Arkadaşlar bugün elime ulaştı kulaklık tamamen müzik için aldım.Evet sesi kaliteli, teknolojisi ve görüntüsü ayrıyetten ergonomisi çok hoşuma gidiyor ama son sesi bana az geliyor.150 Liralık kulaklığımla daha yüksek ses alıyordum tabi çok daha kalitesizdi ve bozuluyordu.Ama bu fiyata daha yüksek son ses beklerdim ne yapmalıyım ? Android kullanıcısıyım.
Çok cevap gelmedi arkadaslar, ne yaptığımı soyliyim. Kulaklığı geri vermedim gerçekten harika bı kulaklık. Sesi de biraz arttı gibi.
dinlemeye devam et bi tık açılır kardeş, sabırsızsan gece tak sabaha kadar çalsın açılsın, ayrıca bu tarz üst düzey kulaklıklar ses çıkışı güçlü ( lg v30 gibi) telefon da keyif verir veya cep anfisi ile. güle güle kullan hayırlı olsun. 👍
Teşekkür ederim :)
Genellikle bluetooth kulaklıklarda ses seviyesi(yüksekliği) geneleksel kulaklıklarla karşılaştırıldıklarında az kalır.Bu sorunun çözümü için firmalar değişik yöntemlere başvururlar örneğin aktif gürültü engelleme özelliği.Şu anda piyasada bunu en iyi şekilde yapan bluetooth kulaklığın Sony WH1000XM3 olduğunu biliyorum,fakat ses kalitesi bakımından Sennheiser Sony`den daha ileride.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme