Şimdi Ara

Sennheiser kulaklık Blackberry uyumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Merak ettiğim Sennheiser kulaklıkların Blackberry cihazlarımızla uyumlu olup olmayacağı. Bluetooth özelliği olanlar değil de normal kulak içi kulaklıklardan almayı düşünüyorum. O kadar para verip uyum alamamak çok kötü olur, yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkürler.

• evet uyuyor , ama Iphone daki gibi ses kalitesi belli olmuyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

evet uyuyor , ama Iphone daki gibi ses kalitesi belli olmuyor :(

hocam ama yine de piyasadaki 10 liralık kulaklıklardan çok üstün bir ses alacağımız ortada değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

evet uyuyor , ama Iphone daki gibi ses kalitesi belli olmuyor :(

hocam ama yine de piyasadaki 10 liralık kulaklıklardan çok üstün bir ses alacağımız ortada değil mi ?

Tabi canim ben sadece iphone la kiyasladim bende sennheiser kullaniyorum cidden cok kaliteli kulakliklar...

• çok teşekkür ederim yardımın için :)
  • Ne demek :)
  • quote:

Arkadaşlar iyi forumlar. Merak ettiğim Sennheiser kulaklıkların Blackberry cihazlarımızla uyumlu olup olmayacağı. Bluetooth özelliği olanlar değil de normal kulak içi kulaklıklardan almayı düşünüyorum. O kadar para verip uyum alamamak çok kötü olur, yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkürler.

cx300 inear kullandım.gayet uyumlu ama iphone veya ipod kadar olmuyo,bb de. Gerçi ben bb 9780 nin hoparlör ses seviyesinden de memnun değildim ama kulaklıkda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Arkadaşlar iyi forumlar. Merak ettiğim Sennheiser kulaklıkların Blackberry cihazlarımızla uyumlu olup olmayacağı. Bluetooth özelliği olanlar değil de normal kulak içi kulaklıklardan almayı düşünüyorum. O kadar para verip uyum alamamak çok kötü olur, yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkürler.

cx300 inear kullandım.gayet uyumlu ama iphone veya ipod kadar olmuyo,bb de. Gerçi ben bb 9780 nin hoparlör ses seviyesinden de memnun değildim ama kulaklıkda sorun yok.

Merhaba, cx 200 street modelini aldım bende. Aslında Blackberry'min sesi çok hoşuma gidiyordu bi samsung nokia'ya göre kat kat kaliteli ses veriyor kulaklıklarla. Bunu Sennheiser kalitesiyle birleştirince müziği kapatmaz oldum :)

• sorun cikmaz herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.