Şimdi Ara

Sennheiser HD515, HD518, sıfır, yeni gibi. Pad ve adaptörü ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sennheiser HD515, HD518, sıfır, yeni gibi. Pad ve adaptörü ile
    Merhabalar,

Kulaklığım yaklaşık 50-60 saat kadar kullanılmıştır. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere yenisi ile aynı kondisyondadır. Tertemiz, hatasız, çiziksiz ve kusursuzdur. Yenisine 600-700 TL vermenize gerek yoktur. İkinci el ederi olarak 250 ile 500 TL arası değişmektedir.

HD515 ile HD518 aynı modellerdir.

Kulaklık pad'lerini yeni sahibine teslim edeceğim için yeniledim. Bir de ayrıca açılmamış bir paket çift pad daha yanında teslim edeceğim. Yani hem el değmemiş pad olacak hem de ekstra olarak yedeğiniz olacaktır.

3.5mm adaptörü de yanındadır.

Ses performansı olarak ne derece başarılı olduğu zaten bilinmektedir. Bununla alakalı detaylı açıklama isterseniz, lütfen haber ediniz ve anlatırım.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen çekinmeden sorunuz.

Diğer ilanlarıma da dilerseniz bakabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Niçin bilmiyorum ama ilanıma fotoğraf yükleyemedim, boyut hatası diyor ve farklı farklı boyutlarda denedim ancak yine olmadı. O nedenle ilanıma ait fotoğrafları şuradan görebilirsiniz.
    sahibinden.com
    Can Atilla - Aşk-ı Hürrem CD albüm 2007, açılmamış ve yeni - Müzik CD leri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 692837358
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-studyo-ekipmanlari-sennheiser-hd515-hd518-sifir-yeni-gibi-pad-ve-adaptoru-ile-692837358/detay

• Fiyat 365 TL'dir.

• Satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.