Şimdi Ara

SENNHEISER MX 360 ALIRKEN DİKKAT..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu daha once de açtım ama sıcak fırsatlara açmışım yanlışlıkla ve admin tarafından taşındı dendi ki doğruydu ama taşınmamış
    SİLİNMİŞ... aradım taradım bulamadım.. hani ya da benim mesajlarım.. neyse sizi uyarmak istiyorum

kadıköyde yazıcıoğlunun tam karşısındaki pasajdan eksanın tam karşısındaki yerden yani
    antpa diye bi yer var sennheiser satıyorum diyor
    forumda alan bi kaç kişide aldık güzel çıktı filan yazıyordu ..

neyse o zaman alıyım dedim ve aldım inanılmaz kötü bir sesi vardı..nerden mi biliyorum bundan önce
    yalçınlar fotodan mx260 almıştım.. ve sesi çok güzeldi.. askere giderken iphone sahibi bi arkadaşa verdim
    dönerken arkadaş benim iphone kulaklığından daha iyi demişti..

neyse bu mx260 kulaklığımda tam jack yerinin orada tırtıllı kısım bitince dipten ince bi kesikle açıldı ama kopmadı sanki hafif bi
    maket bıçağı izi gibi.. neyse bunu metana yazdım adamlar bana aynen şöyle bi cevap yazdılar..

Sayın .....bey,

MX serisi kulaklıklarda, dokum tipi plastik kablo ve aksam ile yapıldıklarından, malesef ergonomik ve ekonomik
    açıdan onarım imkanı çok zayıftır.
    .
    Ancak kulaklığınızı isterseniz servisimize getirebilirseniz , yapılabilecek bir işlem olanağı varmı/yokmu bir bakalım.

Servis üçretimiz kulaklıklarda 10,00 Euro + KDV ye ilaveten malzeme masrafları olacaktır.
    Önerimiz ekonomik ve ergonomik açıdan kulaklığın yenisi almanızdır.

Saygılarımızla,

Sinan Bugdayci
    Metan Ltd.

MeTan Ltd.
    Inonu Cad. Devres Han 50-2B
    34437 Gumussuyu - Istanbul-TR
    Tel : +90-212-293 37 50
    Fax :+90-212-252 39 66
    e-mail : servis@metan.net

www.metan.com
    www.metan.net
    www.kulakligim.com,

bundan sonra bende garantili mal almanın pek de mantıklı olmayacağını anlamış bulundum ve orjinal mal almanın yeterli olacağını düşündüm..

bugün mymemory.co.uk dan CX300 II sipariş ettim kaç liramı 46 liraya kargo da bedava..

ha bu arada daha once minton bi kulaklık almıştım çok adi bişeydi ama adamlar gönderirken kargo parası ve servis parası istemediler metan gibi..ve yeni bi de kulaklık gönderdiler..

bu ne ya kulaklık 20-25 lira istedikleri servis parası 10 euro + kdv parası = 25-30 lira ...
    çık çıkabilirsen işin içinden...

arkadaşlar böyle uzun uzun yazdım ki sizde aynı hatalara düşmeyin...

buradakilerin karnı tok müşteri memnun olmasada olur diyorlar nasıl olsa bir kere malı sattık diyorlar...
    diyeceklerim bu kadar inş. admin bunu da taşıyoruz diyerek silmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musssa -- 18 Kasım 2009; 19:40:39 >

• mx 360 ı 3 senedir kullanıyorum ve 2 defa aynısından aldım 2 side aynı şekilde bozuldu okadar aptal bir malzemesi varki yağ güneşten gelen elektromanyetik dalgalar kulaklığın plastiğinin moleküler yapısını bozup sertleştiriyor halince kulaklığın boynunuza temas eden kısmı sertleşe sertleşe katlanmaz hale geliyor ve mukavemet olmadığından kırılıyor aynen senin gibi cx 300 II kullanıyorum şimdi ve inan beats in şu dünyanın parasına satılan kulaklıkları kadar kaliteli bir ses alıyorum ... kılıfıda var garantiside var işin karşılaştırmasına girmek isteyenler için link:
    Graphic comparison

Fakat senin verdiğin para 46 lira değil 46 pound olmasın ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.