< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU) (6. sayfa)
-
-
Bu ızgarayı nasıl temizleyecem bileniniz yokmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses zayıf duyuluyorsa, ızgara dediğiniz perde yerinden koptuysa, hoparlörün içinin tamamen kirle dolması gerekiyor. Siz sadece kulakcik uçlarını kulak çubuğunu hafif alkole batırıp temizleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kolonya ile olurmu alkol yok
Çok az püskürtüp kulak çubuğuna sonra temizleyebilirsiniz
Bende perdeler saglam fakat ses ndnse az geliyor gibi geliyor cozumu varmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonunuzla alakalı bir durum ola bilir. Hangi cihaza bağlıyorsunuz?
Xiaomi mi 11 lite hocam
-
Büyük ihtimalle telefonla alakalıdır
Ben MTW 1 earpad'lerini sakladığım için onları kullanıyorum. Gayet rahat
Arkdaslar mtw3 aldım ikinci el transparency modeda sadece beyaz gürültü var ... Anc çalışır durumda geri kalan herşey sorunsuz sorun nedir acaba fikriniz varmi
Güncellemesini kontrol edin, eğer en son sürümdeyse ve yine aynı sorun devam ediyorsa, kulaklıkta ağrıza var demektir. Genellikle MTW 3' kullanmanızı önermem. Yakında sorun çıkaracaktır.
-
Arkadaşlar selamlar.
Bu kulaklıkların 2. versiyonu Sarı sitede 2 bin tl civarında dolanıyor alınır mı? Sahteleri olma ihtimali ne kadar? Veya sahteleri var mı? Genelde bir kaç satıcı PG ile satıyor her türlü alabilirsin %100 orjinal iade vs de var diyorlar ama siz ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 12 Temmuz 2024; 14:30:56 > -
Kulakiçi kulaklıkların hijyen sebebiyle 2. el kullanılması bence riskli bir işlem.
-
Hocam evet orası da var ama kendi padleri ile kullanacağım tabi
Sorun padler değil, daha çok kulak kirinin uzun süre yüzdeyde kalması ama.
-
Ovv şimdi anladım hocam sağolun o zaman mecbur başka uygun sıfır bir şeylere bakmak lazım
Önermem. 2.versiyon sorunlu ve ses şiddeti düşük
Hocam sağ olasın ama çok geç cevap oldu biraz:) aldım ikinci versiyonu gayet memnunum Ama dediğiniz gibi ses seviyesi düşüklüğü var o konuda haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X