Şimdi Ara

Sennheiser MX360 incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • D&R dan aldım mx360. Yanlız fotoğraftakilerden faklı biraz mp3 e takılan kısmı küçücük ayrıca kutusu da farklı. Sahte satarlar mı acep? Sitesine koymuşlar satıcı diye Cevahirde'ki D&R dan aldım? Yeni versiyonu falan diye bişeyler dönüyordu benimki onlardan mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 23 Mart 2010; 0:24:51 >
  • Satmazlar..
  • en uygun fiyat darty de 29,90
  • Ben iRiver T60 ile kulandım Mx360'ı 2 kere sağ kulaklıktan cızırtı geldi ve değiştirildi.Mx360 dayanıksız bir kulaklık, şu anda Cx300 II var bakalım o ne kadar gidicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Mart 2010; 22:47:06 >
  • cızırtı konusunda birsey diyemeyecegim ama iki gun once cebimde unutulma ve kontrol edilmeden camasır makinasına atılması sonucu tertemiz bir mx360 ım oldu :) ve hala calısıyor ilginc bir sekilde. en azından camasır makinasında yıkanmaya dayanıklı diyebilirim
  • bende beyaz bir mx 360 kullanıcısıyım kirlendi çikin bişi oldu. neyse mesele o değil. bende philips go gear vibe serisi bir mp4 var. beraberinde gelen kulaklık iyiydi lakin darbe aldı ve bozuldu. bende öteden beridir duyduğum sennheiserı bi deneyeyim dedim nedir ne değildir diye mx360 a araştırıyordum tek sebebi hepsiburadaki yolda dinlemek için ideal olduğu gibi bir ibareydi. efendime söyleyeyim altunizade goldta gezerken görünce alayım dedim 32 tl idi 5 taksit yaptılar sağolsunlar bu ay bitiyor. yani 5 aydır kullanıyorum. bendeki kablo asitmerik değil baktım baktım gayet simetrik kutuda daha küt bir kutu. ben genelde radyo dinliyorum ve son ses dinliyorum burn in olayını söylediler yap diye ama ben ses konusunda teknik bir bilgim yok öyle bir arayışımda yoktu, yapmadım. eksikliklikleri falan olabilir.

ancak bu kulaklık profesyonel ihtiyaçları karşılamasa da gündelik, yolda otobüste ve sair yerlerde bilgisayarda hatta film izlerken bile sizi tatmin edebiliyor. bası sesi çok şey aramayanlara göre yeterde artar sanırım. goldtan aldık herhalde çakma değildir benim içimi bir korku aldı. bir cızırtıdan bahsetmiştim. o çok nadir oluyor. dediğim gibi radyo dinlediğim için ben hep cızırtıları buna yoruyordum. umarım taksitleri yeni biterken sıkıntı çıkarmaz.

kirlendi mirlendi ama ben kulaklığımı çok seviyorum ve çok memnunum.

çok şey aramayan herkese tavsiye ederim bir değeri varsa birde kullanıma dikkat ediyorum hoyrat kulanmamaya çalışıyorum

not: şindi anladım ki aramızda bi duygusal bağ oluşmuş garipsedim kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil berk -- 16 Nisan 2010; 20:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adil berk

bende beyaz bir mx 360 kullanıcısıyım kirlendi çikin bişi oldu. neyse mesele o değil. bende philips go gear vibe serisi bir mp4 var. beraberinde gelen kulaklık iyiydi lakin darbe aldı ve bozuldu. bende öteden beridir duyduğum sennheiserı bi deneyeyim dedim nedir ne değildir diye mx360 a araştırıyordum tek sebebi hepsiburadaki yolda dinlemek için ideal olduğu gibi bir ibareydi. efendime söyleyeyim altunizade goldta gezerken görünce alayım dedim 32 tl idi 5 taksit yaptılar sağolsunlar bu ay bitiyor. yani 5 aydır kullanıyorum. bendeki kablo asitmerik değil baktım baktım gayet simetrik kutuda daha küt bir kutu. ben genelde radyo dinliyorum ve son ses dinliyorum burn in olayını söylediler yap diye ama ben ses konusunda teknik bir bilgim yok öyle bir arayışımda yoktu, yapmadım. eksikliklikleri falan olabilir.

ancak bu kulaklık profesyonel ihtiyaçları karşılamasa da gündelik, yolda otobüste ve sair yerlerde bilgisayarda hatta film izlerken bile sizi tatmin edebiliyor. bası sesi çok şey aramayanlara göre yeterde artar sanırım. goldtan aldık herhalde çakma değildir benim içimi bir korku aldı. bir cızırtıdan bahsetmiştim. o çok nadir oluyor. dediğim gibi radyo dinlediğim için ben hep cızırtıları buna yoruyordum. umarım taksitleri yeni biterken sıkıntı çıkarmaz.

kirlendi mirlendi ama ben kulaklığımı çok seviyorum ve çok memnunum.

çok şey aramayan herkese tavsiye ederim bir değeri varsa birde kullanıma dikkat ediyorum hoyrat kulanmamaya çalışıyorum

not: şindi anladım ki aramızda bi duygusal bağ oluşmuş garipsedim kendimi.

üstad ; kulaklıkla uyumamaya gayret et.duygusal bağ kurmuşken sakata gelmesin kulaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

D&R dan aldım mx360. Yanlız fotoğraftakilerden faklı biraz mp3 e takılan kısmı küçücük ayrıca kutusu da farklı. Sahte satarlar mı acep? Sitesine koymuşlar satıcı diye Cevahirde'ki D&R dan aldım? Yeni versiyonu falan diye bişeyler dönüyordu benimki onlardan mı acaba?

yeni üretimlerin kutularını küçültmüşler..
  • nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum sol kulaklık patladı elimde ne belge ne fatura var kaldık tek kulaklığa... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil berk

nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum sol kulaklık patladı elimde ne belge ne fatura var kaldık tek kulaklığa... :(

Benim sağ taraf 2-3 kere patladı.Bu kulaklığın kronik bi sorunu sanırım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Haziran 2010; 18:57:34 >
  • Evet sorunludur.Mx160 daha sağlam bir seridir.Geçen o da bozuldu sağolsun metan yenisini gönderdi.
  • quote:

Ben iRiver T60 ile kulandım Mx360'ı 2 kere sağ kulaklıktan cızırtı geldi ve değiştirildi.Mx360 dayanıksız bir kulaklık, şu anda Cx300 II var bakalım o ne kadar gidicek.

Benim mx360dan cızırtı gelmeye başladı.Sol kulaklıktan baslarda cızırtı geliyor,bazen tizlerde de geliyor.Bası kaldırmıyor mu diyeceğim ama müzik listem hep aynıdır.Eskiden sıkıntı yoktu.Buradaki yazılanlarla kıyaslayınca 2 sene gene iyi dayanmış.
    Sony nwz 152 ve sennheiser mx serisinden bir model güzel bir ikili olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Haziran 2010; 23:17:12 >
  • Yahu şu anda İzmir'de nerden bulabilirim bu kulaklığı bi bilgisi olan var mı acilen? Bir yıl kullanmıştım bozuldu en sonunda ve yeni almam gerek acilen.
  • ist anadolu yakasında nerde bulabilirim bu ürünü hiç bi teknoloji magzasında yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

ist anadolu yakasında nerde bulabilirim bu ürünü hiç bi teknoloji magzasında yok ya

Gold bilgisayar'ın Altunizade mağazasında siyah rengi mevcut.. 30 TL fiyatı
  • Teşekkürler
  • yorumlar ve inceleme için teşekkürler bnde almayı düşünüuorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.