıdır; yani yukarıdaki adresten alacağınız zaman sahip olacağınız hakların tamamına sahipsiniz.
  • Selamlar, takdir sizin tabiki sakin yanlis anlamayin. Turkiye fiyatlari sizi yaniltmasin. Genellikle camia yurtdisi fiyati baz alarak degerlendirme yapiyor. Bende yakin zamanda hd650 almis birisi olarak eger satma niyertndeyseniz fiyatta revizyon sart. Iyi satislar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zek kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok ancak karşılaştırma ölçütünüzün hatalı olduğunu düşünüyorum, çünkü resmi Türkiye garantili olarak alınmış bir ürünün yurt dışı fiyatı baz alınarak satışa sunulması beklenemez. Kaldı ki bu kulaklığın şu an Amazon ya da eBay'de Türkiye'ye gönderimi yok; olsaydı bile şimdiki en ucuz fiyat üzerinden değerlendirirsek, kargo ve gümrük masrafıyla birlikte maliyet 400 doları geçecekti. Hatırlatmam gerekirse, kulaklığın yanında bu kulaklık için özel olarak üretilmiş kaliteli bir kılıfı da hediye göndereceğim. İlgili kılıfın Türkiye'de satışı bulunmamaktadır. Ayrıca günlük kullanım amacıyla kulak içi başka bir Hi-Fi kulaklığa sahip olduğumdan HD-600'ü deneme amaçlı olarak sadece 3 kez kullanıp bugüne kadar koruyucu kılıfında muhafaza ettim; yani kulaklığı neredeyse kendi gözümden (doğrusu, kulağımdan) bile sakındım (bu konuda son derece samimi olsam da inanmak ya da inanmamakla ilgili takdir size kalmış). Bu şartlar altında garantisi devam eden Hi-Fi bir kulaklık için belirttiğim fiyatın yeterince uygun olduğunda ısrarcıyım.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 25 Haziran 2015; 17:36:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, estafurullah sorun inanmak veya inandirilmak degil. Hepimiz bu hobiye gonul veren ve maddi imkan saglamaya calisan kisileriz. Lakin bu hobi aldiginiz sifir cihazlari satarken cok acimasiz oluyor. Ben de ust seviye bir kulaklik kullaniyorum sanirim turkiye fiyati 3000TL civaridir ve yapilan modlar ile birlikte 3500tl ucret cikiyor. Ama bugun satmaya kalksam satacagim tutar maksimum 1300TL dir. Bu sebeple genellikle ikinciel urun almayi tercih ediyoruz. Eger istediginiz fiyatda satmak istiyorsaniz tavsiyem yurtdisina satmaniz, yaklasik 10 gun once kullandigim HD650 yi 675tl ye ancak satabildim, sifir ayarinda idi garantisi yoktu ama durum bu. Umarim cihazin kiymetini bilecek bir arkadasimis hakettigi fiyata satin alir. Guzel gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 25 Haziran 2015; 17:44:36 >
  • zek kullanıcısına yanıt
    Nazik yaklaşımınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. HD600'ü kutusunun içinde saklamamın nedeni kulaklığı iyi bir pikapla birlikte kullanmak istememdi ancak pikap almadığım için bu isteği sürekli ertelemek zorunda kaldım; satılmazsa da daha üst seviye bir kulaklık alma planımdan vazgeçip tadına gerçekten vararak kullanacağım ana kadar saklamaya devam edeceğim gibi görünüyor. İyi günler.
  • Kaçırdığıma gerçekten üzüldüm. Ufak bir talebim olsa bna da bu ürünü bu fiyattdan nasıl sattıgınızı ya da nasıl temin ettiğininiz söyleyeilirmisiniz?
    Çünkü bahsettiğiniz gibi ürünün sıfır fiyatı suan bir milyarın üzerinde.
  • Forum üzerinden önce havale, sonra kargo olacak şekilde 800 TL'ye sattım hocam. 20 TL'lik kargo ücretini de ben ödedim. Yanlış hatırlamıyorsam, zamanında SanalMarketim.com üzerinden yaklaşık 1.200 TL'ye almıştım. Kulaklığı neredeyse hiç kullanmadım. Alan arkadaş sıfırdan farksız bir kulaklığın sahibi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.