Şimdi Ara

Sennheiser Kulaklık Uyumluluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Bu günlerde bir sennheiser cx 200 street ii veya cx300 kulaklık almayı düşünüyorum. Kulaklığı samsung galaxy wonder'da kullanmayı düşünüyorum ancak bu kulaklıkların galaxy w ile uyumluluğu konusunda emin olamadım. Kutularında da 'made for ipad' yazınca bilen arkadaşlara sormak istedim. Flac ve 320 kbps mp3 dinlerim çoğunlukla. Müzik türü olarak ise soul tarzı müzikler dinlerim. Sizce bu kulaklıklar bu telefonda iyi performans verir mi yoksa başka model bir kulaklığa yönelmek daha mı iyi olur. Model önerilerinize açığım bu arada. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

• arkadaşlar konuyu yanlışlıkla iki kere açmışım. konu silmeyi de bulamadım.
  • Uyumluluk sorunu kulaklıklarda genelde mikrofon olunca oluyor. Mikrofonsuz kulaklıklarda şimdiye kadar uyumsuzluk sorunu görmedim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_(audio)#TRRS_Standards

Buradaki bilgilere göre TRRS Standartlarında sadece mikrofon yeri değişiyor.Bu yüzden tüm mikrofonsuz 3.5 mm kulaklıkların standartı aynı. Uyumsuzluk sorunu olacağını sanmıyorum. Performans konusunda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Uyumluluk sorunu kulaklıklarda genelde mikrofon olunca oluyor. Mikrofonsuz kulaklıklarda şimdiye kadar uyumsuzluk sorunu görmedim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_(audio)#TRRS_Standards

Buradaki bilgilere göre TRRS Standartlarında sadece mikrofon yeri değişiyor.Bu yüzden tüm mikrofonsuz 3.5 mm kulaklıkların standartı aynı. Uyumsuzluk sorunu olacağını sanmıyorum. Performans konusunda bilgim yok.

Sağol hocam yardimin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g2 ile kullanıyorum.Daha önce xperia sola ile de kullandım.Bir sıkıntı çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.