Şimdi Ara

SENNHEISER Kulaklık ile FLAC sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. SENNHEISER HD 4.40 BT modeli elimde mevcut. BU kulaklığı sadece müzik dinlemek için aldım. Genelde metal müzik veya enstrümantal müzik dinliyorum.(Metal olarak: Testament, Megadeth,Pantera, Exodus, Animal Drive, Metallica vb. Enstrümantal olarak Satriani, Vai, Jason Becker, Marty Friedman,Guthrie Govan vb.) Spotify kullanıyordum fakat artık deezera geçtim.(Apk mod olarak kullanıyorum) O yüzden indirdiğim dosyalar flac kalitesinde olmuyor. Deemix veya deezerloader kullanarak indiriyorum flac dosyalarını. Fakat Sennheiser kulaklığımı kablo ile de bağlayıp dinlesem çok büyük bir fark gelmiyor yardımcı olabilir misiniz? Boşuna mı aldım şimdi o kulaklığı help pls  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalkinY -- 5 Ağustos 2020; 9:22:34 >

• Hocam .flac uzantılı müziklerin kalitesini bluetooth kulaklık ile anlayamazsanız. Üstelik 4.40BT kötü bir model değil. 320kbps kalitesinde kafanıza gereksiz detayları takmadan dinlediğiniz müzikten keyif almaya bakın çünkü bu kulaklık piyasasının sonu yok.
  • Hocam yorumunuz için teşekkür ediyorum. Kulaklık sadece bt değil aynı zamanda kabloyla bağlanabiliyor fakat kabloylada bağlasam flac ile 320k mp3 arasındaki farkı anlayamadım. Uzun bir araştırma yaptım. Tiz mib bassı aynı hopörlörden veridiği için o farkı anlamak zormuş. İleride ses kartı + güzel bir ses sistemi yapmayı düşünüyorum. Flac için her şey değer
  • Spotify'da yüksek kalitede dinliyorsan, flac ile arasındaki farkı ayırt edemezsin. Bir prodüktörün şarkıyı bitirip hem flac hem de mp3 olarak rendırını alsa ve bu 2 sinide dinlesen arasındaki farkı anlaman çok çok zor. Farkı anlayabilmen için audiophile olman lazım, audiophile değilsen farkı görmen o kadar zor. Bir de bunu alt-orta seviye bir ekipmanla dinliyorsan zaten farkını anlayamazsın. O yüzden flac için ölüp bitmeyin, şarkı güzelse dinleyin geçin.
  • Merhaba dostum cevabın için teşekkür ederim. Spotify'dan değil elimdeki flac arşivinden dinliyorum. Elimdeki kulaklığın hangi düzey olduğunu bilmiyorum. (yukarıda yazmıştım yine yazayım sennheiser hd 4.40 bt)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.