Daha önce büyük kulaklıklardan sadece HD202 'Yi denedim (kaltieli olarak).. Şimdi bu 3 model arasında kaldım
Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 419 Sennheiser HD 429
fiyatları arasındaki farka bakmayınız lütfen, sadece 3 kulaklığı karşılaştırınız.
Sennheiser HD202 den çok memnundum.. Bassları çok güçlü, sesi de yeterince yüksekti...
HD429'da da sesler o kadar fazla gelir mi ve bassları hd202 kadar güçlü mü emin olamadım.
kullanmış arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.. Hangisini önerirsiniz? (Not: yorum yapan arkadaslar hangilerini kullandıklarını da yazarlarsa sevinirim) (Not2: yorum yapan arkadaslar yaptıkları negatif veya pozitif yorumun sebebini de yazarlarsa sevinirim)
quote:
Orijinalden alıntı: data112
Daha önce büyük kulaklıklardan sadece HD202 'Yi denedim (kaltieli olarak).. Şimdi bu 3 model arasında kaldım
Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 419 Sennheiser HD 429
fiyatları arasındaki farka bakmayınız lütfen, sadece 3 kulaklığı karşılaştırınız.
Sennheiser HD202 den çok memnundum.. Bassları çok güçlü, sesi de yeterince yüksekti...
HD429'da da sesler o kadar fazla gelir mi ve bassları hd202 kadar güçlü mü emin olamadım.
kullanmış arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.. Hangisini önerirsiniz? (Not: yorum yapan arkadaslar hangilerini kullandıklarını da yazarlarsa sevinirim) (Not2: yorum yapan arkadaslar yaptıkları negatif veya pozitif yorumun sebebini de yazarlarsa sevinirim)
ben hafta sonu hd 419 alacagım vatanda 429 bulunmadıgı için :)
O dediklerine baktım, gittiğim yerde birkaç kulaklık daha denedim. 419 - 429- 202'nin dışında.. en beğendiğim 2 kulaklıktan biri 429 idi ama elektronik ve rock müziğe tamamen zıt bir kulaklık. Sadece akustik için yapılmış olması birazcık canımı sıktı. Uzun uzun denedikten sonra "Sennheiser HD 205 II East" aldım. "HD 202 II" nin biraz geliştirimiş modeli. Yanlardan baskı yapmasa (modelinin gerektirdiği üzere yapması lazım çünkü bassını güçlü vermesi lazım.) 10 numara olacakmış. Bu fiyat'a daha iyisini bulabileceğimi düşünmedim. Eğer sende akustik ağırlıklı yerine günümüzün çok dinlenilen müziklerini dinleyeceksen bu modele de göz at derim :)
bende yurtdışına giden bir tanıdık aracılığıyla hd 429 siparişi verdim yoğun olarak klasik müzik dinlerim enstrümanların seslerini iyi veren bir kulaklık lazım bana :) bu arada hayırlı olsun dostum :)