Benimde başıma geldi aynısı işin ilginci biraz araştırınca gerçekten kronikmiş bu banada par iadesi verecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU) (4. sayfa)
-
-
Bana ürünün yenisini yolladılar ama satacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bose markası nasıldır bu kulaklıkla kıyaslanabilir mi parasına değer mi Bose comfort 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tekrardan hayırlı olsun hocam :)
Aslında alırken direkt Momentum 4 mü alsaydık diye düşünmüyor değilim en azından bu tarz sorunlar olmaz ve daha iyi bi ses deneyimi sağlardı.Şuan için fiyatları uçmuş malesef,o yüzden Tws 3 e devam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, benim de bi ara kulakligin teki bozulmustu ve garantiden yenisiyle degistirdiler. Mikrofon kalitesi o kadar rahatsiz ediyor ki disardayken kulaklikla konusamiyorum karsi taraf tum gurultuleri aliyor. Acaba benim kulaklikta mi sorun var yoksa sizlerde de durum boyle mi?
Ben de uzun süredir kullanıyorum. ANC kapalı kullanıyordum gerek duymadığım için sadece cafedeyken sesin fazla olduğu yerlerde açıyordum. Bugün ANC açınca sağ kulaklıktan çınlama-bipleme gibi bir ses geliyor. Anc kapatınca gelmiyor. Siz sorunu çözdünüz mü?
Selamlar hocam,kesinlikle 1-2 ay bu sorunu yaşadım ve işin garip tarafını bunu normal olarak görmek oldu.
Detaylı sağ ve sol ses testi yaptığınızda bi tarafın sesinin diğerine göre çok az geldiğini de farketmeniz muhtemel.
Çözüm: Kulaklık uçlarını çıkarınca,ince bi ızgara(filtre) görevi gören incecik bi şey karşınıza çıkacak,başlarda onu temizleyip üstündeki yapışkanımsı şeyleri temizleyince çözülüyordu. Ama tekrar etmesi nedeniyle o küçük filtreleri çıkarttım sorunsuzca kullanıyorum şuan.
Ne bi ses azalması ne de anc de bip sesi sorunu yaşıyorum.
Not:Kesin çözümdür.
Selamlar,aslında emsallerine göre mikrofon kalitesi başarılı cihazın, öyle bi geri dönüş almadım kimseden.
Acaba çok rüzgarlı bi yerde mi konuşuyosunuz ?
Aynen şu an sola göre sağ kulaklıktan daha az ses geliyor. Sanırım Anc.de düzgün çalışmıyor. Anc özelliği aktifken sağ kulaklıktan belirli ve belirsiz aralıklarla çınlama-bipleme sesi geliyor. İlk olarak Bircom servisine göndercem bakalım.
Merhabalar. Ürünümü sattım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim. MTW 4 almayı düşünüyorum. 20 şubatta satışa çıkacakmış ama aynı sorunları yaşar mıyım bilmem. Bu kalitede bu sorunlar olamayan başka bir kulaklık var mı onu araştırıyorum. Sanırım yok
-
Keşke elinizde bekletseydiniz biraz.
Mtw 4'de firma pil firmasını değiştirdiğini,sorunların farkında olduğunu Reddit üzerinden resmi olarak açıkladı.
Mtw 3'ü garantiye gönderip Mtw 4 sahibi olabilirdiniz yüksek bi ihtimal.
Kaliteli kulaklığa gelince yeni modellere yönelmeniz isabetli olur diye düşünüyorum.
Eğer sorunlar ortadan kalktıysa MTW 4 ten devam ederim ben. Hala Sennheiser-ın bu işin kralı olduğunu düşünüyourm. Reddit deki paylaşımın linkini atabilir misiniz acaba bana ?
-
Sahilde yürürken konuşmam imkansız zaten. Kafe gibi gürültülü yerlerde konuşunca çok şikayet aldım maalesef.
Bir de garantisi bittikten sonra yine bozulur mu endişesi var :)
-
Tek kulaklık takıp deneyebilirsin birde.Karşı tarafdan böyle bi şikayet duymadım belki rüzgarsız ortamdayım :)
4.serisi ön satışa çıkacak Şubat ayı içersinde.
İstersen bekle ürün TR piyasasına girsin garantiye gönderirsin hocam.
Araştırmalarım sonucu Momentum tws 3'e terch edilen en iyi kulaklık olan Bose QuietComfort Earbuds Uıtra sipatiş ettim yurtdışından. İnşallah pişman olmam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun,bi dene bakalım güzelse bizde alalım :)
Evet deneyeceğim olmazsa, yorumlara bakıp Momentum tws 4'ten devam ederim
-
Bose quietcomfort ultra earbuds kulaklık elime ulaştı. Henüz 5-10 dakika deneyimleme şansım oldu. Bir kaç gün içinde güncellemelerini tamamlayıp sağlam kafa ile inceleyeceğim. Şimdilik söyleyebileceğim Sennheiser mtw 1 modeline daha yakın bir karakterde olduğu. Ama bariz bir farkla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X